2174
Wydarzenia
W niedzielę wybory do PE!
konto usunięte 2014-05-23 04:33:07
W niedzielę wszystko stanie się jasne. Dowiemy się która partia zdobędzie najwięcej mandatów w PE, a także kto nie przekroczy 5-procentowego progu wyborczego.
Mnie jednak interesuje coś zupełnie innego. A mianowicie ile razy pachołki Biedy narusza ciszę wyborczą, która rozpocznie się dzisiaj o 0.00. Od kilku dni wszystkie kpiarze, doradce, henryki (podobno to ten sam troll) prześcigują się w pomysłach jak bardziej dokopać znienawidzonemu Puchale (i przy okazji zrobić z siebie większych głupków).
A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że sam starosta dobrze wie, że nie dostanie się do PE. Jemu nawet nie chodzi o to. Takie wybory do Parlamentu Europejskiego są dobrym przetarciem przed wyborami samorządowymi, na których na pewno mu zależy. Ale sługusy Biedy tego nie rozumieją, bo są na to zbyt tępi. Oni widzą jedynie swoją Starą Wieś. Dalej ich wzrok już nie sięga :D
Mnie jednak interesuje coś zupełnie innego. A mianowicie ile razy pachołki Biedy narusza ciszę wyborczą, która rozpocznie się dzisiaj o 0.00. Od kilku dni wszystkie kpiarze, doradce, henryki (podobno to ten sam troll) prześcigują się w pomysłach jak bardziej dokopać znienawidzonemu Puchale (i przy okazji zrobić z siebie większych głupków).
A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że sam starosta dobrze wie, że nie dostanie się do PE. Jemu nawet nie chodzi o to. Takie wybory do Parlamentu Europejskiego są dobrym przetarciem przed wyborami samorządowymi, na których na pewno mu zależy. Ale sługusy Biedy tego nie rozumieją, bo są na to zbyt tępi. Oni widzą jedynie swoją Starą Wieś. Dalej ich wzrok już nie sięga :D
Re: W niedzielę wybory do PE!
konto usunięte
2014-05-23 11:21:43
Czy na ciszę wyborczą zdejmiesz plakaty wyborcze ze swojego busika?
ebi
2014-05-23 13:10:44
rozumiem! dzięki wislak że nas oświeciłeś - celem Pana Jana jest parlament .... ale krymu!8)
konto usunięte
2014-05-23 13:49:34
@HDD:
Nie ja je wieszałem, więc tym bardziej nie zamierzam ich ściągać :)
@ebi:
To i tak dobrze, bo wasz wielki mentor chciałby zaprowadzić tu białoruskie standardy.
Nie ja je wieszałem, więc tym bardziej nie zamierzam ich ściągać :)
@ebi:
To i tak dobrze, bo wasz wielki mentor chciałby zaprowadzić tu białoruskie standardy.
konto usunięte
2014-05-23 14:20:12
@wiesmak
Ja ci proponuje przykleic na czole plakacik twojego uwielbianego mentora.Wtenczas bys się podbudował.hihihi
A po wyborach wiesz na co się przyda w h.....
Ja ci proponuje przykleic na czole plakacik twojego uwielbianego mentora.Wtenczas bys się podbudował.hihihi
A po wyborach wiesz na co się przyda w h.....
M44
2014-05-23 16:12:11
A tak apropo panie @Wiślak co wam obiecał owy(nie mam nic do niego jednak ciekawosc mnie cisnie) pan ze tak wszyscy solidarnie plakaciki wieszacie na busach i to nie tylko waszej firmy ?? jakas super obietnica wyborcza czy tajne i nie mozesz powiedziec :D??
konto usunięte
2014-05-23 16:31:33
Głosujcie na Ruch Much bo w tych wyborach nie przekroczymy progu wyborczego.
Oto nasz najlepszy kandydat:http://www.youtube.com/watch?v=SMvi22Nazhs
Ale w naszym okręgu również dobry jest nr.1 na liście Jan Spiderman
Oto nasz najlepszy kandydat:http://www.youtube.com/watch?v=SMvi22Nazhs
Ale w naszym okręgu również dobry jest nr.1 na liście Jan Spiderman
konto usunięte
2014-05-27 18:01:13
@iq1:
Nie mam żadnego mentora. Natomiast ty wyznajesz kult parweniusza ze Starej Wsi. Zrób sobie naszyjnik z jego podobizną i całuj go codziennie przed spaniem :D
@M44:
Mnie tam nic nie obiecał, więc i nie mam zbyt wiele do powiedzenia w tej sprawie. A czy innym coś obiecał - tego nie wiem ;)
Nie mam żadnego mentora. Natomiast ty wyznajesz kult parweniusza ze Starej Wsi. Zrób sobie naszyjnik z jego podobizną i całuj go codziennie przed spaniem :D
@M44:
Mnie tam nic nie obiecał, więc i nie mam zbyt wiele do powiedzenia w tej sprawie. A czy innym coś obiecał - tego nie wiem ;)
erik
2014-05-27 23:19:05
Powiem tak mamy swoj parlamet poco unijny? To juz nie jestesmy suwerennym krajem stokroc gorzej jak pod zaborami bo wroga znalismy a teraz mowi sie ladnie a dla wiekszosci zwlaszcza wyksztalconej niewim czemu takiej glupieiej i ciemnej strefy co to popiera przedstawia sie to kolorowo i to akceptujemy i znow banda po wygrala i to my jqko narod,wyborcy to wybrali zielona wyspa ci co powinni podatku nie placa dity poslow lekarze prawnicy i ci co maja znajomosci a bidny za kopa w dupe placi i znow wybralismy propagade i zaborcow tego chcecie dla swoich dzieci.
joseph9
2014-05-28 07:58:14
eric... odkąd kaczyński podpisał traktat lizboński (tak konstytucja UE tylko ładnie nazwana) to nie jestesmy już suwerennym państwem. I sory za słowa ale LUDZIE SĄ TAK GŁUPI, że nie wiedzą o tym że w chwili obecnej około 70% polskiego prawa stanowi prawo unijne!!!!!!! I własnie ci idioci nie ida do wyborów bo twierdza ze to jesty nie ważne i ich PE ich nie dotyczy.
Frekfencja na poziomie ~24% PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frekfencja na poziomie ~24% PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź