4296
Porady
szukam animatora zabaw dla dzieci na wesele
natalinka 2013-07-02 19:15:15
jak w temacie, szukam animatora który przebierze się w strój klauna i zajmie się dzieciakami na weselu przez +/- 3 godziny.
Kogo możecie polecić?
Kogo możecie polecić?
Re: szukam animatora zabaw dla dzieci na wesele Canis 2013-07-03 00:23:26
Re: szukam animatora zabaw dla dzieci na wesele
budu
2013-07-03 09:13:55
Polecam Eviland chociaż uważam,że diabeł w nazwie imprez organizowanych dla dzieci to kiepski pomysł ;/
zebra1
2013-10-09 09:18:22
Dzień dobry Wszystkim,
małe wyjaśnienie do powyższego postu :)
Eviland to nazwa, którą wymyśliłam sama i powstała z połączenia dwóch słów: Evi i Land. Evi (od Ewa) - tak zwraca się do mnie mój mąż i najbliższe mi osoby oraz Land - czyli w wolnym tłumaczeniu świat. Powstaje więc "Świat Ewy", który jest dobry, ciepły, kolorowy i przepełniony pasją do pracy z dziećmi.
Pozdrawiam
małe wyjaśnienie do powyższego postu :)
Eviland to nazwa, którą wymyśliłam sama i powstała z połączenia dwóch słów: Evi i Land. Evi (od Ewa) - tak zwraca się do mnie mój mąż i najbliższe mi osoby oraz Land - czyli w wolnym tłumaczeniu świat. Powstaje więc "Świat Ewy", który jest dobry, ciepły, kolorowy i przepełniony pasją do pracy z dziećmi.
Pozdrawiam
osa1
2013-10-09 12:10:40
Szczerze polecam Panią Ewę. Prowadziła zabawy dla naszych dzieciaków przez 2 godziny i wszyscy byli zachwyceni. Nikt się nie nudził, dzieciaki były cały czas zaangażowane, chociaż przekrój wiekowy był znaczny,a dzieciaków było koło 20. Świetna atrakcja!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź