1338
Hyde Park
Wiślaczek
Cooba000 2014-11-25 22:48:52
Ej, długo mnie nie było i że tak zapytam: co się stało z naszym szanowanym kolegą?
Nie znalazłem żadnej informacji na ten temat,
Nie znalazłem żadnej informacji na ten temat,
Re: Wiślaczek
Andrzej
2014-11-26 11:24:11
Przegrał wybory i przygotowywuje protest wyborczy by unieważnić wybory na burmistrza Limanowej.
paweell
2014-11-26 14:43:46
Nie bardzo rozumiem przez kogo "szanowanym", zniknął od czasu zablokowania konta tuż przed wyborami , pózniej ujawnił się na krótką chwilę i cisza... życie jest dużo bez wislaka i adamskiego piękiniejsze...
HDD
2014-11-26 16:46:07
Wcale się nie ujawnił. To były wpisy z konta WISIAK , a nie WISLAK. Wykorzystano duże "i" , zamiast małego l".
Cooba000
2014-11-26 20:33:29
Szanowany to była ironia, chociaż (o dziwo) swoich przydupasów tu miał (debili myślących, że nie są debilami).
No właśnie zauważyłem, że przed wyborami ucichł.
Wyświetlił się komunikat, że albo konto zablokowano, albo zlikwidowano. No ale skoro twierdzisz, że zablokowano.
A może to sam pan Bieda, tyle razy tutaj oczerniany, w końcu wziął sprawy w swoje ręce? Chociaż byłoby to dziwne, że dopiero przed wyborami. Myślałem, że wiecie coś więcej, że coś się wydarzyło podczas mojej nieobecności, a okazuje się, że nic konkretnego nie wiecie.
Oczywiście cieszy mnie jego zniknięcie, chociaż bardziej cieszyło mnie wyśmiewanie jego gimbusiarskich tekstów.
To kim on był? Busiarzem czy politykiem?
No właśnie zauważyłem, że przed wyborami ucichł.
Wyświetlił się komunikat, że albo konto zablokowano, albo zlikwidowano. No ale skoro twierdzisz, że zablokowano.
A może to sam pan Bieda, tyle razy tutaj oczerniany, w końcu wziął sprawy w swoje ręce? Chociaż byłoby to dziwne, że dopiero przed wyborami. Myślałem, że wiecie coś więcej, że coś się wydarzyło podczas mojej nieobecności, a okazuje się, że nic konkretnego nie wiecie.
Oczywiście cieszy mnie jego zniknięcie, chociaż bardziej cieszyło mnie wyśmiewanie jego gimbusiarskich tekstów.
To kim on był? Busiarzem czy politykiem?
saxon
2014-12-06 23:21:24
Gliniarzem.
1234567
2014-12-07 10:22:35
czyżby niebieski busik poszedł na złom?
Cooba000
2014-12-13 13:17:21
Saxon, skąd wiesz? A może żartujesz?
Nie sądzę, żeby policjant się tak zachowywał.
Nie sądzę, żeby policjant się tak zachowywał.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź