5°   dziś 10°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Strojenie CB Radio

djdeejay 2013-11-04 15:14:02
Witam.

Wiem, że tych tematów na forum jest sporo, ale dane kontaktowe są nie aktualne w większości.

Chciałbym poprosić szanowne grono o jakiś namiar na fachowca od strojenia CB Radia. W tamtym roku spotkałem się z ogłoszeniami gości z Tymbarku i Starej Wsi, ale teraz nie idzie znaleźć tego nawet w archiwum.

Więc czy mógłbym prosić o namiary do dobrego szpeca, żeby radyjko fachowo ustawił wraz z anteną? Nie chcę się sam za to brać, bo się nie znam i nawet SWR-miarka jest mi obca :)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Strojenie CB Radio
kinia434 2013-11-04 15:33:19
w Tymbarku jest taka osoba..jedziesz 28-ką mijasz skrzyżowanie drogi do Tymbarku po lewej masz CPN Uchacza za parę metrów jest po prawej stronie firma przewozowa Miśkowiec i za tym placem tej firmy jest skręt na prawo jedziesz w dól i tam drugi lub trzeci dom po lewej stronie..na polu ma taką dupna antenę więc nie przegapisz:) super gościu ze wszystkimi radiami mi on robił..ma też u siebie wiele rzeczy takich różnych np..radia, lutuje gruszki,kable końcówki itp..nie mam numeru do Niego bo jak coś mi było potrzebne to jechałam do tego Pana poprostu ..pewnie ktoś się przyczepi że tyle napisałam ale chciałam pomóc:)
djdeejay 2013-11-04 15:46:16
To właśnie on chyba ogłoszenie wystawiał i nawet kiedyś z nim gadałem w sprawie zestawu, tylko to było kiedyś i kontakt mi zaginął. Zatem jutro do niego zajrzę chyba, bo nie chcę zaśmiecać kanałów swoimi szumami z gruszki, i słuchać rusków zamiast okolicznych mobilków :) (taki jakiś złomek mi się trafił, jak się nie uda zestroić, to trudno, kupi się nowy)

Dziękuję bardzo za odpowiedź, pozdrawiam :)
kinia434 2013-11-04 17:20:31
nie ma sprawy...pozdrawiam:)
malaAnia07 2013-11-04 19:02:13 Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
djdeejay 2013-11-05 00:28:59
@malaAnia07, widziałem to ogłoszenie, ale jest z 2009 roku i zawiesiłem się nad nim :)
Oczywiście dziękuję za pomoc także ;)
Julek 2013-11-05 20:39:05
Chyba się nie stroi radia, ale antenę.
Przynajmniej tak twierdzą moi znajomi tirowcy.
djdeejay 2013-11-05 22:47:41
Racja, antenę, ale moje radio jest jednym z nielicznych, które trzeba "poprawić" po fabryce :)
konto usunięte 2013-11-05 23:50:50
Słyszałem, że w Mszanie jest dobry gościu, co narabia z CB radiami. Kolega kiedyś mi go polecał. Zakład ma gdzieś w centrum, jak jedzie się w stronę Kamienicy. Spróbuję zdobyć jakieś namiary.
djdeejay 2013-11-05 23:56:22
Jeśli się uda, to będę "dźwięczny", bo zawsze dobrze mieć namiar na kilka osób, jeśli tu się nie uda zrobić, bądź fachowiec nie będzie miał czasu, można się zapytać gdzie indziej, byle tylko jakoś to działało :)
ZENON1 2014-06-16 16:54:18
witam jedzcie na stara wieś do bosmana on na tym się zna naprawdę i robi dokładnie i od dawna i niedrogo zaraz jak znajdę numer do niego zaraz wam opisze
ZENON1 2014-06-16 16:58:53
witam ponownie oto numer do bosmana na stara wieś 795045942 :D:D
SEBASTIAN09 2016-02-27 14:54:34
Strojenie anten CB-Radia -Stara Wieś ,795045942
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]