3°   dziś 6°   jutro
Sobota, 06 grudnia Jarema, Mikołaj, Emilian, Dionizja, Leontyna
2198

Wydarzenia

UWAGA!!! -Na gabinet kosmetyczny YASUMI

konto usunięte 2013-04-11 09:43:21
Witam!!!Chciałam ustrzec wszystkie potencjalne klientki przed tym gabinetem.Spotkałam się z nie miłym podejściem do klientki.Poddając się zabiegowi depilacji wąsika i brody,wykonywała mi ten zabieg całkiem młoda dziewczyna której strasznie trzęsły się ręce miałam wrażenie ze robi to po raz pierwszy.Dodatkowo prawda mija się z ich stroną internetową,zabiegi są dużo droższe.Odczuwa się nie profesjonalne usługi.Na moje pytania odpowiadano ironicznie i lekceważąco.Nie polecam tego salonu.Sama już na pewno tam nie wrócę!!!
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: UWAGA!!! -Na gabinet kosmetyczny YASUMI
sheitacid 2013-04-11 11:31:40
Ja byłam tam raz, nie będę oceniać tego gabinetu ponieważ nie mogę nic stwierdzić po jednej wizycie. Natomiast pisze ponieważ to co tu jest napisane "nie miłe podejście do klientki" to ma Pani namyśli młodą kobietę i trzęsące ręce? Trochę to jest nie fair, każdy z nas gdzieś musiał zdobywać doświadczenie a od teorii nikt jeszcze nie dobrał wprawy. Pani też od razu nie była na pewno perfekcyjna....
bearchen 2013-04-11 12:09:13
Nigdy tam nie bylam.
Wedlug Twojego postu nie powinnam sie tam wybierac, bo Panie niemila, wiekowo mloda, ale rece trzesa sie jej jak starej babce.
Zniechecilas mnie juz na wstepie. Jednak nie bede polegac na Twojej opinii i wybiore sie tam przy najblizszej okazji. Poprostu z czystej ciekawosci. Wowczas napisze o swoich doswiadczeniach w tym gabinecie.
Tylko napiszcie gdzie to jest ;).?
TuTejsza 2013-04-11 13:18:19
też tam nie byłam, ale opinia jednej osoby w tym skłonnym do wiecznego narzekania kraju, tak naprawdę nic nie znaczy. Nie napisałaś nic o efektach, bo włoski pewnie zostały usunięte:)A ta młoda osoba możliwe że za kilka lat będzie profesjonalistką, ale Ty się o tym chyba już nie przekonasz...
jendreczek 2013-04-11 14:24:20
Zapuść sobie wąsy i brode i po problemie:-))
YASUMILimanowa 2013-04-11 15:50:36
Serdecznie zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane poziomem wykonywanych przez nas usług do osobistego przekonania się o tym, lub zasięgnięcia opinii od naszych klientów.
Pozdrawiamy
Zespół YASUMI

http://limanowa.yasumi.pl/
http://www.facebook.com/pages/Instytut-Zdrowia-i-Urody-Yasumi-Limanowa/112956372172862
nero 2013-04-11 19:12:15
Jak widać konkurencja w Limanowej nie śpi- gratulacje za taki sposób zniechęcenia do wizyt tam "sloneczko10". Trzeba było jeszcze podać jaki Pani preferuje gabinet i wszystko by było jasne. Pozdrawiam Panie z Yasumi - Marzena W.
ben33 2013-04-11 21:03:38
Załużmy że nawet dziewczynie trzęsły się ręce, i co z tego?
każdy się kiedyś uczy, każdy może mieć gorszy dzień lub nawet sie gorzej czuć. Czy to powód żeby obsmarowć jeden z lepszym w okolicy gabinetów. To żałosne...
Ja byłm kilka razy i absolutnie nie zgadzam się z opinią
chlop 2013-04-11 21:22:01
Ja też tam mogę przyjść?
Przemek217 2013-04-11 21:28:36
Jakby przede mną siedziała ,,baba" z wąsami i brodą też trzęsłyby mi się ręce:/ mimo iż nie jestem już wcale taki młody:D
czarnywdowiec 2013-04-12 00:22:28
Dawniej to dziewczyny nie miały wąsów i broda im nie rosła,nie musiały golić włosów na piersiach.Jakieś takie bardziej kobiece były też z usposobienia samego nawet.Teraz to człowiek truchleje jak ma takiej majtki zdjąć bo nie ma pewności czy spod nich wacek nie wyskoczy,czy jaj nie będzie jakichś.To oczywiście pół żartem,pół serio bo faktycznie problem jest bardziej złożony i dotyczy tego jak kobiety zmężniały przez ostatnie lata.Nie wiem co jest tego przyczyną,że kobiety teraz naturę bardziej samczą mają (jak słychać w jednej z piosenek lady punk).Jakiś mentalny chyba penis im imponuje albo też w niektórych przypadkach antyciążowe cudeńka ubocznie wpływają na pozytywne postrzeganie siebie jako płci żeńskiej.Nie wiem ale chłopieją nam dziewczyny i co raz mniej w nich subtelnej kobiecości.
Zmieniają się czasy i obyczaje też się zmieniają,więc może przyczyną schłopienia naszych dam jest potrzeba,nie jak dawniej uwodzenia ale potrzeba walki z innymi kobietami o samca albo potrzeba zwrócenia na siebie uwagi wielu samców?. Nie wiem ale mam nadzieję,że do końca nie schłopieją bo osobiście lubię w nich wszystko co kobiece.Żle by było gdyby za parę lat okazało się,że cena owiec ku zadowoleniu górali drastycznie wzrosła.
Aerwin 2013-04-12 08:48:53
Widać konkurencja nie spi :D
konto usunięte 2013-04-12 10:17:17
Rozwiewając wszelkie domysły!Nie jestem z konkurencji.Moim zdaniem idziemy do kosmetyczki żeby się lepiej poczuć we własnej skórze.Było zupełnie odwrotnie wyszłam zawiedziona.To też mojego stanowiska i zdania nie zmienię.Aranżacja wnętrza, wyposażenie to nie wszystko.Liczy się zasób umiejętności osób tam pracujących.A tam daleko szukać!!! Zastanówcie się dobrze nad wyborem gabinetu.Płacimy w końcu nie mało naszych pieniążków.
mon 2013-04-12 11:56:55
@czarnywdowiec-a nie wziąłeś pod uwagę dzisiejszych chłpoaczków ,jak oni wyglądają,nie uważasz,że są zniewieściali ,przypominają landrynkową dziewczynkę,oczywiście są jeszcze prawdziwi faceci i chwała im za to ,bo co byśmy bez nich zrobiły...:)
dex 2013-04-12 22:26:41
@słoneczko10 Mam wrażenie że tobie pomylił się gabinet kosmetyczki z gabinetem psychologa. Najwyraźniej wąsik tak ci wypatrzył psychikę że teraz wypisujesz głupoty oczerniając niewinnych ludzi i ośmieszając się przy okazji. Myślę że swoje kompleksy powinnaś leczyć u specjalistów od takich przypadków jak twój a nie w gabinecie kosmetycznym czy na forum.
ABC1990 2013-04-12 23:40:43
Witam. Jak ja nie lubie jak ktos ocenia druga osobe, to ze komus cos nie pasuje to do cholery jest wolnosc słowa i niech pisza a wy odrazu łaczycie to z konkurencja zachowujecie sie jak dzieci!!!!! Sa inne fora i nikt sie tak nie zachowuje!!! Ja chodze od roku systematycznie do tego gabinetu i jestem BARDZO zadowolona obsługą i z zabiegów. W tym gabinecie kazda kosmetyczka jest po wczesniejszych szkoleniach. To ze sie jej rece trzesa to nie swiadczy o tym ze ktos sie do czegos nie nadaje!!!! Pozdrawiam Ilona dzisiejsza wasza klientka. ps Pani Monika najlepiej robi z paznokciami z całej Limanowej tego sie nie da ukryc
miki7777 2013-08-30 11:57:08
Z pewnością nie polecam gabinetu kosmetycznego YASUMI jesli chodzi o paznokcie!! Byłam tam z moja siostrą i paznokcie nie uwierzycie ale siostrze przetrwały 2 dni a moje 4 dni! Płytka jest zniszczona jak po żadnym innym zabiegu! Obsługa miła, ale praktyki zero!!!!
maggi457 2013-08-31 10:47:07
Czytam sobie komentarze i dochodzę do wniosku, że taki już nasz naród że tylko na wszystko by narzekał-pracuję w obsłudze klienta więc mam na co dzień do czynienia z różnymi osobami a większość nie ma nic ciekawszego do roboty tylko uprzykrzać innym życie :). Nie byłam nigdy w tym salonie ponieważ mam siostrę kosmetyczkę więc korzystam z jej usług, ale sporo moich koleżanek tam chodzi i słysze same pozytywne opinie. Ostatnio jedna z nich robiła sobie paznokcie ślubne u pani Ani (podobno bardzo miła i profesjonalna) i była bardzo zadowolona z jakości i trwałości. Miki7777 może masz z siostrą manie dłubania w paznokciach dlatego tak szybko Ci się zniszczyły:D , bo nie uwierzę że same od siebie hahahaha bo to nierealne. Ogólnie planuję się tam wybrać forum mnie do tego zachęciło przekonam się co do jakości, trwałości oraz obsługi tego salonu na własnej skórze i wtedy wypowiem się na ten temat.
miki7777 2013-08-31 14:04:13
czyżby znajoma którejś z pań...? zapewne tak, ale mi nie chodzi jaka jest obsługa bo jak wspomniałam miła..lecz mówię jakie są fakty.. moja siostra brała ślub i dzień przed słubem juz miała po jednym paznokciu, więc coś to znaczy,ja kilka dni po weselu.i niby do 6 tyg? jasne...szkoda,że nie trafiłyśmy na p. Monike bo jako jedyna ma tam doświadczenie;)
gaga12 2013-08-31 16:34:12
Witam,
Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług tego gainetu-głównie paznokcie- i jestem bardzo zadowolona. Mimo tego że mam zniszczona płytkę paznokcia hybrydy wytrzymują nawet do 3 tyg!!! Bardzo długo!!! Żele nawet do 6 tyg.!!! Oczywiście przy uszkodzeniach mechanicznych normalne jest że mogą krócej wytrzymać jak sie robi nie wiadomo co to moga sie szybko zniszczyc, więc moze Miki7777 sama sobie zaszkodziłaś na paznokcie np uderzając w cos?! Goroco polecam Panią Anię i Panią Kamilę:) ps, Miki7777 Skoro te dzieczyny tam pracują to muszą mieć doświadczenie w swojej branzy, nie tylko P,Monika!
Kaka213 2013-08-31 17:40:20
Witam,
Odnośnie odpadających paznokci żelowych czy też hybrydy nie koniecznie musi to być wina osoby, która je wykonuje. Wiem to z doświadczenia, po prostu mam taką płytkę niektórych paznokci, że odpadają i już i może właśnie w tym tkwi problem?
Musiałabym pewnie obsmarować wszystkie salony kosmetyczne za złe wykonanie usługi.

A swoją drogą to dlaczego żadna z Was nie poszła do salonu z "reklamacją" tylko od razu robicie z nich niekompetentne pracownice na forum?
Nie trzeba być odrazu aż tak złośliwym.

A co do trzęsących się rąk to mi także się to zdarza pomimo tego iż w swojej branży mam już długoletnie doświadczenie.

Nie należy oceniać człowieka na podstawie pierwszego wrażenie, które bardzo często bywa mylne.
paweloles 2013-09-07 15:03:37
Może jej się trzęsły bo takich wąsisków u kobiety nie widziała :). Dziewczę pól dnia się szarpało z tymi wąsami a tu takie podziękowania.
daisy84 2013-10-25 13:38:56
uwielbiam takich hejterów. zapominasz, że każdy (zapewne nawet ty) kiedyś musi zacząć pracę i początki nie są łatwe. Szczególnie jeśli chodzi o kontakt z klientem i wykonywanie pewnych zabiegów. Ja korzystam z www.lublin.yasumi.pl i nie moge zarzucić niemiłej obsługi - a to jest sieciówka a więc dba o standardy:P
mofix 2013-10-25 16:12:21
Gdzie jest ten gabinet?
aniaxxx 2013-11-01 17:01:55
Dziewczyny morze ta dziewczyna była dopiero co przyjęta do pracy nie róbcie tak szybko afery z tego powodu ciekawe jak zaczynałyście pracę po raz pierwszy na pewno też nie byłyście takie idealne a że ceny są inne no cóż to nie ona zarządza tylko jakiś kierownik jest od tego odpowiedzialny:)
aniaxxx 2013-11-01 17:06:29
Wiem że o pracę jest ciężko więc zgłoście to do kierownika a nie opisujcie tej sprawy na tym portalu aby cała limanowa wiedziała o tym co was to spotkało wielkie nieszczęście bo mi się depilowania zachciało i psuję opinię innym kto tylko ma robotę.
konto usunięte 2013-11-01 18:39:35
@czarnywdowiec:

Nie piernicz, że od pigułek antykoncepcyjnych rosną wąsy. Może przygruchałeś sobie jakiegoś transseksualistę i stąd te "atrybuty" :P Nie warto słuchać wszystkiego co mówi ksiądz na religii :)
vuureal 2016-12-15 10:41:52
dlatego ja wybieram zawsze najlepszy salon kosmetyczny wilanów - http://www.bellisana.pl i tutaj nie mam problemu, że ktoś mnie oszuka albo źle wykona zabieg.
Wszystko na pełnym profesjonaliźmie ;)
konto usunięte 2016-12-20 07:38:49
Ja tez korzystam z tego bo się opłaca
konto usunięte 2017-11-09 21:24:49
Nie chcę nikogo oceniać, osobiście jednak kieruję swoje uwagi bezpośrednio do osób zainteresowanych, myślę, że jest to najlepsze rozwiązanie. ;-))

Z tematem można wyjść na forum, gdy reklamacja zawiodła.

Odnośnie uwagi @czarnegowdowca, to się z nim zgadzam, leki antykoncepcyjne, ze względu na regulacje poziomu hormonów mogą powodować takie zmiany.
bachata 2017-12-19 09:43:58
Zawsze myślałam, że to dobry salon, ale nie byłam nigdy. Może dziewczyna miała słabszy dzień. MI się trzęsą ręce gdy spadnie mi cukier.
monika1997pr 2019-03-24 21:46:25
salon kosmetyczny Estetican w Warszawie - bylam i polecam. Mają naprawdę szeroki zakres usług - np. mezoterapia igłowa
Mezoterapia estetican
[url=https://estetican.pl]Mezoterapia igłowa warszawa[/url]
[link=mezoterapia igłowa warszawa]https://estetican.pl[/link]
monika1997pr 2019-03-24 21:47:16
salon kosmetyczny Estetican w Warszawie - bylam i polecam. Mają naprawdę szeroki zakres usług - np. mezoterapia igłowa
https://estetican.pl
kamylka 2020-03-02 20:42:51
ja widziałam dobry artykuł, piszą tam o usuwaniu tatuażu w koninie, myślicie że w tak małym mieście to prawda? zostawiam link lol
https://z-miasta.pl/artykul/kosmetyczka-konin
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]