2174
Wydarzenia
Urząd Miasta
konto usunięte 2011-03-01 11:33:02
Mam pytanie zapewne niektórzy byli proszeni o przybycie do UM na 3 pięterko w związku z podpisaniem aneksu do umowy. Otóż ja byłam jedną z tych osób i muszę stwierdzić, że była tam starsza Pani, która owszem wydała mi ów aneks jednakże, kiedy weszałm do pokoju ona jakby nigdy nic siedziała sobie na onecie. Więc pytam czy taka jest praca urzędnika?? Siedzieć na internecie i czytać pierdoły. Dodam iż cały pokój zawalony jest papierami (udaje że pracuje?), a ma czas na lenistwo przed komputerem. Młodzi ludzie w Limanowej nie mają pracy, a starsi siedzą przysłowiowo pierdzą w stołki i nic nie robią. Panie TOP może z tego tez możnabybyło napisać artykuł?? (to tylko taka moja mała sugestia)
Re: Urząd Miasta
1234567
2011-03-01 12:08:31
candy:-czy to był nasz Urząd Miasta? A gdzie to 3 pięterko?
crusader
2011-03-01 12:43:05
dobrze ze poruszylas ten temat, juz dawno mialem napisac ze onet zszedl na psy i powinni cos z tym zrobic, osobiscie polecam limanowa.in
konto usunięte
2011-03-01 13:23:21
Tak nasz urząd miasta piętro 2 i pół!! Trzeciego fakt nie ma:) Urząd Miasta LImanowa
brigida
2011-03-01 15:08:08
Jakim prawem przeglądała ONET, nie wolno! Jedynym portalem, który można przeglądać jest www.limanowa.in Ja zrobię z tym porządek, poproszę zaprzyjaźnionego Pan Radnego Tusika o uchwalenie, że można przeglądać tylko nasz portal. Ja w końcu się wybiorę na tą Radę Miasta, bo tak nie może być. Wszystko powinno być załatwiane od ręki i na wczoraj. Tylko nie wiem, kiedy się zbierają i gdzie mają te swoje pogadanki.
peterlimanowa
2011-03-01 15:18:32
ale i tak nic nie przebije sekretarki burmistrza. Arogancja, chamstwo i antyaparycja nic jej nie przebije.Kolega chciał sie dowiedzieć jakichś szczegolow przez telefon to sie pytala "po co, na co, z kim". Kompletny brak kultury, a przy tym tak nieuprzejma że szkoda gadac.No i chyba emerytka już, więc zgodnie z zapowiedziami włodarza pierwsza do odstrzału.Oby...
konto usunięte
2011-03-01 16:58:00
peterlimanowa jaka arogancja jakie chamstwo… przecież Kobieta tak była nauczona przez całe lata musiała sobie sama radzić....a może Panowie Burmistrze przyjęli by sekretarza zamiast sekretarki...byłbym chętny...kurcze ale jestem za stary...czemu udajecie że sami w pracy nie siedzicie na onecie...wszyscy to robicie...ja też...
konto usunięte
2011-03-02 07:37:53
Nie chodziło mi o onet:) Tylko o fakt jej narzekania, że zajęta bardzo a tak naprawdę nic nie robi.
smo
2011-03-02 08:38:44
Może jakby tak sprywatyzować wszystkie urzędy byłoby lepiej. W normalnym przedsiębiorstwie jak pracownik nic nie robi zostaje zwolniony.
obslugamuzyczna
2011-03-02 11:26:36
miałem podobnie w ostatnim czasie w urzędzie w Limanowej,wiek pracowników jest przerażający, prezentują zerowe kompetencje, najbardziej rozbawiły mnie panie niekompetentne z działu promocji miasta,kompletny brak wiedzy i nieporadność!skecz w tej Limanowej-żywy skecz w Urzędzie Miasta!
ian
2011-03-02 13:00:10
Fakt. Załoga od promocji miasta, gminy i powiatu jest wyjątkowo kompetentna. Posiada wyjątkową wiedzę na temat swojej "małej ojczyzny". Polecam sprawdzić. Zadzwońcie i zapytajcie o coś...o cokolwiek. Nagrajcie i wstawcie na portal. Będziemy wszyscy mieli niezły ubaw
konto usunięte
2011-03-02 13:14:49
ale dajecie popalić teraz nikt tam nie odbierze telefonu...
edith
2011-03-02 13:18:13
Bardzo dobrze ze poruszylas ten temat candy:)masz zupelna racje jezeli chodzi o te Pania,jest naprawde nieprzyjemna i jest jeszcze jej KOLEGA na tym samym pietrze,ktory w ogole nie zna sie na przepisach i na tym co do niego nalezy,przez jego niekompetencje i wtracanie sie nie do swoich spraw stracilem bardzo na waznej sprawie dla mnnie.Zastanawia mnie co tacy "Urzednicy" tam jeszcze robia!!!!
konto usunięte
2011-03-02 14:59:56
Słuszna uwaga edith ta Pani jest wyjątkowo nieuprzejma i brak jej podstawowej wiedzy z zakresu geodezji. No ale zgodnie z ustawą pracownicy administracji publicznej mają stabilnośc zatrudnienia, chociaż za niekompetencje powinni odpowiadać. Tylko że nie ma ich kto pociągnąc do odpowiedzialności. Powinno się wymienić kadrę na młodszą i bardziej przyjazną dla petentów.
edith
2011-03-02 17:22:33
Panie Burmistrzu prosimy,jako/Petenci/ Pana Urzedu o skuteczna interwencje w tej sprawie,za ktora z gory DZIEKUJEMY:)
konto usunięte
2011-03-03 17:13:16
Edith nie wiem czy Pan Bieda czyta forum... Niestety
konto usunięte
2011-03-03 19:56:17
Candy czyta czyta, moze sie nawet udziela:D:D:D
bubu2134
2011-03-07 18:22:50
Jestem za.My mlodzi ustępujemy miejsca w autobusach itp, a starsi niech ustapia nam miejsca w pracy .
Iwonne
2011-06-11 14:21:25
musiałoby nie być konkursów a i tak byłoby trudno o prace
konto usunięte
2011-06-12 10:54:56
nagrać jedną z drugą na ukrytą kamere i do ONETU. jak sie zobaczą to może wyciągną jakieś wnioski :D
konto usunięte
2011-06-12 21:25:39
brygida jak blisko zaprzyjazniłaś się z Tusikiem 8o
gargamelek
2011-06-12 21:54:32
Jak kupowałem bilet w sekretariacie LDK na występ kabaretu Noeonówka, to pewna starsza pani układała pasjansa i wcale się nie speszyła na mój widok:). Sprzedała mi bilet i prawdopodobnie kontynuowała dalej;)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź