2174
Wydarzenia
Wozy transmisyjne Polsatu
konto usunięte 2013-12-13 04:45:23
Widziałem dziś w Limie 2 ciężarówki Polsatu. Jechały ul. Piłsudskiego i kierowały się stronę słynnego skrzyżowania, które (wymysłem kacyka Biedy) ma stać się cztero-wylotowym rondem. Działo się u nas coś ciekawego, że aż Polshit się pofatygował?
A może pseudoradca coś wie? On zawsze wszystko wie, zawsze węszy i jest tak dobrze poinformowany. lg1 w sumie też ma tak dużo wolnego czasu, że może wszystko śledzić.
Byłą jakaś draka,że telewizję wezwali? :P
A może pseudoradca coś wie? On zawsze wszystko wie, zawsze węszy i jest tak dobrze poinformowany. lg1 w sumie też ma tak dużo wolnego czasu, że może wszystko śledzić.
Byłą jakaś draka,że telewizję wezwali? :P
Re: Wozy transmisyjne Polsatu
crusader
2013-12-13 07:34:24
na bulwarach zakaz ruchu, na Czecha ograniczenie dla ciezarowek, to k*wa ktoredy mieli jechac?
konto usunięte
2013-12-13 10:17:41
@wioslak czas sie obudzic,zaczynasz miec zwidy?
konto usunięte
2013-12-13 10:32:57
wiślak@ dziś rano koło medyka ustąpiłem ci miejsca jak wyjeżdżałeś z przystanku. twoja tablica KLI ---77?
konto usunięte
2013-12-15 07:05:35
@crusader:
Na tym właśnie polega "fenomen" Bieda-obwodnicy. Stawiasz znak (2,5t) a ciężarówki wysyłasz do centrum miasta, żeby tworzyły jeszcze większe korki. A ty dalej głosuj na wybitnego architekta rond ze Starej Wsi. Niech sprawi nam więcej takich drogowych absurdów :D
@lg1:
Największe zwidy ma iq1 po swych prochach. Ten 15-latek ze Starej Wsi to była twoja konkurencja, że go tak wykosiłeś :D
@marekmintal:
Nie, nie to mnie ustąpiłeś miejsca. Ale z pewnością kierowca i pasażerowie tamtego busa są Ci za to wdzięczni ;)
Na tym właśnie polega "fenomen" Bieda-obwodnicy. Stawiasz znak (2,5t) a ciężarówki wysyłasz do centrum miasta, żeby tworzyły jeszcze większe korki. A ty dalej głosuj na wybitnego architekta rond ze Starej Wsi. Niech sprawi nam więcej takich drogowych absurdów :D
@lg1:
Największe zwidy ma iq1 po swych prochach. Ten 15-latek ze Starej Wsi to była twoja konkurencja, że go tak wykosiłeś :D
@marekmintal:
Nie, nie to mnie ustąpiłeś miejsca. Ale z pewnością kierowca i pasażerowie tamtego busa są Ci za to wdzięczni ;)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź