2174
Wydarzenia
tablice rejestracyjne
misiek2121 2014-07-01 10:27:08
znalezione tablice od samochodu kli 39kf. info na pw
Re: tablice rejestracyjne
konto usunięte
2014-07-10 21:04:04
No to na co czekasz chłopie? Zakładaj tablice, jedź na stację paliw, zatankuj do pełna i nie przejmuj się niczym :D
konto usunięte
2014-07-10 21:50:28
@wiesmak a ty tak robisz pajacu?
konto usunięte
2014-07-10 21:51:18
jest jeszcze naklejka na szybie :P
konto usunięte
2014-07-11 04:10:49
Najlepszy sposób na naklejkę to ulotki reklamujące burdele - wszędzie ich pełno :D
@lg1:
Nie błaźnie, to twoja specjalność. ;) Przecież ostatnio złapali cię w Balicach jak gnałeś srebrną Laguną, prawdopodobnie zarejestrowaną na UM :D
@lg1:
Nie błaźnie, to twoja specjalność. ;) Przecież ostatnio złapali cię w Balicach jak gnałeś srebrną Laguną, prawdopodobnie zarejestrowaną na UM :D
konto usunięte
2014-07-11 08:44:03
@wiesmak twoja głupota nie zna granic!!!
A błazna to ty robisz z siebie!
Uwazaj bo jak Łukaszenko ciebie namierzy to bedziesz cienko cwierkał swoim dziubkiem!!!hihihi
A błazna to ty robisz z siebie!
Uwazaj bo jak Łukaszenko ciebie namierzy to bedziesz cienko cwierkał swoim dziubkiem!!!hihihi
konto usunięte
2014-07-20 21:21:16
Ty zgrywasz większego błazna, starowiejska miernoto.
Nie strasz mnie swym idolem, bo z tego co mi wiadomo, to w Tuskolandzie nic mi nie grozi. :)
No chyba, że wy mnie złapiecie i wywieziecie do białoruskich łagrów, bo tak się postępuje z niepokorną opozycją w waszym raju :D
Nie strasz mnie swym idolem, bo z tego co mi wiadomo, to w Tuskolandzie nic mi nie grozi. :)
No chyba, że wy mnie złapiecie i wywieziecie do białoruskich łagrów, bo tak się postępuje z niepokorną opozycją w waszym raju :D
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź