0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
4296

Porady

suknie ślubne

anielica 2011-12-08 18:15:35
Czy może ktoś polecić jakiś salon sukien ślubnych w limanowej lub okolicach? Chciałabym kupić nie tylko suknie ale i inne dodatki.. z góry dziękuje za pomoc:)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: suknie ślubne
xyz25 2011-12-12 11:07:28
cześć, polecam salon sukien ślubnych ISABELLE w budynku starej poczty w Limanowej. Bardzo miła pani, duży wybór :) sama wybrałam tam suknię :)
remi2625 2011-12-12 18:16:53
hej je polecam Ci Salon Sukien Ślubnych na Kościuszki ale nie wypożyczalnie tylko salon. Bardzo miła obsługa i duży wybór jest już nowa kolekcja na 2012 rok, wiem bo sama już mam tam zamówioną suknie, ale mają się przenosić na Krótką więc sprawdź sama a nie powinnaś żałować. Pozdrawiam :)
konto usunięte 2011-12-13 07:48:52
jedna z jednego salonu a druga z drugiego ,ha ha
anielica 2011-12-13 19:07:12
dziękuje za odp.. niestety nie wchodzą w grę dwie białe sukienki :) myślałam o wypożyczalni ale jednak sukienka może się zniszczyć i potem problemy.. W sumie podobają mi się sukienki w Salonie ISABELLE -dziękuje xyz25, mają tam świetne sukienki z nowej kolekcji na 2012 rok co myślicie?
www.isabelle-limanowa.pl
Pozdrawiam
xyz25 2011-12-14 13:42:58
są śliczne :)a jaki kolor sukienki preferujesz?
Kinia 2011-12-14 14:06:31
Ja też polecam Isabelle
anielica 2011-12-17 21:14:24
dziękuje za opinie i przejde się osobiście do isabelle bo na www.isabelle-limanowa.pl sa fajne rzeczy ale osobiście trzeba kupowac na taką okazję.. pozdrawiam
kika 2011-12-29 22:06:04
A ja wybrałam salon Ślubny Zakątek na Krótkiej (przeniesiony z Kościuszki), remi2625 masz racje tam są najpiękniejsze suknie. Przyniosłam zdjęcie i Panie doradziły mi co powinnam zmienić a co poprawić i jakie dodatki wybrać. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i nie mogę złego słowa powiedzieć o paniach. Co jest MEGA plusem tego salonu, że otwarty jest nawet o 20 i nie robią problemów. Ja pracuje 9-17 więc nie ma opcji zdążenia.:)
suknieslubne 2011-12-29 23:03:17
Witam serdecznie wszystkie Panny Młode. Same się nie będziemy zachwalać, niedowiarków zapraszamy.
Co do wyboru sukni, w każdym salonie jest coś innego, równie pięknego, czy to u nas w Ślubnym Zakątku www.suknieslubne.limanowa.pl, czy Nowym Sączu lub Krakowie. Gdyby wszędzie było to samo to po co byłoby tyle salonów, wystarczył by jeden.
Pamiętajcie, aby przychodząc do salonu powiedzieć czego mniej więcej szukacie lub zdajcie się naszą pomoc. Rozmawiając z nami pomagacie sobie zrealizować marzenie o sukni.
P.S.
Dziękujemy za miłe słowa.
konto usunięte 2011-12-30 18:54:33
fajnie się samej sobie odpisuje albo znajomym kazać haha
suknieslubne 2011-12-30 22:07:48
king115 czemu jesteś taka złośliwa? Myślisz, że dziewczyny nie mogą dobrze napisać czy to o naszym salonie czy o konkurencyjnym? My konkurencji się nie boimy - każdy ma co innego. A nawet lepiej, że są dwa salony, ściąga to przynajmniej więcej dziewczyn z okolicy, bo maja wybór u nas w Limanowej i nie muszą się ciągać kilometry do sącza czy krakowa.
Rozumie, że się bardzo udzielasz na portalu i to w większości tematów, ale jeśli masz pisać takie brednie to lepiej nic już nie pisz.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]