2174
Wydarzenia
...zagłosujcie na SLD w wyborach samorządowych (zmieniłem pogląd
pawell 2014-08-11 00:59:27
...uważam, że są w stanie zbudować właściwe relacje międzyludzkie...dziękuje tym uczestnikom, którzy pomogli mi dojść do tego zdania,,,
Re: ...zagłosujcie na SLD w wyborach samorządowych (zmieniłem pogląd
saxon
2014-08-11 21:00:46
Co to za belkot? :O
erik
2014-08-12 17:21:38
Zapytam stalina co o tym mysli:D
erik
2014-08-12 17:23:08
Bo oleksemu ziemniak w gardle utkna i sztrasznie belkoce>:-D
konto usunięte
2014-08-12 20:18:00
Lepiej na Kurwina :) W Limanowej gimbaza wykreowała sobie nowego idola i nawet trolle się klonują na Limanowa.in i nawołują do gloryfikacji tego pajaca ;)
pawell
2014-08-13 14:57:47
...myślałem że merytorycznie...a tu takie nieogarnięte emocje...no cóż można i tak chociaż wujkowie ginęli inaczej...dobrze że nie mieli "kontaktów" z wermachtem(też nie merytorycznie)...
pawell
2014-08-13 16:00:14
od ściany do ściany nic pośrodku...?
bearchen
2014-08-13 22:22:07
POlacy wybiora PO, bo POlacy lubia narzekac. Jak wybiora inna partie i w kraju zacznie dziac sie lepiej, to POwodu do narzekania nie bedzie, a POlacy bez stekania zyc nie moga!
pawell
2014-08-14 15:27:32
Stając przy PRAWDZIE zrobicie to co uznacie za słuszne...
Aerwin
2014-08-16 00:27:09
Wislak przekonałeś mnie. Skoro taka persona jak Ty uznaje Korwina za pajaca to nie pozostaje mi nic innego jak głosowac na niego. Lepszej rekomendacji nie mógł dostać
joseph9
2014-08-16 10:14:14
A moze ktos mi zacytuje jakis aktualny punkt programowy SLD???? Nie dacie rady..? Bo SLD nie ma programu.... Brawo za mądry wybór ludzi którzy nawet nie mają pomysłu na naprawę kraju.
Oglądnijcie ten materiał i powiedzcie czy jest sens głosowac na kogokolwiek kto zarazony jest juz tym systemem:
https://www.youtube.com/watch?v=mDox6DTV0i0
Polecam śledzic kanał tego Pana... bez stronniczosci pokazuje jaka jest prawda o naszym kraju, jak kłamią media i popiera to konkretnymi argumentami i wyliczeniami.
Oglądnijcie ten materiał i powiedzcie czy jest sens głosowac na kogokolwiek kto zarazony jest juz tym systemem:
https://www.youtube.com/watch?v=mDox6DTV0i0
Polecam śledzic kanał tego Pana... bez stronniczosci pokazuje jaka jest prawda o naszym kraju, jak kłamią media i popiera to konkretnymi argumentami i wyliczeniami.
pawell
2014-08-16 13:34:35
...czyli wracamy do punktu "wyjścia", że nie mamy innego wyjścia...a to nam zajęło...tak sobie liczę od odezwy DO NARODU POLSKIEGO(1998r.)...
Arwen
2014-08-16 14:01:00
Dawne SLD to może byli ludzie z jajami, niestety teraz to wielbiciele pederastów i innych zboczeń, dlatego nie będę na nich głosował.B)
pawell
2014-08-16 14:17:07
...niestety wszystkie partie są fasadowe(szyldy bez treści)...bo jaki rodzaj sprawiedliwości wprowadzili w stosunki międzyludzkie...?
joseph9
2014-08-16 14:20:16
Wyjście jest zawsze... jest dużo partii które nie są promowane w TV dlatego mają takie słabe osiągnięcie. Nie dajcie sobie wmówić że głos np na Ruch Narodowy to głos zmarnowany bo napewno nie wejdą do parlamentu. Właśnie w ten sposób wmawiają wam że nie ma wyjście tylko trzeba głosować na "bandę czworga".
I myślcie strategicznie... Warto zagłosować np na Ruch Narodowy albo "Korwinistów" jak to mówią (nie wiem dlaczego skoro to cała partia z dobrym programem a nie tylko Krowin mądry czy głupi - nieważne). Jeśli któraś z tych partii będzie trzecią siłą w parlamencie to automatycznie PiS albo PO nie będą mieć koalicjanta bo partie które wiecznie sie przyklajają czyli SLD i PSL będą w tyle. I co wtedy???? Hahaha nie bedą miec wiekszosci i Tusk czy inny przydupas nie bedzie robił z wami co chce albo nie bedzie sobie np. sam dla siebie przeglosowywał Votum Zaufania...
I myślcie strategicznie... Warto zagłosować np na Ruch Narodowy albo "Korwinistów" jak to mówią (nie wiem dlaczego skoro to cała partia z dobrym programem a nie tylko Krowin mądry czy głupi - nieważne). Jeśli któraś z tych partii będzie trzecią siłą w parlamencie to automatycznie PiS albo PO nie będą mieć koalicjanta bo partie które wiecznie sie przyklajają czyli SLD i PSL będą w tyle. I co wtedy???? Hahaha nie bedą miec wiekszosci i Tusk czy inny przydupas nie bedzie robił z wami co chce albo nie bedzie sobie np. sam dla siebie przeglosowywał Votum Zaufania...
pawell
2014-08-16 14:58:19
...czyli nadal...bez Ojczyzny...?
konto usunięte
2014-08-16 16:46:12
@Aerwin:
Takim sposobem myślenia prędzej czy później trafisz do Kobierzyna ;) Nie wiem czy tam będziesz miał możliwość głosowania :)
@joseph9:
Ci faszyści mają dobre programy? Proszę Cię :) To ja już wolę obecnie panujący układ (chociaż jest niedobry), gdyby do głosu mieliby dojść jeszcze więksi wariaci.
Takim sposobem myślenia prędzej czy później trafisz do Kobierzyna ;) Nie wiem czy tam będziesz miał możliwość głosowania :)
@joseph9:
Ci faszyści mają dobre programy? Proszę Cię :) To ja już wolę obecnie panujący układ (chociaż jest niedobry), gdyby do głosu mieliby dojść jeszcze więksi wariaci.
rysio68
2014-08-16 19:16:40
@wiślak, jesteś przykładem, jak działa pranie mózgu.
Może wysil się trochę i pomyśl samodzielnie.
Może wysil się trochę i pomyśl samodzielnie.
Aerwin
2014-08-17 16:15:15
@Wislak - nie rozpoznasz sarkazmu nawet jakbyś dostał nim w twarz
konto usunięte
2014-08-17 16:31:45
@rysio68:
Jakie pranie mózgu? Chyba wam zryła beret ta korwinowska propaganda. Za dużo FB i Twittera.
@Aerwin:
Dobrze wiem co to znaczy. Ale zachowujesz się jakbyś miał obsesję na moim punkcie.
Jakie pranie mózgu? Chyba wam zryła beret ta korwinowska propaganda. Za dużo FB i Twittera.
@Aerwin:
Dobrze wiem co to znaczy. Ale zachowujesz się jakbyś miał obsesję na moim punkcie.
Aerwin
2014-08-18 00:16:51
Chyba jesteś ostatnia osobą, która powinna oskarżać kogoś o obsesje :D
joseph9
2014-08-18 08:32:42
Wislak nie trzeba sie doszukiwac tego ze pranie mózgu działa. Samo używanie przez ciebie zwroctu "Korwinisci" jest dowodem na to ze cie już propaganda działa bo tylko TV uzywa takiego okreslenia. Chcą zeby cała partia była postarzegana jako jedna osoba, żeby nawet nikrt nie zainteresiował się tym co chcą zrobic, co mają w programie... A większość ekonomisci (normalni, nie wynajęci przez TV do dyskusji w programie)twierdzą że ich pomysły są Bardzo Dobre.
I ciekawy jestem czy zobaczyłeś chociaz ,materiał który wkeliłem wyżej z podziemnej.tv - jeśli nawet go nie włączyłeś i nie przemyślałes tego to poprostu nie ma senssu dalsze dyskusja...
A i jeszcze jedno wiślak... Twierdze że krowin nie jest wariatem a nie należe do gimbazy. Pozdrawiam
I ciekawy jestem czy zobaczyłeś chociaz ,materiał który wkeliłem wyżej z podziemnej.tv - jeśli nawet go nie włączyłeś i nie przemyślałes tego to poprostu nie ma senssu dalsze dyskusja...
A i jeszcze jedno wiślak... Twierdze że krowin nie jest wariatem a nie należe do gimbazy. Pozdrawiam
saxon
2014-08-18 18:30:51
Korwin nie jest wariatem,ale jest szalony.Mysle ze to odpowiednie okreslenie...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź