0°   dziś 4°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Szukam dobrego mechanika od klimy samochodowej

krogul25 2012-05-23 21:54:26
Witam mam gdzieś nieszczelność i ucieka mi gaz od klimatyzacji w renault lagunie z 2000r.Szukam dobrego mechanika który uszczelni i nabije klime i nie jest strasznie drogi.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Szukam dobrego mechanika od klimy samochodowej
misiek33 2012-05-23 22:43:02
troche dziwnie, bo jezeli jestes pewien ze masz nieszczelny uklad to musisz jeszcze wiedziec gdzie usterka a jezeli sam nie wiesz to zlec to sprawdzic w warsztacie samochodowym, ja polecam warsztat na parkingu koscielnym w limanowej.
krogul25 2012-05-24 10:11:00
Sprawdzal mi klime facet nie pamietam jak sie nazywa
Mieszka nad domem towarowym w sowlinach za torami kolejowymi
i on stwietdzil ze jest nieszczelna.Ale on sie uszczelnianiem nie zajmuje
pinkfloyd 2012-05-24 17:08:25
Ten gość nazywa się Janecki-też byłem u niego.Kupiłem Galaxy i nie działała klima/miało być tylko dobicie,żeby było OK/,a po dokładnym sprawdzeniu wyszła nieszczelność z tyłu samochodu na rurce,więc uciął to,co było złe i wstawił jakąś rurkę z możliwością zkręcenia,długo sprawdzał i nabił i jest już 2 miesiące wszystko dobrze-wiec polecam tego pana-może coś pomoże.
pinkfloyd 2012-05-25 19:56:21
do krogul 25-i co tam słychać u Ciebie z tą klimą-znalazłeś jakiegos godnego polecenia fachowca?
melfil 2012-05-26 22:11:14
Polecam dobrych mechaników z Mietniowa (k. Wieliczki). Jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać. Moge załatwić do nich numer.
misiek33 2012-05-26 22:19:15
melfil- uwazasz ze trzeba jechac 60 km by naprawic klimatyzacje w samochodzie? a wtedy jezeli usterke trzeba naprawic w klilka dni? wracasz busem do domu?
zealot 2012-05-27 01:51:41
A ja nie polecam bo na parkingu koscielnym mi kiedys zle kola wywazyli i musialem przejechac kilkaset km. z trzesaca sie kierownica. Kto wie co tam sie jeszcze obluzowalo po tej jezdzie.
Od klimy polecam Pana w Mordarce przy wyjezdzie na Nowy Sacz, za komisem samoch. Jest taki zjazd w lewo w dol do Mordarki. zaklad jest po prawej stronie zjazdu.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]