2174
Wydarzenia
WYBITE SZYBY W AUCIE (NONAMECLUB)
cyberghost 2013-02-11 12:04:23
Hej.Wniedziele tj.10-11.02.2013 na namową siostry pojechałem do NO NAME CLUB w Dobrej. Na temat imprezy nic nie pisze jednak jak wrocilem do autka okazalo sie ze mam wybite wszystkie 4 szyby boczne i zmasakrowane radio. Pewnie nie mogl wytargac to za kare szyby powybijal!! Gdyby ktokolwiek cos wiedzial lub widzial prosze dajcie znaka. bylo to miedzy 21.00 a 01.30. Samochod to Fiat Punto2 5dr srebrny. Zaparkowany pomiedzy starym kosciolem a cmentarzem ok 50metrów od gl. drogi. Sorrki ze marudze. Niestety zubozeje przeZ ta impreze a mysle ze ktos móglby poniesc konsekwencje wandalizmu. Prosze piszcie. Net jest anonimowy. Nie ma obaw. dzieki:D
Re: WYBITE SZYBY W AUCIE (NONAMECLUB)
cyberghost
2013-02-11 12:47:37
Wybite szyby cd.
Wlasnie wpadlem do autka i zobaczylem ze est w nim pelno zaschnietej krwi ktora nie jest moja:D Ten plus ze go bolalo:D Wczesniej nie napisalem ze zostal skradziony panel radia marki Sony tym EXploude. Stary i wytarty. Jeszcze raz dzieki za info i orrki za literowki.
Wlasnie wpadlem do autka i zobaczylem ze est w nim pelno zaschnietej krwi ktora nie jest moja:D Ten plus ze go bolalo:D Wczesniej nie napisalem ze zostal skradziony panel radia marki Sony tym EXploude. Stary i wytarty. Jeszcze raz dzieki za info i orrki za literowki.
konto usunięte
2013-02-11 12:50:54
Zgłosiłeś na policję?
cyberghost
2013-02-11 12:54:32
tak.zeszlo mi do 7 rano. pobrali probki, zrobili foty. zachowali procedury. Tam jest monitoring klubu jak i gmininy czy jakos tak. moze cos namierza.
crusader
2013-02-11 13:11:02
Procedure rozpocznij sie od opie**** siostry
cyberghost
2013-02-11 13:18:55
w sumie racja 1 i ostatni raz....szygki juz kupilem a radio wymieniam. wiec stresu nie ma....zastanawia mnie tylko czemu wszystkie 4?
djdeejay
2013-02-11 13:34:05
Pogromcy mitów. Testowali czy wszystkie wybijają się tak samo łatwo, oraz prawdopodobieństwo, że przednie szyby wymienisz, a tylne tylko zafoliujesz ;)
Tak na serio, to współczuję. Wczoraj tamtędy przejeżdżałem, jakiś dzieci wlekły samochód na ręcznym całą drogę (może im zamarzł) :P Wcześniej jak tamtędy jeździłem, a były imprezy, to różne rzeczy się działy na drodze.
Tak na serio, to współczuję. Wczoraj tamtędy przejeżdżałem, jakiś dzieci wlekły samochód na ręcznym całą drogę (może im zamarzł) :P Wcześniej jak tamtędy jeździłem, a były imprezy, to różne rzeczy się działy na drodze.
cyberghost
2013-02-11 13:39:22
dzieki.raczej mysle ze brainiac sprawdzal nowe glosniki. cisnienie pokazalo swoje. wiem ze rozne wariacje tam odchodza.....dzieki raz jeszcze..
konto usunięte
2013-02-11 14:27:32
W głowie się to nie mieści, masakra.
cyberghost
2013-02-11 14:48:28
oj juz sie miesci...mam nadzieje ze uda sie cos znalezc. straty nie sa az tak kosztowne. wazniejsze jest by ukarac idiote i w akis sposob za to zaplacil...
konto usunięte
2013-02-11 15:57:42
Jaki to był Sony Xplod?
kabasio123
2013-02-11 17:14:37
bylem w identycznej sytuacji i nic niestety. wszystkie szyby poszly dach i 5 elementow do malowania. koszt 2350zl. policja niby sie zajmie tym a maja to gdzies, wiem z pewnych zrodel ze mala szkodliwosc czynu i nie zajmuja sie tym. ale niby wszystko w toku..he he:D policja jest od czekania z suszarka i doczepiania sie szczegulow byle dac mandat >:-D a nie po to by pomagac poszkodowanymhttps://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">https://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">https://img.limanowa.in/img/emotikony/important.png">
cyberghost
2013-02-11 17:25:04
stare sony xplod z mp3. a co do tej policji...robia co moga. niektore sprawy z gory skazane na niepowodzenie. codow nie zdziala. ja rowniez nie zyje optymizmem w tej sprawie. mysle ze wazniejsze w sprawie jest nasza kwestia a mianowicie spoleczenstwa...
zwykl przechodzimy obojetnie obok jakies nieprawosci. powinnismy reagowac? pokazac ze obchodza nas inni?myse ze tak...kazdy ma swoje zycie , zmartwienia, radosci i raczej nie bedzie go obchodzila strata innej nieznanej mu osoby...z tym ze jak widac na wwczesniejszym wpisie zw takiej sytuacjimoze byc kazdy.
zwykl przechodzimy obojetnie obok jakies nieprawosci. powinnismy reagowac? pokazac ze obchodza nas inni?myse ze tak...kazdy ma swoje zycie , zmartwienia, radosci i raczej nie bedzie go obchodzila strata innej nieznanej mu osoby...z tym ze jak widac na wwczesniejszym wpisie zw takiej sytuacjimoze byc kazdy.
cyberghost
2013-02-11 18:33:09
btw. gdyby ktokolwiek cokolwiek slyszal lub wiedzial co i jak prosze o jakies wiesci. jeszcze raz dzieki
bearchen
2013-02-11 20:42:13
Facet zostawia samochod z przylepiona karteczka. Sorry zlodzieje nie mam radia w samochodzie. Po pewnym czasie wraca, samochodu nie ma, jest karteczka:
Nie szkodzi, moje radio bedzie pasowalo do twojego auta.
I tak to juz jest.Ludzie sa okropni. Wspolczuje i mam nadzieje, ze zlapia wandali.
Nie szkodzi, moje radio bedzie pasowalo do twojego auta.
I tak to juz jest.Ludzie sa okropni. Wspolczuje i mam nadzieje, ze zlapia wandali.
dex
2013-02-11 21:16:31
@bearchen ja jeszcze słyszałem inną wersję. Przychodzi właściciel do auta, szyba wybita, pełno szkieł a na siedzeniu radio z karteczką "już masz radio"
cyberghost
2013-02-11 21:19:54
heh.... dowcip dobry. no bo coz innego pozostaje w takiej sytuacji? tylko sie usmiac.
djdeejay
2013-02-11 23:24:05
Ja zapytam kolegi, który odwoził znajomych, może coś akurat ujrzał.
A propo złodzieji i samochodów, to przypomniała mi się antygona.. ekhm.. anegdota:
Złodzieje dorwali się do malucha, chcąc ukraść akumulator. Męczą się, męczą, aż wkońcu dorwali się do środka, otwierają maskę, patrzą i nagle jeden do drugiego:
- Tee, Ziutek, tu ktoś przed nami już był i nawet silnik ukradł.
A propo złodzieji i samochodów, to przypomniała mi się antygona.. ekhm.. anegdota:
Złodzieje dorwali się do malucha, chcąc ukraść akumulator. Męczą się, męczą, aż wkońcu dorwali się do środka, otwierają maskę, patrzą i nagle jeden do drugiego:
- Tee, Ziutek, tu ktoś przed nami już był i nawet silnik ukradł.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź