1°   dziś 1°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
1994

Tematy archiwalne

Stoisko Dziecięce w supermarkecie „IMA”

konto usunięte 2010-06-18 19:29:14
Wczoraj byłam na zakupach w supermarkecie „IMA” ,na stoisku dziecięcym, zauważyłam parę dzieci, że wybierało zabawki z niższych półek, do których mogły oczywiście dostać, a z tych właśnie półek ,są tak drogie zabawki że rodziców nie stać na kupno takiej właśnie zabawki, parę dzieci wyszło z płaczem że rodzic nie kupił im zabawki. Ekspedientki z tego stoiska to chyba Uwielbiają płacz dzieci, że najdroższe zabawki dają na sam dół półki, gdzie dzieci mogą tylko dostać.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Stoisko Dziecięce w supermarkecie „IMA”
chlop 2010-06-18 20:16:35
Wczoraj pierwszy raz wyszłaś z domu??
k1megi 2010-06-18 20:56:59
to zmien sklep kobieto a nie doczepiaj sie do pierdol ima to chyba najtanszy sklep w limanowej
asik 2010-06-18 20:57:13
to jest tak zwany chwyt marketingowy, stosowany w handlu, tak niestety jest wszędzie, tak samo jak z krótkim terminem ważności tzn stary towar jest kładziony z przodu półki. takich chwytów jest więcej. ima nie jest wyjątkiem.
Mary27 2010-06-18 20:58:45
Nie tylko w Imie tak robią... To jest normalne zagranie taktyczne supermarketów. Towar droższy dają tak żeby było łatwo dosięgnąć. A to co tanie to gdzieś dalej:-)
Mary27 2010-06-18 20:59:40
Asik:-) sorrki ze powtarzam to co Ty... Posty poszły prawie równocześnie;-)))
asik 2010-06-18 21:01:21
nic nie szkodzi:) a ima rzeczywiscie ma taniej niż gdzie indziej.
odessaxxx 2010-06-18 21:39:09
CIASTECZKO !codziennie o godzinie 19.00,na stoisku spozywczym vis a vis zabawkowego jest obnizka 50% ciast i CIASTECZEK !jesli lubisz tanie rzeczy, a nie wystawiaj opini paniom ,ze lubia placz dzieci .
konto usunięte 2010-06-18 22:19:24
Nie trzeba obwiniać ekspedientkę że lubi płacz dzieci....!a raczej rodziców którzy tak bezstresowo wychowują swoje pociechy że z byle płaczem w miejscu publicznym poradzić sobie nie umieją.Dziecko wie kiedy i jakim krzykiem i płaczem " wykorzystać" rodziców.
SALWADORE 2010-06-19 00:06:21
ciasteczko pierdoły piszesz i tyle czepiaj się innych supermarketów i tyle na przykład media real zobaczysz ile wydasz na zakupy wydajesz i kwiczysz ima to ceny dla naszej kieszeni masz problem to pisz do przyjaciółki ...
SALWADORE 2010-06-19 00:10:19
apropo za 1 zeta dziecko w piłkach się po bawi to tak drogo a poco go ciągnąć po stoiskach widocznie słabo na nie wpływasz bo ja takiego problemu nie mam pobawi się i jest oki a zabawka jak zasłuży nie prawda co wy na to moi drodzy forumowicze.
konto usunięte 2010-06-19 10:01:19
no bez sensu ta opinia i temat!!-zalosne nawet!1 stoisko dzieciece jest calkiem ok! panie ekspedientki sa mile - zero problemow... Ciasteczko... czy Ty czasem nie jestes z BOBASA albo innego konkurencyjnego sklepu???
konto usunięte 2010-06-19 11:39:05
A ciekawa jestem czy byście kupili moi drodzy, dziecku tak drogą zabawkę jaką by zdoleli wybrać, a za razem dostać?Pozdrawiam :)
konto usunięte 2010-06-19 11:46:23
Ja oczywiście pracuję w sklepie sportowym, a nie w Bobasie, tak tylko zauważyłam tę sytuację w tym sklepie,(a wy od razu z pazurkami na mnie?)co to za kraj demokratyczny, że nie można nawet opinii na swój temat spostrzeżony gdzieś w sklepie w którym byłam może drugi raz , zamieścić?
odessaxxx 2010-06-19 12:48:01
Jesli jestes ;ciekawa;- to ci odpowiem ,ze rodzice kupuja swoim dzieciom zabawki w miare zasobnosci portfela .Kropka.
borek 2010-06-19 13:41:32
O,tak,otrzym€jąc od Państwa 60 zł na dziecko na cały miesiąc to niestety ale nawet matka na lizaka nie ma.a czy 600 zł to byłoby dużo?NiE,Nie,nie,ale w.g.naszego rządu polskiego;tak,tak tak.Ktoś kto wymyślił taką kwotę nie ma zielonego pojęcia o potrzebach dziecka i do tego nie zna się na pieniądzach.
konto usunięte 2010-06-19 15:05:28
Mają rzeczy które podobają się dzieciom na stoisku dla dzieci. A to podłe bezczelne gbury, wręcz sadyści może nawet komuniści zorganizujmy pikietę blokadę parkingu. Na stos z obsługą takiego sklepu, a właściciela ekskomunikować. Ojciec dyrektor powinien się tym zająć. Kobieto to że cię nie stać to nie jest problem obsługi tylko twój. W biedronce nie będziesz miała takiego problemu.
kalejdoskop 2010-06-20 21:42:36
akurat 2 dni temu kupowałem zestaw hot wheels - według mnie dość droga zabawka- i wybacz ciasteczko, ale musiałem sięgać na najwyższą półkę,a na dole były jakieś helikoptery, cymbałki i inne chińskie pierdoły. długo wybierałem, więc z tego co pamiętam klocki lego i transformersy też były u góry, więc ogólnie muszę powiedzieć, że przesadzasz ciastezko.
Bogdan 2010-06-23 14:57:55
Viper co ci odbiło tak pisać ?
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]