0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
2174

Wydarzenia

Wychowanie młodych

edi60 2012-12-28 12:42:55
duzo sie pisze na temat zachowania mlodych ludzi o ich wychowaniu ze jest zbyt pobłażliwe ze to szkola winna ,ze to koledzy do takiego czy też innych wybrykow namawiaja = ja wam powiem przyczyna takiego a nie innego zachowanie jest tylko rodzicow to wlasnie na was spoczywa ta odpowiedzialnosc ,bo nieinteresujecie sie swoimi pociechami jak spedzaja czas ,co robia , z kim sie spotykaja jestescie szczesliwi ze wasze dzieci siedza przy komputerze spedzaja caly czas a tak nie powinno byc = gdzie tu jest wasza relacja miedzy rodzicami a dziecmi czy rozmawiacie ze swoimi dziecmi o ich problemach zmartwieniach klopotach zycia dorastania a szczegolnie o problemach zycia intymnego =alez skad ?? boicie sie tego !!! lepiej niech to inni robia bo lepiej jest zlozyc wine na innych i umyc rece jak PIŁAT bo to jest najlepsze wyjscie I WY CHCECIE SIE NAZYWAC RODZICAMI do kogo dziecko wasze ma sie zwrocic o pomoc ,o porade jak do was niemoze ???pomyslcie ja juz jestem dziadkiem mam juz dorastajacych wnukow i ja dla swoich dzieci bylem ojcem ale i zarazem tez przyjacielem , kolega z ktorymi rozmawialem o wszystkich problemach jacy mlodzi ludzie przechodza wkraczajac w dorosle zycie i powiem wam odnioslo to pozytywny skutek = bo WYCHOWANIE NIE POLEGA NA NAKAZACH I ZAKAZACH nie tedy droga traktujmy mlodych ludzi powaznie a i my jako starzy zgredzi tez bedziemy przez mlodych traktowani z powaga jaka mam sie nalezy
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Wychowanie młodych
edi60 2012-12-30 10:05:53
hahahahaha widze ze na portalu sa zalogowane same mlode osoby bo nikogo nie zainteresowal temat ale przeciez i wy tez mlodzi mozecie sie wypowiedziec co sadzicie o swoich rodzicach wiec zapraszam do dyskusji
edi60 2012-12-30 10:25:26
widze ze to dla wszystkich jest niewygodny temat ???
arbos 2012-12-30 14:03:55
@edi60 ty jesteś kurwa jakiś nienormalny :D ;)...
konto usunięte 2012-12-30 15:55:12
Edi kiedy kiedy ty miales dobry kontakt z dziecmi?swoimi ?chyba /jak chca abys im dzieci przypilnowal
edi60 2012-12-30 17:04:49
@arbos dlaczego tak sadzisz o mnie na jakiej podstawie piszac to ze jestem nienormalny to podaj swoja teza dlaczego tak sadzisz @lukazk ja zawsze mam i mialem z dziecmi super kontakt i kazdemu zycze zeby taki mial nieznasz mnie i mojej rodziny wiec nie osadzaj mnie zle bo tak nie jest
konto usunięte 2012-12-30 17:59:24
Nie osadzam tylko sie dziwie / znam Cie he he
exkalibur 2012-12-30 18:37:32
wiecej ruchu i mniej sleczenia przed komputerem zycze w nadchodzacym roku haha
arbos 2012-12-30 20:32:53
@edi60 zajmij się człowieku swoimi dziećmi a potem pisze co ci leży na wątrobie. Też Ci tego życzę w nadchodzącym roku ( tak jak "exkalibur" ) :D Oby ta "13" na końcu była szczęśliwa dla ciebie... :D
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]