Re: ZESPÓŁ NA WESELE
zygmunt2002010-12-29 19:46:54
podobno sa świetni,albo byli...bo ostatnio słyszałem,nie(podsłuchiwałem)jak przy stoliku obok strasznie ich krytykowali...że "sodówka do głowy uderzyła"...ale to takie moje bez znaczenia,minimalna opinia a w zasadzie nie moja:):):)
i co najsmieszniejsze 3 minuty puzniej załorzyła ten post. na przyszłosc jak chcesz sie reklamowac to nie na takich forach bo juz powoli wszyscy traca cierpliwosc bo ten temat to juz sie wałkuje nie wiadomo ile i kazdy wie kto te posty zakłada
słuchajcie ... każdy myśli , że to albo reklama albo zespół chce skorzystać na rozgłosie ... ale wcale tak nie musi być . Po prostu niektórzy są ciekawi jakie opinie ktoś ma o poszczególnych zespoły , bo są akurat w temacie ... więc jeśli nie macie ochoty nie wypowiadajcie się.
Re: ZESPÓŁ NA WESELE
zygmunt2002010-12-29 22:05:03
dokładnie Misia masz racje...ale przez takie kryptoreklamy ludzie sie wkurzają...bo większość myśli że ktoś robi sobie reklame!!! a jeżeli naprawde ktoś bedzie chciał naprawde poznać opinie o kimś,o czymś...to nie uzyska konkretnej odpowiedzi...może troche bez ładu i składu ale chyba:)każdy skuma o co mi chodzi???:) dobranoc
mi chodzi tylko o to ze MARTHA czyli osoba która założyła ten post w poscie AKORD strone dalej dosłownie trzy minuty wczesniej polecała ten zesół a po trzech minutach sie pyta co ten zespół potrafi to troche nie hallo i nikt tu mi nie wmówi ze to zwykłe zapytanie