1°   dziś 1°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
1994

Tematy archiwalne

spóźnione rachunki neostrady

kaczuch 2010-10-04 18:39:44
czy ktos miał ostatnio problem z rachunkami z neostrady? Mnie wlasnie odcieli internet, za niezaplacony rachunek z lipca, tylko, ze ja go nie dostalam. Czy ktos tez miał taki problem?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: spóźnione rachunki neostrady
radny 2010-10-04 18:44:22
musisz wejś na swoją poczte z neostrady tam bedziesz miał swój rachunek, za pomoc którą cię obdarzyłem masz mi się nisko ukłonić jak bede szedł ulicą.
isiek 2010-10-04 19:55:21
to samo mialem i jeszce kit wciskaja ze na szkrzynce jest a tu zalogowalem sie i nie ma nic
konto usunięte 2010-10-04 20:18:21
Prawdopodobnie przy przedłużaniu umowy z początkiem roku podpisałeś zgodę na e-rachunek i nie otrzymujesz rachunków papierowych.Ja miałem tak~ą sytuację i w telepunkcie musiałem złożyć pismo o wycofanie e-rachunku. Jak mi powiedziano dopiero w lipcu i sierpniu wprowadzano e- faktury na wnioski z stycznia.
aaggaazz 2010-10-06 12:18:13
ha ha ha, ja miałam to samo!! i też za lipiec!! nie dostałam faktury i dzwoniłam na inf bo myslałam, że mam e-fakturę. Okazało się, że nic podobnego ale nie wiadomo czemu nie dotarła do mnie fa. Babka skasowała naliczone odsetki i przysłali mi jeszcze raz fa :) bez odsetek :D
aaggaazz 2010-10-06 12:19:02
a tak wogóle jak piszesz posty skoro nie masz neta?? ;P
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]