2174
Wydarzenia
Soprano znów poszukuje pracowników..Co o tym sądzić?
ktosik7 2014-12-03 19:53:00
Ludziska powiedzcie co wiecie o pizerii soprano w Limanowej? warto tam składać wogóle cv skoro ciągle szukają pracowników to coś musi być nie tak chyba..sam nie wiem co o tym myśleć..
Re: Soprano znów poszukuje pracowników..Co o tym sądzić?
konto usunięte
2014-12-04 09:38:58
Pizzeria jak pizzeria. Mi tam u nich smakuje.
konto usunięte
2014-12-04 12:02:01
A kto powiedział że jak szukają ciągle pracowników to z nimi jest coś nie tak..??może to z tymi pracownikami jest coś nie tak...:) a pizzeria to typowa limanowska mrożonka czyli z pizzą tak naprawdę mało wspólnego
pawell
2014-12-06 09:24:47
Jeśli zatrudniają tylko po studiach i ze znajomością języka bez możliwości awansu to podważa to cały sens edukacyjny..
pawell
2014-12-06 17:22:52
Ktoś powiedział nie lękajcie się...jest wprost przeciwnie, takiego systemu edukacji (ducha nauki) , zatrudniania należy się wystrzegać...
onaion
2014-12-06 21:04:27
Nie wiem na jakie stanowisko szukają ale gdy szukali na barmankę stawka była 5 zł na godz. no i oczywiście o umowie możesz pomarzyć.
pawell
2014-12-07 12:31:38
Tak to bywa, jak Państwo nie daje żadnych Konstytucyjnych gwarancji w tym względzie i wycofuje się z obszarów swej działalności pozostawiwszy to inaczej rozumianej solidarności ( rodem z zachodu)... Kochana młodzieży smacznego?!https://img.limanowa.in/img/emotikony/idea.png">
ludins
2014-12-07 19:00:51
wszystkie pizzerie ciągle poszukują dostawców bo taki to zawód głownie dla studentów i młodzików bez żadnego doswiadczenia i wykształcenia a ze znajomośćią miasta ,tak więc masz duże szanse :)
beneth
2014-12-08 00:11:28
Moja kuzynka pracowała w soprano kilka lat temu i nikomu tego miejca pracy nie poleca ,no chyba ze wrogowi.mozesz isc sprobowac ale sam sie przekonasz ze praca tam nie ma sensu: 5 zl na godz ,zadnej umowy ,praca po kilkanascie godz w tyg i w weekendy i jeszcze problemy z wyplatami..musiala sie prosic o swoje ciezko zarobione pieniadze a wlasciciele traktuja pracownikow jak idiotow! -przynajmniej wtedy tak bylo..moze teraz cos sie zmienilo chociaz watpie ..
mariooo
2014-12-08 00:47:17
Nie ma sie co dziwic tym paradoksalnym warunkom bo przy obecnym bezrobociu w naszym powiecie zawsze znajdzie sie ktos kto za te marne grosze bedzie pracowac i wlasnie na tym zeruja wlasciciele i tak wykorzystuja ludzi.mysle ze wlasnie dlatego ciagle szukaja nowych osob bo ktos popracuje chwile ,przekona sie jak jest i sam rezygnuje ..
pawell
2014-12-08 06:47:10
Zachwalanie takiego systemu pracy, gdzie pracownik goniony jest po całym mieście , przypomina mi nawoływania biskupów do pójścia na wybory, w sytuacji gdy wyborca nie ma wiedzy gdzie krzyżyk może postawić ...
M44
2014-12-08 14:19:26
beda szukac do momentu jak ktos im za darmo bedzie jezdzi. w lokalu jedzenie ok na wywozie tragedia nie wiem co w tym jest ale zawsze zamawiajac w lokalu pizza była zajebista a na dowozie tragedia.
jolantaa
2014-12-08 18:42:15
M44 wydaje mi się ,że wszystko zależy od tego na jaką zmianę się trafi..nie ma się co dziwić że jedzenie nie zawsze jest dobre jak w tyg -co już kilkakrotnie zamawiając osobiście zauważyłam ,że jest jedna miła dziewczynka która sama sobie przyjmuje zamówienia a potem znika na zapleczu bo prawdopodobnie sama je sobie realizuje..Pytam..czy to jest normalne? Dziewczyny mają może po 18 lat i na pewno są to praktykantki..nie ma się więc co dziwić że na zamówienie się długo czeka a zamówione jedzenie nie zawsze dobrze smakuje..i bynajmniej nie jest to wina tych dziewczyn bo sie uczą tylko właścicieli którzy myślą że na taniej sile roboczej się dorobią
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź