2°   dziś 1°   jutro
Piątek, 22 listopada Marek, Cecylia, Wszemiła, Stefan, Jonatan
2174

Wydarzenia

UWAGA NA BANKOMATY BS

royski 2015-05-22 18:50:35
Dzisiaj rano bankomat BS "zafundował" mi niespodziankę wypłacił mi mniej pieniędzy, jednocześnie obciążając moje konto kwotą, która chciałem wybrać,,,, oszustwo w biały dzień ,,,, a w banku usłyszałem, że co najwyżej mogę zlożyć reklamację
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: UWAGA NA BANKOMATY BS
niko21 2015-05-27 07:51:47
Bankomat to nie jest człowiek, ma prawo się pomylić, zresztą człowiek również nie jest omylny. Natomiast co do procedury w takim przypadku, Panie Royski, chyba nie myślisz Pan że Pani w banku otworzy Ci bankomat i wypłaci gotówkę która nie została wypłacona przez bankomat. Po to jest procedura reklamacyjna aby wszystko zostało wyjaśnione zgodnie z panującymi zasadami bezpieczeństwa, po drugie bankomatu nie da się od tak otworzyć, również w tym przypadku określone są zasady postępowania. Aby uspokoić Pańskie zdenerwowanie, nadmienię tylko, iż każda reklamacja (w tym momencie mam na myśli przypadek tego samego typu co Pański) która wpływa do banku zostaje rozpatrzona pozytywnie. W związku z tym nie pozostaje nic innego, jak złożyć reklamację i oczekiwać na jej rozpatrzenie, z pozytywnym dla Pana finałem;);)
Re: UWAGA NA BANKOMATY BS
Zigur 2015-06-01 12:35:46
To jest standardowa procedura. Trzeba zgłosić reklamację i czekać: http://prawo.rp.pl/artykul/995519.html
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]