5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Zespół na wesele NieTacyByli-ktoś?coś?-opinie

lawenda 2015-03-13 21:38:08
Czy był ktoś na weselu na którym grał zespół NieTacyByli z Mszany Dolnej? Poszukuję fajnego zespołu na wesele, który gra różne typy muzyki i potrafi zabawic gości. Przyznam, że na nagraniach brzmią fajnie, ale szukam opinii od kogoś, kto słyszał ich "na żywo". Szczera, konkretna wypowiedź, może być na priv :) Z góry dziękuję.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Zespół na wesele NieTacyByli-ktoś?coś?-opinie
belom 2015-03-14 21:50:29
U mnie grała kapela Restauracja Band. Poprowadzili całą imprezę wyśmienicie, goście bawili się do rana, wszyscy zadowoleni od najstarszych do najmłodszych. Zawsze ich polecam, a na weselach znajomych tylko potwierdzili swoją renomę :)
lawenda 2015-03-16 22:33:59
Ponawiam pytanie- naprawdę nie ma tu nikogo, kto słyszał zespół Nietacybyli ostatnimi czasy(w obecnym składzie) na weselu czy jakiejś zabawie tanecznej? Chodzi mi tylko o opinie na temat tego zespołu-inne, jakie rozważam miałam juz okazję usłyszeć, tego niestety w aktualym składzie nie, a nagrania i te na żywo i studyjne mi sie podobają... Ludziska pomóżcie! :)
Joasia92xx 2015-03-17 12:38:53
My też mamy ten zespół na wesele i sama jestem ciekawa opini :) nie bylismy nigdy na imprezie gdzie grali ale nagrania są świetne , ogółnie słyszałam wiele dobrego ale niemiłe słowa tez padały, kwestia gustu, tani nie są i dlatego pewno bardziej grają po miastach i śląsku ale myślę że warto :) Fakt jest taki że nigdy ,,wszystkim nie dogodzi :D :):)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]