Przeglądasz dane archiwalne
4464
Porady
stomatolog Cecylia Czochara
kylie 2014-09-01 16:53:00
Witam, co sądzicie o tej pani?
Ja osobiście ODRADZAM i ZDECYDOWANIE NIE POLECAM jej usług! Jeżeli chcecie uniknąć niepotrzebnego cierpienia lub/i wyrzucenia pieniędzy w błoto to idźcie do innego stomatologa. Żeby nie być gołosłowną np. zakłada plombę 3x na tego samego zęba (za każdym razem po 2 tyg wylatywała) po czym ostatecznie stwierdza, że się poddaje a pacjenta zostawia z dziurą w zębie. Znajomi mają jeszcze gorsze doświadczenia..
Ja osobiście ODRADZAM i ZDECYDOWANIE NIE POLECAM jej usług! Jeżeli chcecie uniknąć niepotrzebnego cierpienia lub/i wyrzucenia pieniędzy w błoto to idźcie do innego stomatologa. Żeby nie być gołosłowną np. zakłada plombę 3x na tego samego zęba (za każdym razem po 2 tyg wylatywała) po czym ostatecznie stwierdza, że się poddaje a pacjenta zostawia z dziurą w zębie. Znajomi mają jeszcze gorsze doświadczenia..
Re: stomatolog Cecylia Czochara
konto usunięte
2014-09-01 17:33:29
@kylie ja sądzę, że ta pani to bardzo dobry stomatolog i znam parę osób które to potwierdzają.
kylie
2014-09-02 12:53:28
hmm, tylko jedna opinia? no cóż, to daje wiele do myślenia ;]
paweell
2014-09-02 14:48:56
hmn, tylko jedna negatywna opinia to daje bardzo dużo do myślenia...
Dziod
2014-09-02 15:15:09
Ta Pani to koszmar mojego dzieciństwa. Tak mnie zraziła do siebie,że długo bałem się dentysty dopóki nie znalazłem profesjonalnego i z miłym podejściem do pacjenta stomatologa.
konto usunięte
2014-09-02 18:02:54
@kylie jedna odpowiedź daje Ci wiele do myślenia? Chyba nie tylko z zębami masz kłopoty:P
kylie
2014-09-02 20:49:09
zi2po91 to, że ty nie opanowałeś prostego procesu myślowego jakim jest dedukcja, to nie znaczy, że inni nie posiadają tej umiejętności... ;] nie martw się o mnie, w porę zorientowałam się, że należy iść do innego stomatologa i dzięki temu mam piękne i zdrowe zęby, których z pewnością mógłbyś mi pozazdrościć :D
kardynalek3
2014-09-02 20:50:55
zi2po91 Ty to chyba na usługach Pani doktor jesteś co? Sam miałem wątpliwą przyjemność korzystania z usług Pani stomatolog i ehh jak ja się cieszę, że zmieniłem dentystę. Niech podsumowaniem będzie tylko pytanie mojego aktualnego stomatologa "jakbym ja lepiła taką gliną to by mi zabrali licencję :P"
konto usunięte
2014-09-02 22:43:21
No proszę i wystarczy mieć odmienne zdanie na czyjś temat i od razu ktoś snuje jakieś domysły. Powiem tak plomby mam już długie lata i nie mam z nimi żadnych kłopotów.
@kylie, odniosłem się do Twoich domysłów w sposób dosyć arogancki ale właśnie dlatego, że były one nie trafione. Jeśli już mam być bardzo precyzyjny, czego nie lubię w dyskusjach na tym forum ale zostałem niejako do tego zmuszony, to o jakiej dedukcji tutaj mówimy?(chociażby na podstawie jakich przyjmowanych za pewnik przesłanek) no jeśli Pan/Pani chce sobie schlebiać mówiąc, że potrafi dobrze dedukować, to proszę nie robić tego na podstawie jednego mojego postu, bo jest to co najmniej zabawne. @paweell napisał słusznie i powinienem w podobnym tonie odnieść się do wspomnianej wypowiedzi.
@kylie, odniosłem się do Twoich domysłów w sposób dosyć arogancki ale właśnie dlatego, że były one nie trafione. Jeśli już mam być bardzo precyzyjny, czego nie lubię w dyskusjach na tym forum ale zostałem niejako do tego zmuszony, to o jakiej dedukcji tutaj mówimy?(chociażby na podstawie jakich przyjmowanych za pewnik przesłanek) no jeśli Pan/Pani chce sobie schlebiać mówiąc, że potrafi dobrze dedukować, to proszę nie robić tego na podstawie jednego mojego postu, bo jest to co najmniej zabawne. @paweell napisał słusznie i powinienem w podobnym tonie odnieść się do wspomnianej wypowiedzi.
Afirmacja
2014-09-03 08:20:26
chodziłam do tej Pani z synkiem pół roku i jestem zadowolona wszystkie zęby wyleczone, bez problemu poza tym uważam że ma podejście do dzieci i możliwość przyjęcie bez długich kolejek na nfz
kylie
2014-09-03 12:08:28
zi2po91...zakładając temat prosiłam o opinie na temat usług pani doktor, a także chciałam ostrzec nieświadomych. To miło, że masz tyle wolnego czasu, przeglądasz każdy topic i wręcz czujesz obowiązek komentowania (z kolei to, ze zostałeś do czegoś zmuszony wręcz mnie rozbawiło :D ), jednak moim celem nie była głupia dyskusja i słowne przepychanki. Zatem czas skończyć tę bezsensowną wymianę zdań, każdy ma swoje doświadczenia z ową panią doktor. Ja (zresztą widzę, że nie tylko ja)niestety przykre.
Pozdrawiam i życzę samych zdrowych zębów!
Pozdrawiam i życzę samych zdrowych zębów!