wraca średniowiecze !!!
skorpion
2010-10-18 14:23:46
-prezydent Bronek jak chłop pańszczyżniany całuje w pierścień byłego żołnierza Wermachtu.-ekskomunika dla popierających [in vitro],wkrótce zapłoną stosy.KK ma Polaków za stado baranów ,którymi łatwo sterować i jeszcze łatwiej strzyc-tylko jak długo jeszcze?
Re: wraca średniowiecze !!!
konto usunięte
2010-10-18 14:59:13
Kraków,rok 1941,wieczorem na ulicy żołnierz Wermachtu łapie uciekającego młodzieńca,przewraca go, wycelowuje karabin...i już ma pociągnąć za spust... gdy nagle rozlega się grzmot i głos boży z nieba;"Zostaw go, on kiedyś będzie papieżem!!!!". Na co zrezygnowany hitlerowiec:"No dobra, k...a,ale warunek jest taki, że po nim papieżem mam być ja!!!".
Re: wraca średniowiecze !!!
111ksiadz
2010-10-18 16:13:37
Prezydent Francji nie całuje,prezydent Niemiec nie całuje,Angela też nie całuje,chociaż to ich ziomal.Jak Bronek był z wizytą państwową też nie powinien całować,chyba że był na pielgrzymce,to niech całuje gdzie chce,przecież jest katolikiem.Swoją drogą,gdyby nie całował,to dopiero banda oszołomów miałaby używanie.Skorpion-z tą ekskomuniką to nie takie chop na szczotkę.Straszyć mogą wilka lasem.....A,odnośnie strzyżenia wypowiadałem się wielokrotnie.