Re: Zizel w Limanowej
marysia302011-11-20 12:45:34
Byłam wczoraj tam na imprezie...hm było chyba przez cala impreze z 30 osób dj kiepsko grał mało kto sie bawił a po 1 została garstka osób wiec wrazenia kiepskie niestety.Szef szalał podrywal jaklies małolaty...takie wrazenia....
Nie ma po co isc masakra dj popieram gra jak by sie mu nie chciało jak kasa sypniesz to pusci jeden normalny kawałek...I nie ma juz tej slicznej Pani....przynajmniej było na co popatrzyc!
Byłem wczoraj godzine ale masakra jaka klapa wogóle nie ma ludzi i obsluga tragiczna,dziewcze wogóle nie wie co sie dzieje zamówiłem drinka a tam sama DROGO jeszcze podniesli ceny ostatnio,,,,8o
kamilek9 widać ze ty tam przychodzisz zawsze i napewno sam:-)stwierdzam dlatego ze pisałeś o tej ładnej pani na którą tak lubiłeś patrzeć bo pewnie tylko tyle potrafisz:? polecam ci klub (łomot)Hades pewnie cię zauważą i docenią:D
Powiem ci jeszcze że też tam chodze, może teraz nie zawsze i mam nadzieje że nie bedzie już wiecej samotnych samców szukających zaczepki i szybkich lasek. moze wreszcie siądziemy ze znajomymi w spokoju że jakis debil z GROGO drinkiem nie wpadnie mi na głowe:)