1339
Hyde Park
Telewizja TVN
saxon 2014-08-24 12:53:30Co myslicie? Banda klamliwych pajacow,a moze telewizja spelniajaca "wspaniala" misje ?
Re: Telewizja TVN
M44
2014-08-24 13:03:37
telewizja jak telewizja wole ich od Polsatu jezeli chodzi o wiadomosci . mowi sie ze polsat jest pod PIS a Tvn pod PO hmm a ile w tym prawdy hmm niech kazdy oceni rownie dobrze mozna cisnac po Polsacie jak i TVN :)
saxon
2014-08-24 13:44:20
Polsat po PISie? Pierwsze slysze.
P36
2014-08-24 14:52:18
o KAŻDEJ telewizji można powiedzieć i to i to... zależy od punktu siedzenia i "światopoglądu" (czyt. towarzystwa)...
konto usunięte
2014-08-30 19:00:00
POlsat jest tak samo za PO jak i za PiS-em. W końcu to jedna rodzina :)
joseph9
2014-09-01 13:33:36
Trzeba umieć czytać między wierszami... Dziennikarze są do tego szkoleni że mówią np. PO jest złe... ale robią to w taki sposób że nawet nie wiesz a twoja podświadomość twierdzi że "Tusk jest Fajny"
joseph9
2014-09-01 13:34:09
Najlepszym rozwiązaniem jest nie oglądanie wiadomosći.
polak100
2014-09-09 15:14:07
"Wyłącz telewizor, włącz myślenie".
konto usunięte
2014-09-09 16:27:16
@joseph9, polak100:
Wy też "włączcie myślenie" i przestańcie gloryfikować tego wariata :)
Wy też "włączcie myślenie" i przestańcie gloryfikować tego wariata :)
joseph9
2014-09-15 09:06:28
Oj wiślak wiślak... po raz setny powtarzam, że nikt nie gloryfikuje Korwina. Ewentualnie Gloryfikuje to co KNP chce zrobic w Polsce, a to co innego.
Skoro opierasz działania całej partii o jego poglady, których nie ma wpisanych w program - To własnie oznacza że propaganda TV działa. Powiedz mi ile razy w TV mówili o ich konkretnych zamierzeniach jako partii. NIGDY! Zawsze tylko w liczbie poj. o korwinie. A więc powtórze słowa @polak100 "Wyłącz telewizor, włącz myślenie".
Skoro opierasz działania całej partii o jego poglady, których nie ma wpisanych w program - To własnie oznacza że propaganda TV działa. Powiedz mi ile razy w TV mówili o ich konkretnych zamierzeniach jako partii. NIGDY! Zawsze tylko w liczbie poj. o korwinie. A więc powtórze słowa @polak100 "Wyłącz telewizor, włącz myślenie".
konto usunięte
2014-09-15 10:25:31
@wioslak hmm
On nie ma telewizora!
Właczyc myslenie on nie ma mózgu dawno zlasowany od "siary"
On nie ma telewizora!
Właczyc myslenie on nie ma mózgu dawno zlasowany od "siary"
joseph9
2014-09-15 11:45:49
Bardzo ambitna odpowiedz:-) Powiem po raz kolejny - warto pierwsze poczytac, posłuchać, pooglądać w różnych źródłach i zagłebić się w temat zeby stwierdzic że coś jest głupie.
Ja tak zrobiłem i poprostu moimi oto resztakmi mózgu, który został zlasowany przez siarę stwierdziłem co jest głupotą.
Pozdrawiam
Ja tak zrobiłem i poprostu moimi oto resztakmi mózgu, który został zlasowany przez siarę stwierdziłem co jest głupotą.
Pozdrawiam
konto usunięte
2014-09-15 16:50:56
@lg1:
A ty od czego masz zlansowany? Od nalewki, którą twój mentor pichci u siebie w stodole? Zoniu chyba też nie pogardzi :)
@joseph9:
Pewnie, że ambitna odpowiedź :D Szczególnie dla korwinowskiego trolla, który za wszelką cenę próbuje odkopywać swoje wątki i liczy na jakąkolwiek dyskusję aby siać propagandę. Tu nikt nie chce z wami dyskutować, bo jesteście upierdliwi jak świadkowie Jehowa :D
A ty od czego masz zlansowany? Od nalewki, którą twój mentor pichci u siebie w stodole? Zoniu chyba też nie pogardzi :)
@joseph9:
Pewnie, że ambitna odpowiedź :D Szczególnie dla korwinowskiego trolla, który za wszelką cenę próbuje odkopywać swoje wątki i liczy na jakąkolwiek dyskusję aby siać propagandę. Tu nikt nie chce z wami dyskutować, bo jesteście upierdliwi jak świadkowie Jehowa :D
joseph9
2014-09-16 11:53:55
A żebys wiedział że odkopuje i licze na dyskusje:)Dokładnie tak jak powiedziałeś.
W sumie to dalej czekam na odpowiedz na moje pytanie.
Pozdrawiam
W sumie to dalej czekam na odpowiedz na moje pytanie.
Pozdrawiam
konto usunięte
2014-09-17 21:33:16
Bo jesteś głupim i natrętnym trollem :D
Nie czekasz na żadną dyskusję, tylko na możliwość ogłupiania tutejszej społeczności bajkami o wspaniałym Korwinie, przy którym tak wiele się zmieni. Dałeś sobie wyprać mózg i teraz siejesz tą samą propagandę trollu :)
Nie czekasz na żadną dyskusję, tylko na możliwość ogłupiania tutejszej społeczności bajkami o wspaniałym Korwinie, przy którym tak wiele się zmieni. Dałeś sobie wyprać mózg i teraz siejesz tą samą propagandę trollu :)
Julek
2014-09-27 15:45:28
To mowa o tym Korwinie co w Putinie widzi wzór i ma go za idola.
konto usunięte
2014-09-28 00:45:12
Tak, o tym. I o tym samym, który chciałby zakazać kobietom głosowania w wyborach, przywrócenia kary śmierci czy rozpierd*****a Unii Europejskiej (mimo, że sam wcześniej kandydował do tej UE). Ten wariat pokazuje hipokryzję większą od PO i PiS-u, a mimo tego jego fanatycy spamują fora internetowe, jak choćby to :)
bernards
2014-10-07 14:09:46
tvn lize kolano tuskowi. Kazdy o tym wie. Jest to klamliwa stacja, ktora mydli oczy.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź