10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Wesele u "Matrasa"

lollpp 2014-01-23 20:17:06
Witam,

Razem z narzeczonym planujemy zorganizować wesele w Karczmie u Matrasa. Niestety naczytałam się złych opinii dotyczących jedzenia i obsługi. Ponieważ są to opinie sprzed dwóch lat, chciałabym wiedzieć czy od tamtej pory coś się zmieniło w tej kwestii. Organizował ktoś z Was może w ostatnim czasie tam swoje wesele? Albo chociaż brał udział jako gość albo coś słyszał od znajomych? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Wesele u "Matrasa"
gosh 2014-01-24 19:31:28
a jaki to problem isc na kolacje-obiad i sprawdzic obsluge czy jakosc jedzenia? ;)

moi rodzice byli na Sylwestrze w tym roku i nie moga sobie nachwalić i wszystkim w okolo polecaja.

jednym slowem extra! jedzenie / obsluga wszytko super i na najwyzszym poziome !

ja bylam na kolacji i jedzenie było wyśmienite i obsługa bardzo miła.

Polecam!

poza tym wesele w takiej karczmie wg mnie to tylko duma ;) super ona wyglada.

jabym miała polcić gdzie wesele to tylko tam i jeszcze ewentualnie oberwanka w Mszanie
konto usunięte 2014-01-24 20:47:47
Są też całkiem świeże wpisy. Ostatnio honorata2a miała coś do powiedzenia na ten temat. Ją spytaj i przy okazji poczytaj wpisy na forum. W ten sposób sam wyrobisz sobie opinię o tym lokalu.
cacek 2014-01-24 20:57:58
no moze sie teraz po prawiło tam, a co uważacie o domu weselnym LIS w Słopnicach??
honorata2a 2014-01-24 21:27:41
jak moge cos napisac nie róbcie wesela u matrasa!!!!! jest miele innych ciekawszych miejsc w których co najważniejsze pracują odpowiedzialni ludzie którzy biorą odpowiedzialność za swoje słowa. manago z matrasa jedno mowi a co innego robi.
kromka1 2014-01-28 22:20:23
A ja polecam. Jedzenie jest takie jakie sobie wybierzesz, ja zaznaczałam czego oczekuję i nie było problemów najmniejszych. Ludzie też zadowoleni. Klimat też taki nasz :) Jako gość byłam 3 razy i nie mam nic do zarzucenia. W pensjonacie na Wesołej też mi się podobało i pyszne menu było.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]