1°   dziś 1°   jutro
Piątek, 22 listopada Marek, Cecylia, Wszemiła, Stefan, Jonatan
1994

Tematy archiwalne

Zatrzymany za wpis na forum - Małopolska :)

SnoozE 2010-10-25 14:45:50
http://tiny.pl/hwmkj "Zarzut publicznego nawoływania do zniszczenia mienia poprzez spalenie biur wyborczych i poselskich PiS usłyszał w poniedziałek 30-letni Michał K. z Krzeszowic (Małopolska). " No to sie zaczyna paranoja. Ktos sobie zarcik zrobi i moze skonczyc schylajac sie po mydlo w wieziennej lazni. No ale sa tez plusy takiej sytuacji. Byc moze ... skoncza sie wpisy bojowek PO i PiS w komentach na onecie i wp :) Tak czy siak pomysl przedni :) Generalnie powinnismy dazyc do panstwa policyjnego - cos ala USA. Odbieranie swobody pod pretekstem wyimaginowanego terrorysty z jaskini.Generalnie kontrola to jest to :) Pozdro 600V
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Zatrzymany za wpis na forum - Małopolska :)
skorpion 2010-10-25 17:44:38
brak komentarzy ,strach ogarnął internautów,zgroza-pobudka,pobudka!!! nie bójcie się...zamiast sejmu będziemy mieli psiarnię goryli oto co robi "język miłości" a w pierwszej kolejności zarzuty powinni usłyszeć nasi posłowie -na razie tyle...
skorpion 2010-10-25 17:54:06
SS[służby specjalne]-podobno namierzają "przyjaciół" romka Mietka z tego forum ...
Janek64 2010-10-25 19:43:28
No to skorpion nie wesoło już namierzyli godzinę na twoim zegarku.
borek 2010-10-25 19:47:36
Na 100 procent pewne;skorpion następny do odsiadki.
skorpion 2010-10-25 20:20:30
w nowym anclu który miał być wybudowany w limanowej -ale już przeprosiłem BIG Jaruśia na faceboocku[cały naród przeprasza Jarosława] -moooże mi wybaczył???
SnoozE 2010-10-25 20:40:35
To naprawde bardzo ladny gest z Twojej strony. Widac Twoje serduszko napelnia sie miloscia. Mysle ze wodzu Ci wybaczy ale tylko pod jednym warunkiem ... jesli w Twoich wypowiadziach bedzie wiecej merytoryki a mniej hejterstwa.
konto usunięte 2010-10-25 21:42:05
A może by tak stworzyć listę przeprosin, tak jak liste poparcia i przesłać na ręce regionalnego szefa PIS-u lub do centrali. Ja już przepraszam za to że nigdy nie głosowałem i nie będę głosował na PIS. Być może się zmienię jak Jarek odejdzie z polityki.
111ksiadz 2010-10-26 16:33:16
Za lżenie Prezydenta-nic,za dożynanie watahy-nic,za patroszenie kaczek-nic.A tu bidny chłopina z Krzeszowic będzie gnił w anclu.Oczywiście że nie popieram zachowania,ale...chory kraj.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]