2174
Wydarzenia
wilki
konto usunięte 2011-10-19 08:22:57
kto na terenie limanowskiego powiatu spotkal sie z wilkami.pytanie jak najbardziej powazne-slyszalem ze atakuja owce i zwierzeta domowe-
Re: wilki
noufjuczer
2011-10-19 09:02:36
spotkałem kilka lat temu w okolicach Łopienia
crusader
2011-10-19 09:10:43
no to chyba pytanie nie do nas tylko do owiec i zwierzat domowych
konto usunięte
2011-10-19 10:24:48
Wilki są na Mogielicy.
Ale czy to one atakują zwierzęta niestety nie wiadomo.
W tamtym roku stwierdzono, że raczej były to wygłodniałe psy, ale w ubiegłym tygodniu historia powtórzyła się, tym razem jednak wyglądało to na klasyczny atak wilków.
Ale czy to one atakują zwierzęta niestety nie wiadomo.
W tamtym roku stwierdzono, że raczej były to wygłodniałe psy, ale w ubiegłym tygodniu historia powtórzyła się, tym razem jednak wyglądało to na klasyczny atak wilków.
konto usunięte
2011-10-19 13:12:55
kolego ,,crusader,,pytanie jest do ludzi,na przyklad ludzie idacy noca na snieznice do schroniska-turysci,pracownicy sa narazeni na spotkanie z dzikimi zwierzetami,a grzybiarze w dzien,wilki poluja noca wedlug encyklopedii ale ja mam relacje ludzi ktorzy spotkali takie ,,coś wiekszego od psa ktore zachowywało sie agresywnie,, wiem o przypakku gdzie w nocy DUŻY pies na lancuchu został zagryziony,nie bede sie rozpisywal ale slady wskazuja na wilki, psy lisy poluja inaczej szczegoly nawet na goglach lub u mysliwych,sa domy blisko lasu, mlodziez do szkoly na busa tez idzie przez rozne miejsca zarosniete chociazby wysokimi trawami chaszczami co lubia wilki ,kilka lat temu glosno bylo o nidzwadku co wedrowal na krakow w okolicy lubnia pcimia,obserwowalismy go w dzien byla policja czekali na odpowiednie sluzby lesne by go schwytac,
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź