analfabetyzm wtórny i głupota marku musisz kupić helikopter by dojechać na wysokie.
Wiesz ja pamiętam za moich czasów były mapy trudno dostępne - ale teraz pewnie trudno znaleść google. Bo wiesz w necie nie ma map i informacji jak dany odcinek objechać. Mam nadzieje iż cię tam ktoś zawiezie bo jak nie wiesz jak dojechać to już widzę jak znasz przepisy o ruchu drogowym. Współczuje naprawdę twoja historia mnie urzekła można by zrobić film o Tobie.
Mam dostęp do internetu, dlatego grzecznie zapytałem, ale widze że na kulture wypowiedzi i nie obrazanie sie nawzajem na tym forum nie ma co liczyć...
Przepraszam za pytanie a tobie życze aby tak cie ludzie traktowali jak ty traktujesz innych.
Możesz jechać ul.Matki Boskiej Bolesnej przez Mordarkę i skręcić za wiaduktem w prawo, wtedy dojedziesz na drogę nr.28 . Można też jechać objazdem przez ulice Marka i Zygmunta Augusta, jak mieszkasz w Limanowej tak będzie krócej. A jakimiś pół czy ćwierć inteligentami na forum się nie przejmuj.
Bardzo dziekuje.... Bede sie zbierał do drogi, mam nadzieje że więcej niespodzianek na tak krótkiej trasie nie bedzie,i ze wkrotce poznam wszystkie limanowskie dróżki;)
Pozdrawiam
Możesz natknąć się na nieliczne utrudnienia związane z remontem dróg :) 3 dróżka okrężna wiedzie przez Pisarzową i Męcinę gdzie na moście skręcamy w prawo i wyjeżdżamy na Wysokie :)