0°   dziś 4°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Testy na alergie -gdzie

aligator 2016-07-03 12:58:29
Szukam sprawdzonego lekarza lub kliniki lekarskiej na zrobienie testów na alergie.Bo moje dzieci i ja od dłuższego czasu mają katar i kaszlą nie wiem o co chodzi.Będę wdzięczny za namiary..
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Testy na alergie -gdzie
sydney 2016-07-03 19:15:08
Zrob sobie i dzieciom inhalacje z octu jablkowego (dostepny w Rossmanie)
Rano i wieczor wlej do garnka 1 litr gotujacej wody dodaj 3/4 szklanki octu jablkowego
pochyl glowe nad tym garnkiem i nakryj dobrze glowe recznikiem i wdychaj przez nos
i przez usta naprzemian.
Sciaga natychmiast katar i po paru razach powinien katar zniknac i kaszel rowniez.

Prosty sposob, ocet zabija wiele zarazkow ktore powoduja alergie.
Nie zaszkodzi , a byc moze pomoze i obejdzie sie bez lekarzy
:P:P:P
aligator 2016-07-03 21:49:32
dzieki..sprawdze ,,,
sydney 2016-07-04 19:41:09
Przewlekly katar i kaszel moga tez byc spowodowane przez Candide.
Odrzuc wszelkie produkty ktore maja cukier, jedzcie codziennie jogurt naturalny(bez
dodatku sproszkowanego mleka) lub kwasne mleko , a rano po wstaniu z lozka
wypijaj szklanke przegotowanej letniej wody z cytryna albo z lyzka octu jablkowego ,
dzieciom mala lyzeczke na szklanke wody (mozna poslodzic troszke miodem prawdziwym)
Candida zginie bo nie bedzie miala sie czym odzywiac (cukier), przejdzie kaszel i katar.
Dodaj do jedzenia swiezy czosnek , gotuj zupy na naturalnym zakwasie (kiszony barszcz
bialy i czerwony wlasnorecznie wykonany)

Zycze powodzenia:)

Tego nie powie ci lekarz :D. Dlaczego????
aligator 2016-07-04 23:51:40
Dzieki za super radę..

Tylko tak sie zastanawiam bo w mieszkaniu mamy dywany i kota czy przypadkiem to nie jest powód tych problemów.
:-)
Manuella 2016-07-06 10:56:34
Dywan to jest piorun jasny :P Ja, jak go wywaliłam z domu (czym naraziłam się niemiłosiernie mamusi) to uratowałam syna i męża. Fakt, syn ma sporą alergię nie tylko na roztocza i grzyby ale jeszcze na niektóre pyłki wiec walka jest cały rok ale na męża podziałała zmiana bardzo dobrze.
mistty 2016-12-29 20:55:19
Co sądzicie o odczulaniu? Wszyscy jesteśmy alergikami, ja na co dzięń biorę hitaxę fast i jakoś tam tej alergii nie odczuwam, ale sporo osób dookoła mi mówiło że zaczęło odczulanie, tylko czy to jest w 100% skuteczne, bo wiem ze dosyć długo to trwa.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]