5°   dziś 10°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Szafki ubraniowe?

Marysia37 2014-09-02 12:38:06
Witam!

W gimnazjum gdzie uczę, dyrektor w końcu zgodził się na zakup nowych szafek szkolnych. Otóż mam bardzo ważne zadanie, muszę wybrać najkorzystniejszą ofertę i zakupić jakieś odpowiednie szafki ubraniowe. Szukam w internecie i nie mogę podjąć decyzji, miałam nadzieje że będzie to banalne ale okazało się to trudne. Nawet szafki powinny spełniać jakieś normy? W sumie znalazłam jedną interesującą ofertę Szafek ubraniowych na: http://www.szafki-szkolne.com.pl i wydaje mi się że byłby to dobry wybór, ale chcę skorzystać z waszej opinii na temat metalowych szafek szkolnych. :D
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Szafki ubraniowe?
kylie 2014-09-02 12:51:16
Porównaj kilka ofert, wybierz to co Ci się podoba, a później zaproponuj dyrowi.Nie piszesz nic jaka to szkoła..? Gimnazjum, liceum,technikum? W każdym razie dobierz taki kolor, żeby nie raził, a wkomponował się w otoczenie. Najlepiej też bez żadnych wzorków itd. żeby nikt nie marudził. Prostota i funkcjonalność :) dyrekcja i tak będzie kierować się ceną, bo pewnie mają na to określony budżet. Poza tym skoro nie masz żadnych wytycznych to w czym problem? to tylko szafki na ubrania ;p
kylie 2014-09-02 12:52:10
p.s sorki za niedopatrzenie, pisałaś że to gimnazjum :P
mila73 2014-09-03 12:27:48
Jestem mamą z rady rodziców, która kupowała szafki dla dzieciaczków. Przejrzałam dużo firm i tą z Twojego linku też zlustrowałam. Są to szafki z cienkiej blachy i słabej jakości niestety :( i nie wzięłam jej pod uwagę, gdyż szkoda wydawać pieniędzy na jakieś badziewie. Na szafki mieliśmy przeznaczone 45 tys i szukałam czegoś na co będzie warto wydać ciężko zdobyta kasę. Poszukaj szafek z blachy 0,8 mm, bez żadnych nalepek, czy jakiś tam udziwnień z nadrukami :) My mamy kolor ze zwykłego RALA i jest oki :P
mireczka12 2014-09-19 11:35:12
Zobacz ten artykuł. Są tam ważna aspekty, którymi należy się kierować przy wyborze szafek.
http://sklep.abcwyposazenia.pl/
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]