0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
2174

Wydarzenia

Wulkanizacja na bazie PKS

antoni 2012-12-18 13:15:13
Jak w Temacie, jaka opinia ?

Po wyjechaniu od nich zapomnieli przykręcić koła... żałosne a ten cały "szefuncio" Bardzo niemiły!

To jest tylko moje zdanie, może wy wiecie coś więcej ?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Wulkanizacja na bazie PKS
dasher 2012-12-18 13:45:37
jakie kolo? przecież tej jesieni Panowie na bazie PKS, firma Pana Króla, CAR-GUM, robili mi 3 samochody i jestem jak najbardziej zadowolony z ich usług. kola były dokręcane ręcznie i wszystko sprawdzali kilka razy. Myśle że są to jakieś bujdy ze strony konkurencji!
antoni 2012-12-18 14:38:06
znajomy kupił koła tej jesieni założyli i co ? powietrze samo schodziło po podjechaniu chcieli skasować drugi raz rzekomo felga nie była wyczyszczona. Nikt wcześniej o tym nie mówił przy przekładce... Może to odrębne przypadki i nie jestem z konkurencji. Posłuchamy innych użytkowników. https://img.limanowa.in/img/emotikony/error.png">
dasher 2012-12-18 14:58:46
no ale czy chodzi o ta firme? bo na PKS sa trzy firmy króre zajmują sie wulkanizacja
junak83 2012-12-18 15:02:45
chodzi o firmę zaraz za tym małym kioskiem z napisem skład opału ? bo jesli tak to tez korzystałem kilka razy i było ok
misiek33 2012-12-18 16:06:03
po co tutaj takie zale trzeba było wrócic do nich i zrobic awanture... a tak to wyglada troche podejzliwie teraz
antoni 2012-12-18 17:17:58
Awanturę zrobiłem... Chodzi oczywiście o CAR-GUM, koło składu opału korzystałem raz i fajna obsługa. Koło dworca też chłopaki są w porządku
krzychu12 2012-12-18 17:28:59
Witam jak to możliwe że komuś koło odpadło jak z tego co widziałem to każdy samochód który wyjedzie od nich jest sprawdzany kluczem dynamometrycznym a po drugie to gdyby koło od razu ci odpadło to na pewno byś tego tak nie zostawił a więc dla mnie są to jakieś pierdoły i tyle
dasher 2012-12-18 18:32:17
chłopie strasnie mieszasz, raz na kogos jedziesz a raz chwalisz, sprecyzuj swoje wypowiedzi bo Twoja wypowiedz jest warta tyle co obietnice polskich politykow:)
dasher 2012-12-18 18:32:22
chłopie strasnie mieszasz, raz na kogos jedziesz a raz chwalisz, sprecyzuj swoje wypowiedzi bo Twoja wypowiedz jest warta tyle co obietnice polskich politykow:)
dasher 2012-12-18 18:32:31
Cris 2012-12-18 18:35:16
korzystałem z ich usług wiele razy i jestem zadowolony.antonio po ilu km. dopatrzyłeś że nie masz koła??:D
M44 2012-12-18 20:36:54
ciekawe piszesz ze nie przykręcili kół hmm po czym smiem stwierdzic ze koła ci odpadły a ty robisz tylko awanture ??? z tego co sie wiem to znieszczenia po odpadnięciu koła nawet przy małej prędkosci są duze . tak więc cos sie to kupy nie trzyma .dasher zgodze sie z toba... a odnosnie ich usług ja do nich wracam hmm dlaczego a mianowicie majac kilka samochodów zwiedziłem większosc wulkanizacji w limanowej i jako jedyni dorkęcaja koła kluczem dynamometrycznym dopasowanym do samochodu a nie jak większosc dociaga na chama . moze i jest to po czesci dobre jednak dociągnie taki na chama i złap gume daleko od domu i łam klucze aby odkręcic koło.

antoni widziałem lepsze prowokacje na tym forum juz ... xD
misiek33 2012-12-18 20:54:43
a mi to wyglada jak kiepski pomysł na przypomnienie ze tam jest wogóle wulkanizacja.
Szyderca 2012-12-18 20:56:44
Jeżeli chodzi o firmę CAR-GUM(dla pewności - ta, koło stacji ecco na zygmunta augusta) to potwierdzam powyższe słowa. Panowie po zmianie kół nie dokręcili prawego koła, po przejechaniu parunastu km po prostu zaczęło mi ono bić.

Dodatkowo wpuszczanie innych ludzi poza kolejką jest tam na porządku dziennym. Nie polecam.

Lepiej jechać na wulkanizację koło dworca PKS. Tam robią chłopaki uczciwą robotę.
colin 2012-12-18 21:47:37
Dobre piszesz że koło dworca PKS chłopaki robią uczciwą robotę. Właśnie tam już nie pojadę bo tam chłopaki uczciwie ale zrywają gwinty, tam nikt klucza dynamometrycznego nie miał w ręku. Zawsze jeżdżę na wymianę do CAR-GUM koło stacji i zdecydowanie polecam.
antoni 2012-12-18 23:47:59
po wyjechaniu z ich warsztatu przy ruszaniu zaczęło coś strzelać, wróciłem po czym stwierdzono i mnie przeproszono że niewiedzą jak się to stało ale jedno koło zapomnieli dokręcić! Wiec całe szczęście że nie odpadło w trasie... 8o
zealot 2012-12-19 00:02:36
No to antoni miałeś strasznego pecha. Ja szczerze mówiąc "przestawiłem" się ostatnio na CAR-GUM po spróbowaniu kilku warsztatów. W CAR-GUM wydawało mi się profesjonalnie i szybko. Ostatnio kupowałem tam też zestaw opon, bo po wliczeniu ceny robocizny i braku kosztów przesyłki wyszło mi taniej niż w Krakowie.

PS. misiek33 znowu kwestionuje sens pisania takich skarg na forum, czemu? Przecież to właśnie daje obraz sytuacji innym użytkownikom, to jest cały sens wymiany "doświadczeń" w internecie.

W każdym razie CAR-GUM polecam.
misiek33 2012-12-19 06:33:29
bo pisanie takich rzeczy jest wiarygodne jezeli przedstawisz sie z imienia i nazwiska pokarzesz paragon za usługe i udowodnisz konkrety , a nie pod pseudonimem OBRABIASZ KOMUKOLWIEK DUPE.
krzychu12 2012-12-19 08:11:34
Antoni to w końcu co bo przedtem pisałeś że ci odpadło to koło a teraz że się popuściło to się określ a jeżeli chodzi o kolejkę to zawsze się znajdzie idiota który się do niej wciśnie
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]