2174
Wydarzenia
uwaga na niebieski Mercedes z węglem
bogdan600 2013-06-05 12:03:30
Uwaga na niebieski samochód marki Mercedes ze śląskimi tablicami rejestracyjnymi, który rozwozi węgiel. Otóż kierowcy znacznie oszukuję na wadze!!!:-(
Re: uwaga na niebieski Mercedes z węglem
crusader
2013-06-05 12:15:39
bo maja kompleksy, tak jak kobiet nie pyta sie o wiek tak mezczyzn ile waza
Berian
2013-06-05 12:24:53
Witam. Mam od nich opał, wagę sobie sam sprawdziłem i trzeba sobie pilnować a nie być roztrzepanym. Węgiel jest odpowiedni do ceny ją oferują. Każdy niech sam sobie sprawdzi i oceni. Pozdrawiam serdecznie.
M44
2013-06-05 15:28:48
czerwony tez oszukuje chyba ze sie ich przypilnuje swoja wagą to nie oszukaja .
ksys85
2013-06-05 15:53:34
Widziałem co to za wegiel...smiech na sali...jak to sie mówi"ile włożysz tyle wyciagniesz " heheh ale jak sie ktos nie przejedzie to sie nie dowie...zycze duzo ciepła:)
Special
2013-06-10 09:39:50
Zadzwonić sobie na kopalnię, sprawdzić ceny kopalniane (ciężko dopaść u pośrednika cenę niższą niż kopalnianą), porównać z ceną którą oferują wspomniani sprzedawcy..
Kupuje 4, czy 6t i dostaje lepszą cenę niż ten co kupi 120t ?? Rozsądku troszkę. Talony Emeryckie już się skończyły, górnicze też za bezcen nie liczą a w dodatku jest ich już coraz mniej. Kopalnie wycofują się z tych poronionych górniczych gratyfikacji.
Nie mówię, że nie ma uczciwych sprzedawców objazdowych, ale sam byłem świadkiem jak jakieś 3t uzbieranego z hałd kamienia powęgielnego (to właśnie wyciągacie niewypalone) przysypywali 2t węgla dobrej jakości..
Kupuje 4, czy 6t i dostaje lepszą cenę niż ten co kupi 120t ?? Rozsądku troszkę. Talony Emeryckie już się skończyły, górnicze też za bezcen nie liczą a w dodatku jest ich już coraz mniej. Kopalnie wycofują się z tych poronionych górniczych gratyfikacji.
Nie mówię, że nie ma uczciwych sprzedawców objazdowych, ale sam byłem świadkiem jak jakieś 3t uzbieranego z hałd kamienia powęgielnego (to właśnie wyciągacie niewypalone) przysypywali 2t węgla dobrej jakości..
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź