4296
Porady
Zespół Góralsi - Potrzebuje płytę z wesele na którym grali
Figo 2014-04-22 21:21:41
Witam. Bardzo zastanawiam się nad wyborem tego zespołu na wesele i proszę o pomoc w podjęciu decyzji. Potrzebuje całą płyte z wesela na którym grali, chce dobrze posłuchać jak grają. A głównie chodzi mi o to jak grają pod domem i w kościele bo na internecie nie moge nic znaleźć. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam
Re: Zespół Góralsi - Potrzebuje płytę z wesele na którym grali ruda 2014-04-22 21:57:31
Re: Zespół Góralsi - Potrzebuje płytę z wesele na którym grali ruda 2014-04-22 22:05:07
Re: Zespół Góralsi - Potrzebuje płytę z wesele na którym grali
cygaretka
2014-04-23 06:54:11
byłam na dwóch weselach z udziałem tego zespołu. Byłam pod ogromnych wrazeniem tego jak graja i spiewaja, szczególnie w kościele. pod czas wesela tez dawali sobie swietnie radę, dlatego graja na moim weselu. Nie są zbyt tani, ale warto!!
Re: Zespół Góralsi - Potrzebuje płytę z wesele na którym grali
Figo
2014-04-23 20:29:05
Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc ale ja już widziałem wszystkie filmiki jakie tylko są na internecie na temat Góralsów i jestem jak najbardziej na TAK ale potrzebuje przekonać rodziców do tego wyboru bo im sie znowu nie widzi to jak grają. Bardzo proszę o jakieś namiary na kogoś kto mógł by mieć płytke. Pozdrawiam
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź