0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
2174

Wydarzenia

WYBITE SZYBY W AUCIE (NONAMECLUB)

cyberghost 2013-02-11 12:04:23
Hej.Wniedziele tj.10-11.02.2013 na namową siostry pojechałem do NO NAME CLUB w Dobrej. Na temat imprezy nic nie pisze jednak jak wrocilem do autka okazalo sie ze mam wybite wszystkie 4 szyby boczne i zmasakrowane radio. Pewnie nie mogl wytargac to za kare szyby powybijal!! Gdyby ktokolwiek cos wiedzial lub widzial prosze dajcie znaka. bylo to miedzy 21.00 a 01.30. Samochod to Fiat Punto2 5dr srebrny. Zaparkowany pomiedzy starym kosciolem a cmentarzem ok 50metrów od gl. drogi. Sorrki ze marudze. Niestety zubozeje przeZ ta impreze a mysle ze ktos móglby poniesc konsekwencje wandalizmu. Prosze piszcie. Net jest anonimowy. Nie ma obaw. dzieki:D
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: WYBITE SZYBY W AUCIE (NONAMECLUB)
cyberghost 2013-02-11 12:47:37
Wybite szyby cd.
Wlasnie wpadlem do autka i zobaczylem ze est w nim pelno zaschnietej krwi ktora nie jest moja:D Ten plus ze go bolalo:D Wczesniej nie napisalem ze zostal skradziony panel radia marki Sony tym EXploude. Stary i wytarty. Jeszcze raz dzieki za info i orrki za literowki.
konto usunięte 2013-02-11 12:50:54
Zgłosiłeś na policję?
cyberghost 2013-02-11 12:54:32
tak.zeszlo mi do 7 rano. pobrali probki, zrobili foty. zachowali procedury. Tam jest monitoring klubu jak i gmininy czy jakos tak. moze cos namierza.
crusader 2013-02-11 13:11:02
Procedure rozpocznij sie od opie**** siostry
cyberghost 2013-02-11 13:18:55
w sumie racja 1 i ostatni raz....szygki juz kupilem a radio wymieniam. wiec stresu nie ma....zastanawia mnie tylko czemu wszystkie 4?
djdeejay 2013-02-11 13:34:05
Pogromcy mitów. Testowali czy wszystkie wybijają się tak samo łatwo, oraz prawdopodobieństwo, że przednie szyby wymienisz, a tylne tylko zafoliujesz ;)

Tak na serio, to współczuję. Wczoraj tamtędy przejeżdżałem, jakiś dzieci wlekły samochód na ręcznym całą drogę (może im zamarzł) :P Wcześniej jak tamtędy jeździłem, a były imprezy, to różne rzeczy się działy na drodze.
cyberghost 2013-02-11 13:39:22
dzieki.raczej mysle ze brainiac sprawdzal nowe glosniki. cisnienie pokazalo swoje. wiem ze rozne wariacje tam odchodza.....dzieki raz jeszcze..
konto usunięte 2013-02-11 14:27:32
W głowie się to nie mieści, masakra.
cyberghost 2013-02-11 14:48:28
oj juz sie miesci...mam nadzieje ze uda sie cos znalezc. straty nie sa az tak kosztowne. wazniejsze jest by ukarac idiote i w akis sposob za to zaplacil...
konto usunięte 2013-02-11 15:57:42
Jaki to był Sony Xplod?
kabasio123 2013-02-11 17:14:37
bylem w identycznej sytuacji i nic niestety. wszystkie szyby poszly dach i 5 elementow do malowania. koszt 2350zl. policja niby sie zajmie tym a maja to gdzies, wiem z pewnych zrodel ze mala szkodliwosc czynu i nie zajmuja sie tym. ale niby wszystko w toku..he he:D policja jest od czekania z suszarka i doczepiania sie szczegulow byle dac mandat >:-D a nie po to by pomagac poszkodowanymhttps://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">https://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">https://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">
cyberghost 2013-02-11 17:25:04
stare sony xplod z mp3. a co do tej policji...robia co moga. niektore sprawy z gory skazane na niepowodzenie. codow nie zdziala. ja rowniez nie zyje optymizmem w tej sprawie. mysle ze wazniejsze w sprawie jest nasza kwestia a mianowicie spoleczenstwa...
zwykl przechodzimy obojetnie obok jakies nieprawosci. powinnismy reagowac? pokazac ze obchodza nas inni?myse ze tak...kazdy ma swoje zycie , zmartwienia, radosci i raczej nie bedzie go obchodzila strata innej nieznanej mu osoby...z tym ze jak widac na wwczesniejszym wpisie zw takiej sytuacjimoze byc kazdy.
cyberghost 2013-02-11 18:33:09
btw. gdyby ktokolwiek cokolwiek slyszal lub wiedzial co i jak prosze o jakies wiesci. jeszcze raz dzieki
bearchen 2013-02-11 20:42:13
Facet zostawia samochod z przylepiona karteczka. Sorry zlodzieje nie mam radia w samochodzie. Po pewnym czasie wraca, samochodu nie ma, jest karteczka:
Nie szkodzi, moje radio bedzie pasowalo do twojego auta.
I tak to juz jest.Ludzie sa okropni. Wspolczuje i mam nadzieje, ze zlapia wandali.
dex 2013-02-11 21:16:31
@bearchen ja jeszcze słyszałem inną wersję. Przychodzi właściciel do auta, szyba wybita, pełno szkieł a na siedzeniu radio z karteczką "już masz radio"
cyberghost 2013-02-11 21:19:54
heh.... dowcip dobry. no bo coz innego pozostaje w takiej sytuacji? tylko sie usmiac.
djdeejay 2013-02-11 23:24:05
Ja zapytam kolegi, który odwoził znajomych, może coś akurat ujrzał.

A propo złodzieji i samochodów, to przypomniała mi się antygona.. ekhm.. anegdota:

Złodzieje dorwali się do malucha, chcąc ukraść akumulator. Męczą się, męczą, aż wkońcu dorwali się do środka, otwierają maskę, patrzą i nagle jeden do drugiego:
- Tee, Ziutek, tu ktoś przed nami już był i nawet silnik ukradł.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]