4296
Porady
Szpital Limanowa a karmienie piersią.
paulek 2015-06-23 11:12:56
Witam . wkrótce będe rodzić w Limanowej lecz z powodów zdrowotnych nie będe mogła karmić piersią i tutaj moje zapytanie czy któraś z Pań miała podobny problem i jak na to zareagowały położne i czy wcześniej muszę to zgosić.
Re: Szpital Limanowa a karmienie piersią.
kinia434
2015-06-23 16:32:48
Zgłaszasz to po porodzie lekarzowi Neonatologowi dyżurującemu na oddziale to lekarz opiekujący się noworodkami.... poprosi Cię żebyś potwierdziła swoje słowa odpowiednim zaświadczeniem lekarskim i zapewne nie będzie robił żadnego problemu lekarkarz...oczywiście fakt karmienia stucznego musi wpisać w historie noworodka ..jak by pielęgniarki robili jakiś problem to zawsze można je odesłać do tej karty noworodka ale raczej nie robią problemu bo dziecko ma zlecone karmienie styczne...:)
Powodzenka:)
Powodzenka:)
J25
2015-06-23 20:31:18
Ja jestem akurat 3 miesiące po porodzie i nie mogłam karmić piersią gdyż szybko zanikł pokarm i muszę powiedziec że spotkałam się tam z bardzo nieprzyjemnymi położnymi. Prosiłam i błagałam o dakarmianie lecz one uparcie twierdziły że pokarm napłynie ale niestety po 4 dniach dziecko spadło bardzo dużo z wagi i strasznie płakało i dopiero wtedy jedna raczyła dziecko dokarmiać sztucznie. Strach tam wogóle się odezwać.
paulek
2015-06-25 12:06:36
Dziękuję za odpowiedz :)
Moja znajoma właśnie miała straszny problem bo nie miała pokarmu po cesarce i to jak ją potraktowano w szpitalu to jest skandal i dlatego jestem przerażona co mnie może spotkać gdyż mimo tego że bardzo bym chciała niestety nie mogę karmić :(
Moja znajoma właśnie miała straszny problem bo nie miała pokarmu po cesarce i to jak ją potraktowano w szpitalu to jest skandal i dlatego jestem przerażona co mnie może spotkać gdyż mimo tego że bardzo bym chciała niestety nie mogę karmić :(
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź