4296
Porady
Wyznaczenie granic.
bearchen 2014-01-10 17:52:56
Czy ktos moze polecic dobrego geodete do wyznaczenia granic w lesie?
Ile kosztuje taka usluga +/-??
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Prosze tez o kontakt, jezeli to mozliwe na forum badz priv.
Ile kosztuje taka usluga +/-??
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Prosze tez o kontakt, jezeli to mozliwe na forum badz priv.
Re: Wyznaczenie granic.
AdamKnight
2014-01-10 18:38:04
Co prawda nie jestem geodetą, ale potrafię wyznaczać granice, także w lesie. Myślę, że koło stówki starczy.
kinia434
2014-01-10 18:57:47
godny polecenia p Rzeźnik Janusz ul MBB 15 w limanowej tel.183375180 nożna również podjechać osobiście do domu w Rupniowie,:)
bearchen
2014-01-10 19:36:28
@AdamKnight
Dziekuje, chetnie skorzystalabym z Twojej pomocy, jednak potrzebuje kogos z uprawnieniami :).
@kinia dziekuje, sprobuje zadzwonic.
@Wislak Ty nic nie doradzisz? ;).
Dziekuje, chetnie skorzystalabym z Twojej pomocy, jednak potrzebuje kogos z uprawnieniami :).
@kinia dziekuje, sprobuje zadzwonic.
@Wislak Ty nic nie doradzisz? ;).
AdamKnight
2014-01-10 20:22:34
Spoko, może przydam się innym razem.
konto usunięte
2014-01-10 20:57:54
Geodetów jest sporo. Jeśli chodzi o rozgraniczenie w lesie WCZEEŚNIEJ uzgodnij koszty bo czasem taniej jest las kupić.
konto usunięte
2014-01-10 22:27:59
Jeśli posadzisz to jeszcze dostaniesz dotację.
Re: Wyznaczenie granic. konto usunięte 2014-01-11 11:48:59
Cooba000
2014-01-11 15:33:52
@bearchen
Ci...., bo się pojawi, jak batman wezwany reflektorem. Nie kuś losu, bo wiem, że wcale nie chciałeś tego, co napisałaś.
Ci...., bo się pojawi, jak batman wezwany reflektorem. Nie kuś losu, bo wiem, że wcale nie chciałeś tego, co napisałaś.
Sniper
2014-01-11 16:05:46
W lasach sporo to kosztuje, zależy jeszcze ile masz działek. No i nie każdy geodeta bierze takie roboty ze względu na trudności pomiarowe i inne specyficzne czynniki takiego terenu. Więc jak chcesz sobie po prostu wiedzieć gdzie masz granice to sobie daruj bo nie warte zachodu :)
bearchen
2014-01-11 16:23:46
@sniper dzieki za rade, wiem, ze to sporo kosztuje, ale jednak chcialabym znalezc kogos, kto podejmie sie tej proby.
Nie zalezy mi na kims kto wbije jeden slupek a reszte kaze wyznarzyc "od oka". Chce kogos konkretnego.
Dzieki wszystkim za informacje i czekam na wiecej. Pozdrawiam.
Nie zalezy mi na kims kto wbije jeden slupek a reszte kaze wyznarzyc "od oka". Chce kogos konkretnego.
Dzieki wszystkim za informacje i czekam na wiecej. Pozdrawiam.
konto usunięte
2014-01-11 23:40:53
@AdamKnight:
Lepiej wyznaczaj granice rządów swego mentora. Może jej potrzeba osoby z uprawnieniami a nie hochsztaplera :)
@bearchen:
W Limanowej jest dwóćh geodetów, w Mszanie 13. Masz w czym wybierać ;)
http://www.pkt.pl/geodeta-limanowa/4-1/
http://www.pkt.pl/geodezja/mszana-dolna/3-1/
@Cooba000:
Znajdź sobie dziewczynę szczawiku to skończy ci się ochota na trollowanie a jak nie to zawsze pomogą chusteczki higieniczne i wiadome stronki :P
Lepiej wyznaczaj granice rządów swego mentora. Może jej potrzeba osoby z uprawnieniami a nie hochsztaplera :)
@bearchen:
W Limanowej jest dwóćh geodetów, w Mszanie 13. Masz w czym wybierać ;)
http://www.pkt.pl/geodeta-limanowa/4-1/
http://www.pkt.pl/geodezja/mszana-dolna/3-1/
@Cooba000:
Znajdź sobie dziewczynę szczawiku to skończy ci się ochota na trollowanie a jak nie to zawsze pomogą chusteczki higieniczne i wiadome stronki :P
Cooba000
2014-01-13 05:40:42
Mówię coś do ciebie? Nie, to się odczep, chory człowieku.
No ja nie wiem, gdzie leży twój problem. Twój chłopak kierowca nie chce już dawać na postojach, czy żadna studentka na ciebie nie chce polecieć?
No ja nie wiem, gdzie leży twój problem. Twój chłopak kierowca nie chce już dawać na postojach, czy żadna studentka na ciebie nie chce polecieć?
marzec
2015-07-29 16:11:13
Gdyby ktoś jeszcze poszukiwał geodety to śmiało mogę polecić www.horyzont-geo.waw.pl - zawsze ich chwalę przede wszystkim za świetny kontakt z klientem - szybka reakcja na maile i telefony, wszystko dopięte na ostatni guzik, sprawna organizacja pracy... Oby więcej takich firm!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź