2174
Wydarzenia
Szpital w Limanowej
Bang 2014-10-05 15:01:33
Czy ktoś w końcu zwróci uwagę i zajmie się warunkami w naszym szpitalu?
W ostatnim czasie leżałem na oddziale Wewnetrznym, i takich warunków to w życiu nie widziałem.
Syf,brud,masakra!
Pielegniarki odnoszą sie bez zadnego szacunku do pacjenta.
Zamknij morde! - czy takie słowa można wypowiadac do pacjenta?
Po prostu strach się bać naszego szpitala!!!
W ostatnim czasie leżałem na oddziale Wewnetrznym, i takich warunków to w życiu nie widziałem.
Syf,brud,masakra!
Pielegniarki odnoszą sie bez zadnego szacunku do pacjenta.
Zamknij morde! - czy takie słowa można wypowiadac do pacjenta?
Po prostu strach się bać naszego szpitala!!!
Re: Szpital w Limanowej
gargamelek
2014-10-05 15:41:37
Dorisko, zlituj się! Opamiętaj się!
adamsky
2014-10-05 17:15:37
Szanowna Szalona wraca?
Szanowna Szalona wraca?
Bang
2014-10-05 19:27:17
Niestety szalony @adamsky nie jestem Doriska. Ba,nie rob ze mnie kobiety.
Natomiast jestem osoba ,ktora dobrze znasz!:D Idź wypucuj podłogę swoją brzydką,krzaczasta mordka! :)
Natomiast jestem osoba ,ktora dobrze znasz!:D Idź wypucuj podłogę swoją brzydką,krzaczasta mordka! :)
gargamelek
2014-10-05 20:53:24
Widać masz rozdwojenie jaźni. I nawet ten sam kąśliwy styl wypowiadania się. Słodkich snów :)
kinia434
2014-10-05 21:06:44
masakra...biedny Bang oj nudzi się nudzi ..
Bang
2014-10-05 21:39:41
Haha,luzik. Nie wiem dlaczego mnie posadzacie o to ze jestem inną osobą ?! Kazda osoba ,ktora zle sie wypowie na temat szpitala ,jest według was ,,Doriska".
Ludzie,przystopujcie.
Ludzie,przystopujcie.
prawdaNajmojsza
2014-10-06 10:32:22
Bang, opamiętaj się. Żyjemy w wolnym kraju - zamiast narzekać zawsze można iść do prywatnego szpitala, czy tego w których uważasz, że są lepsze warunki itd.
Oczywiście zawsze w szpitalach - i nie tylko - coś nie działa jak powinno. Dlatego popieram prywatyzację służby zdrowia i nieobowiązkowe ubezpieczenia, a nie gubienie pieniędzy gdzieś w NFZ.
Najgorsze jednak, co mogłeś/mogłaś uczynić to wrzucić personel do jednego worka. Znam kilka osób pracujących w naszym szpitalu i większość z nich ciężko pracuje. Czarne owce są się wszędzie.
Oczywiście zawsze w szpitalach - i nie tylko - coś nie działa jak powinno. Dlatego popieram prywatyzację służby zdrowia i nieobowiązkowe ubezpieczenia, a nie gubienie pieniędzy gdzieś w NFZ.
Najgorsze jednak, co mogłeś/mogłaś uczynić to wrzucić personel do jednego worka. Znam kilka osób pracujących w naszym szpitalu i większość z nich ciężko pracuje. Czarne owce są się wszędzie.
gargamelek
2014-10-06 16:03:29
@Bang zaistniałeś w wątku po.: "Identyfikator" w którym to swietnie rozgryzł Cię @dyskutant. Sądząc po treści a także czasie zaistnienia na forum wszystko wskazuje na to, ze jesteś kim jesteś
gargamelek
2014-10-06 16:05:49
Miało być w wątku pt. a nie "po."
Bang
2014-10-06 18:51:00
To juz gargamelku nie mozna bronic niektorych uzytkownikow?
Po prostu napisalem co sadze o szpitalu.
Po za tym,z tego co mi wiadomo @Doriska jest w szpitalu.
Po prostu napisalem co sadze o szpitalu.
Po za tym,z tego co mi wiadomo @Doriska jest w szpitalu.
stano
2014-10-08 11:22:19
Do jaśnie szanownego i mało obytego w świecie Bang-a.
Człowieku opamiętaj się, jak dla mnie twoja wypowiedź jest niedorzeczna kilkakrotnie miałem przyjemność wizytować w tym szpitalu.
Atmosfera oraz otoczenie jak najbardziej na duży PLUS, wszystko czyste, zadbane i jeśli chodzi o nasze polskie realia naprawdę nie ma co narzekać, widziałem gorsze miejsca i na pewno szpital w Limanowej się do nich nie zalicza.
Co do personelu to nie wiem skąd sobie ubzdurałeś (no chyba, że sam byleś prowokatorem, co by mnie wcale nie zdziwiło. Niestety z tego nasze społeczeństwo słynie, mało cierpliwe i najlepiej obrażać tych którzy są najmniej temu winni) ,że ktoś mógłby zwrócić się do pacjenta w ten sposób. Byłem świadkiem nie jednokrotnie jak pracują osoby w tym miejscu i naprawdę nie ma im czego zarzucić. Praca przez nich wykonywana jest w sposób sumienny i z dużą życzliwością oraz cierpliwością w stosunku do pacjenta.
Jedyną rzeczą do której mógłbym się przyczepić ta absurd jaki występuje względem lekarzy, którzy pracują w placówce bądź przyjeżdżają na konsultacje a mianowicie dotyczy parkingu przy szpitalu za który to osoby te muszą płacić.
Człowieku opamiętaj się, jak dla mnie twoja wypowiedź jest niedorzeczna kilkakrotnie miałem przyjemność wizytować w tym szpitalu.
Atmosfera oraz otoczenie jak najbardziej na duży PLUS, wszystko czyste, zadbane i jeśli chodzi o nasze polskie realia naprawdę nie ma co narzekać, widziałem gorsze miejsca i na pewno szpital w Limanowej się do nich nie zalicza.
Co do personelu to nie wiem skąd sobie ubzdurałeś (no chyba, że sam byleś prowokatorem, co by mnie wcale nie zdziwiło. Niestety z tego nasze społeczeństwo słynie, mało cierpliwe i najlepiej obrażać tych którzy są najmniej temu winni) ,że ktoś mógłby zwrócić się do pacjenta w ten sposób. Byłem świadkiem nie jednokrotnie jak pracują osoby w tym miejscu i naprawdę nie ma im czego zarzucić. Praca przez nich wykonywana jest w sposób sumienny i z dużą życzliwością oraz cierpliwością w stosunku do pacjenta.
Jedyną rzeczą do której mógłbym się przyczepić ta absurd jaki występuje względem lekarzy, którzy pracują w placówce bądź przyjeżdżają na konsultacje a mianowicie dotyczy parkingu przy szpitalu za który to osoby te muszą płacić.
konto usunięte
2014-10-11 21:30:14
Dora odpuść!!! Spotkałaś na swojej drodze wielu przychylnych Ci ludzi . Wszystkich sponiewierałaś , zgnoiłaś ! Zaufałaś niewłaściwemu człowiekowi (ostrzegałam Cię przed nim) , ale o tym sama niedługo się przekonasz ! Jesteś osobą bardzo podatną na wpływy innych i to Cię zgubi , a szkoda...
edi60
2014-10-12 10:22:02
JA TEZ PRZEBYWALEM TYDZIEN W SZPITALU NA ODDZIALE WENETRZYM i nie stwierdzilem takich uchybien jak ty @Bang zarzucasz temu oddziałowi { byłem normalnym pacjentem } jak rozumiesz co mam namysli wiec nie snuj propagandy bo jeszcze za pomowienia możesz być pociagniety przez dyrekcje szpitala do odpowiedzialności karnej za pomowienia
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź