1339
Hyde Park
Wrażenia po otwarciu BRICOMARCHÉ
konto usunięte 2014-03-16 13:30:50Jak w temacie, jakie macie wrażenia po otwarciu BRICOMARCHÉ na Kościuszki w Limanowej? Byłem tam dopiero wczoraj, nawet może być, jest spory wybór, ale też nic specjalnego. OBI czy Castorama to to nie jest... Znaleźliście coś ciekawego, wartego uwagi, jakieś okazje etc?
Re: Wrażenia po otwarciu BRICOMARCHÉ
Sara
2014-03-16 15:33:16
Towar jak wszędzie w takich sklepach , nic nowego a ceny jak dla mnie to drogo
fuckinshit
2014-03-16 19:16:14
Nic specjalnego, ceny mogłyby być niższe. Dobrze, że jest taki market w pobliżu, ale jak wspomniałeś, obi czy castorama to to nie jest. Tak btw, orientuje się ktoś, jakie są ceny czarnej agrowłókniny w tym Bricomarche?
lidiafol
2014-03-16 19:20:00
oBrico było w Sączu jest w Brzesku wszedzie zaliczają porażki towar dziadowski, ceny wysokie, obsługa szkoda gadać...
nie wyobrażam sobie kupować tam towaru do budowy domu lub remontu ten sklep się o tego nie nadaje. O
nie wyobrażam sobie kupować tam towaru do budowy domu lub remontu ten sklep się o tego nie nadaje. O
konto usunięte
2014-03-16 20:54:02
A jakie mogą być wrażenia? Stado swołoczy rzuciło się na to otwarcie jakby pierwszy raz byli poza swoją wioską. Mam wrażenie, że pod rządami Biedy Limanowa cofnęła się o jakieś 40 lat.
konto usunięte
2021-01-18 10:15:52
Zgadza się, zaopatrzenie jak wszędzie. Ja akurat szukałam drzwi przesuwnych to nie znalazłam nic ciekawego. Ostatecznie kupiłam przez internet na Mirjan24: https://www.mirjan24.pl/1102-drzwi-przesuwne
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź