1994
Tematy archiwalne
wraca średniowiecze !!!
skorpion 2010-10-18 14:23:46
-prezydent Bronek jak chłop pańszczyżniany całuje w pierścień byłego żołnierza Wermachtu.-ekskomunika dla popierających [in vitro],wkrótce zapłoną stosy.KK ma Polaków za stado baranów ,którymi łatwo sterować i jeszcze łatwiej strzyc-tylko jak długo jeszcze?
Re: wraca średniowiecze !!!
konto usunięte
2010-10-18 14:59:13
Kraków,rok 1941,wieczorem na ulicy żołnierz Wermachtu łapie uciekającego młodzieńca,przewraca go, wycelowuje karabin...i już ma pociągnąć za spust... gdy nagle rozlega się grzmot i głos boży z nieba;"Zostaw go, on kiedyś będzie papieżem!!!!". Na co zrezygnowany hitlerowiec:"No dobra, k...a,ale warunek jest taki, że po nim papieżem mam być ja!!!".
111ksiadz
2010-10-18 16:13:37
Prezydent Francji nie całuje,prezydent Niemiec nie całuje,Angela też nie całuje,chociaż to ich ziomal.Jak Bronek był z wizytą państwową też nie powinien całować,chyba że był na pielgrzymce,to niech całuje gdzie chce,przecież jest katolikiem.Swoją drogą,gdyby nie całował,to dopiero banda oszołomów miałaby używanie.Skorpion-z tą ekskomuniką to nie takie chop na szczotkę.Straszyć mogą wilka lasem.....A,odnośnie strzyżenia wypowiadałem się wielokrotnie.
konto usunięte
2010-10-18 17:23:16
namiestnikowi wsiowemu Bronkowi się p......ło z batiuszką carem Putem ...bo w Moskiwie ten sługus buty całuje... a w Rzymie tylko pierscień.
Jak wracał z Moskwy z Jaruzelem to obaj mieli dziry na kolanach i gęby czarne od ługu na butach... agent uczył agenta jak się panacara słucha..
SnoozE
2010-10-19 00:59:29
skorpion wrote "KK ma Polaków za stado baranów ,którymi łatwo sterować i jeszcze łatwiej strzyc-tylko jak długo jeszcze"
Ja powiem cos bardzo niepopularnego co pewnie skonczy sie atakiem na mnie ale ... Moim zdaniem ogolnie nie moza powiedziec ze polacy sa madrzy. Tak samo nie zgodze sie z powiedzeniem ze jakikolwiek inny narod jest madry ... Uwazam ze masy sa tempe a tylko pewien promil wyroznia sie ponad ogol. Czy to jest zle ? Nie tak dziala ewolucja ... ROZNORODNOSC.
konto usunięte
2010-10-19 09:11:30
Bronek katolikiem nie jest sam mówił ze jakiś odłam wyznaje. A wy go popieracie i jeszcze nic o nim nie wiecie?? WSTYD
Imhoteph
2010-10-19 10:47:01
i ch** ze wyznaje jakiś odłam jak twierdzisz... większości polaków to nie przeszkadza. Poza tym, co ma wiara do polityki...
111ksiadz
2010-10-19 12:45:29
SnoozE-nikt Cię nie będzie chyba atakował,bo to co napisałeś jest prawdą.
111ksiadz
2010-10-19 12:57:29
Skorpion-i co? Chyba miałem trochę racji.Już dzisiaj w Zet-ce i TVN24 dwóch purpuratów "łagodniej kaszlało".Handlarze dogadają się z rządzącymi,jak kiedyś w sprawie aborcji z czerwonymi i owieczki dalej będą strzyżone-i to równo.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź