2198
Wydarzenia
Zawód nauczyciel.Prywatnie nieważne kto?
czarnywdowiec 2013-03-22 18:38:04
Żyjemy w czasach,w których nauczycielem może zostać każdy kto skończy odpowiednie studia.Czyli oprócz jednostek ze szczególnymi,wrodzonymi uwarunkowaniami i powołaniem również zdolny pedofil,zdolna prostytutka,diler narkotykowy,maniakalny morderca i każdy inny zwyrodnialec bo nie jest to w żaden sposób sprawdzane.
Ludzie,którzy aplikują na studia pedagogiczne nie są poddawani badaniom ani też testom psychologicznym weryfikującym ich uwarunkowania psychiczne.Mało tego,sami nauczyciele nie są poddawani żadnej kwalifikacji mającej na celu ustalenie rzeczywistego stanu ich psychiki.Ostatnią rzeczą,na którą warto zwrócić uwagę jest pytanie:
W jaki sposób rodzice(skoro nie państwo)mogą ustrzec swoje dzieci przed ewentualnymi zagrożeniami,które jak można przypuszczać w obliczu niekontrolowanej rekrutacji mogą mieć i jak widać czasem w wiadomościach,mają miejsce.Czy dopiero po fakcie i jedynie po fakcie mamy prawo zainteresować się tym,kim jest prywatnie nauczyciel lub nauczycielka naszych dzieci?
Ludzie,którzy aplikują na studia pedagogiczne nie są poddawani badaniom ani też testom psychologicznym weryfikującym ich uwarunkowania psychiczne.Mało tego,sami nauczyciele nie są poddawani żadnej kwalifikacji mającej na celu ustalenie rzeczywistego stanu ich psychiki.Ostatnią rzeczą,na którą warto zwrócić uwagę jest pytanie:
W jaki sposób rodzice(skoro nie państwo)mogą ustrzec swoje dzieci przed ewentualnymi zagrożeniami,które jak można przypuszczać w obliczu niekontrolowanej rekrutacji mogą mieć i jak widać czasem w wiadomościach,mają miejsce.Czy dopiero po fakcie i jedynie po fakcie mamy prawo zainteresować się tym,kim jest prywatnie nauczyciel lub nauczycielka naszych dzieci?
Re: Zawód nauczyciel.Prywatnie nieważne kto?
namoR
2013-03-22 18:58:28
@czarnywdowiec
Jezeli masz tak wysokie i "wygorowane" obawy przed nauczycielami, mysle ze najlepszym wyjsciem z sytuacji dla Twoich dzieci bedzie edukacja domowa czyli szkola w domu, ktora to interesuje sie coraz wieksza grupa ludzi.
Jezeli masz tak wysokie i "wygorowane" obawy przed nauczycielami, mysle ze najlepszym wyjsciem z sytuacji dla Twoich dzieci bedzie edukacja domowa czyli szkola w domu, ktora to interesuje sie coraz wieksza grupa ludzi.
bearchen
2013-03-22 19:46:43
@czarnywdowiec
Czy Ty poddales sie kiedykolwiek testom psychologicznym?
Tak z ciekawosci pytam.:-)
Czy Ty poddales sie kiedykolwiek testom psychologicznym?
Tak z ciekawosci pytam.:-)
czarnywdowiec
2013-03-22 20:14:30
bearchen>>Tak.Poddałem się i psycholog nakazał mi kontakt z Tobą :D
majcia
2013-03-22 20:16:12
@czarny wdowiec
Czy Ciebie ktoś kiedyś skrzywdził, czy Ty masz ochotę kogoś skrzywdzić i pisząc ten tekst, chcesz zobaczyć, jak reaguje opinia publiczna?
Czy Ciebie ktoś kiedyś skrzywdził, czy Ty masz ochotę kogoś skrzywdzić i pisząc ten tekst, chcesz zobaczyć, jak reaguje opinia publiczna?
bearchen
2013-03-22 20:39:21
W czym moge pomoc w takim razie @czarnywdowiec?:P:P
namoR
2013-03-22 20:53:45
@bearchen
A Ty tak przyjmujesz spolecznie czy masz moze jakies ustalone stawki za sesje "on-line" na forum? :D:P:-)
A Ty tak przyjmujesz spolecznie czy masz moze jakies ustalone stawki za sesje "on-line" na forum? :D:P:-)
namoR
2013-03-22 21:03:56
No bo wiesz, dobry psychiatra lub psycholog to bardzo dobry zawod w dzisiejszych czasach...:)
czarnywdowiec
2013-03-22 21:10:06
bearchen> i koniecznie godziny urzędowania prosimy :D
czarnywdowiec
2013-03-22 21:14:17
majcia> Więcej snu powinno rozwiązać Twoje problemy z percepcją.
namoR
2013-03-22 21:22:54
@czarnywdowiec
Napisz cos wiecej o sobie, dlaczego masz takie a nie inne obawy i opinie, dlaczego martwisz sie o przyszlych nauczycieli? Moze wspolnie razem przeprowadzimy pierwsza darmowa "sesje", ktora pomoze nam wszystkim zrozumiec pewne aspekty Twojego tematu na tym forum :P
Napisz cos wiecej o sobie, dlaczego masz takie a nie inne obawy i opinie, dlaczego martwisz sie o przyszlych nauczycieli? Moze wspolnie razem przeprowadzimy pierwsza darmowa "sesje", ktora pomoze nam wszystkim zrozumiec pewne aspekty Twojego tematu na tym forum :P
bearchen
2013-03-22 21:33:01
@namoR
To wcale nie jest taki zly pomysl ;)
2 pierwsze sesje gratis.
Chcesz sie zapisac? :D:D?
@czarnywdowiec
Twoj przypadek jest wyjatkowy i niecierpiacy zwloki, zatem mozesz sie zglaszac o kazdej porze dnia. :-):-):P:P:D:D
To wcale nie jest taki zly pomysl ;)
2 pierwsze sesje gratis.
Chcesz sie zapisac? :D:D?
@czarnywdowiec
Twoj przypadek jest wyjatkowy i niecierpiacy zwloki, zatem mozesz sie zglaszac o kazdej porze dnia. :-):-):P:P:D:D
bearchen
2013-03-22 21:34:35
@namnoR
W perfidny sposob chcesz mi odebrac pacjenta. Od zadawania pytan jestem ja :D:D :P:P
W perfidny sposob chcesz mi odebrac pacjenta. Od zadawania pytan jestem ja :D:D :P:P
czarnywdowiec
2013-03-22 21:45:00
bearchen> może poćwicz wcześniej na krowach czy coś.
czarnywdowiec
2013-03-22 21:47:52
krowa nr.1 daje mleko-wniosek zdrowa
krowa nr.2 nie daje -wniosek głupia :D
krowa nr.2 nie daje -wniosek głupia :D
bearchen
2013-03-22 21:48:42
Nie mam krow ;P
Widze, ze sie lekko zdenerwowales.
To powyzej co napisalam to bardziej zart zatem nie oburzaj sie.
Milego weekendu ;)
Widze, ze sie lekko zdenerwowales.
To powyzej co napisalam to bardziej zart zatem nie oburzaj sie.
Milego weekendu ;)
czarnywdowiec
2013-03-22 21:53:25
bearchen@ Szkoda,że nie masz krów.Była by z nas taka dobrana para rolników.Ja bym orał,Ty Byś doiła :(
namoR
2013-03-22 21:53:31
@bearchen
Wiesz, ale ja po tych dwoch pierwszych darmowych sesjach to licze na jakis wiosenny rabat...:D To jak, moge na takowe liczyc?:-)
Nie, nie, nie :P Nie chce nikomu nikogo lub nic zabierac :-) Nie zadaje juz wiecej zadnych pytan, zostawiam Was samych bo musze gdzies wyjechac
Pozdrawiam i do milego...;)
Wiesz, ale ja po tych dwoch pierwszych darmowych sesjach to licze na jakis wiosenny rabat...:D To jak, moge na takowe liczyc?:-)
Nie, nie, nie :P Nie chce nikomu nikogo lub nic zabierac :-) Nie zadaje juz wiecej zadnych pytan, zostawiam Was samych bo musze gdzies wyjechac
Pozdrawiam i do milego...;)
bearchen
2013-03-22 22:00:27
@czarnywdowiec
Rolnictwo mnie nie interesuje, zatem przykro mi, ale nie stworze z Toba duetu;).
@namoR
Ty juz zostaw ta psychologie w spokoju.
Polska przegrywa z Ukraina 1-3. Nie moge sobie z tym poradzic :D
Teraz to ja potrzebuje psychologa :D:(:(:(
Rolnictwo mnie nie interesuje, zatem przykro mi, ale nie stworze z Toba duetu;).
@namoR
Ty juz zostaw ta psychologie w spokoju.
Polska przegrywa z Ukraina 1-3. Nie moge sobie z tym poradzic :D
Teraz to ja potrzebuje psychologa :D:(:(:(
namoR
2013-03-22 23:56:09
@bearchen
Mam tylko jedna rade dla Ciebie :
♫♫♫...♫♫♫....♫♫♫...Polacy, nic sie nie stalo....♫♫♫...♫♫♫...♫♫♫...:D
Juz niedlugo Bialo-Czerwoni podejma San Marino...;)
Mam tylko jedna rade dla Ciebie :
♫♫♫...♫♫♫....♫♫♫...Polacy, nic sie nie stalo....♫♫♫...♫♫♫...♫♫♫...:D
Juz niedlugo Bialo-Czerwoni podejma San Marino...;)
jeden1
2013-03-23 00:12:52
Jest porażka jest i sukces-dach na narodowym wytrzymał!
czarnywdowiec
2013-03-28 22:03:21
Tak oto z goła poważny temat zamienił się w śmichy-chichy.Przykładem czarodzieja,który wszystko,nawet złoto w gówno potrafił przeistoczyć.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź