2198
Wydarzenia
ŻULE W TYM NAJPIĘKNIEJSZYM DNIU
Manuella 2013-10-03 20:23:06
Apeluje do księdza, policji, straży miejskiej - nie wiem - aby zajęła się żulami męczącymi Młode Pary przed kościołem w tym ich najpiękniejszym dniu. W sobotę załamka - dręczyli siostrę przed mszą i po... i będą wspaniałą ozdobą na filmie.
PS. Bezczelność tych typów nie zna granic. Dostali wódkę, przyszli jeszcze po 2 zł. Żal...
PS. Bezczelność tych typów nie zna granic. Dostali wódkę, przyszli jeszcze po 2 zł. Żal...
Re: ŻULE W TYM NAJPIĘKNIEJSZYM DNIU
gao
2013-10-03 21:05:00
A w ryja nie umieliście dać?
konto usunięte
2013-10-03 21:18:02
Prezes obiecał że będziemy mieli tutaj Budapeszt.
http://www.fakt.pl/Bezdomni-na-Wegrzech-ida-do-wiezienia,artykuly,136781,1.html
http://www.fakt.pl/Bezdomni-na-Wegrzech-ida-do-wiezienia,artykuly,136781,1.html
Manuella
2013-10-03 21:20:43
A kto będzie się lał na ślubie, przy kościele? Słabo :?
bearchen
2013-10-03 21:36:17
Trzeba bylo dac po 2 flaszki na lebka i szybko by sie ululali :).
Jezeli masz na mysli limanowski rynek, to przeciez oni sa ozdoba tego miejsca. Gdzie lawka tam pijany facet, czasem i kobieta miedzy nimi. Tez sie zastanawiam dlaczego nikt nie reaguje na to.
Jezeli masz na mysli limanowski rynek, to przeciez oni sa ozdoba tego miejsca. Gdzie lawka tam pijany facet, czasem i kobieta miedzy nimi. Tez sie zastanawiam dlaczego nikt nie reaguje na to.
konto usunięte
2013-10-03 21:40:16
W Limanowej nie może zwyciężyć idea jednego dworca dla busów i żuli.
pinkfloyd
2013-10-03 21:53:47
Zgadzam się z tym problemem /brama główna wjazdowa/-przed wjazdem do ślubu /połówka i" ciasto dla dzieci"/i po ślubie obstawa bramy, więc ponownie/połówka mało,bo doszło dwóch,więc zaraz druga,i żeby to podsumować to jeszcze przyszli do krasickiego po ciasto dla dzieci bo jest dobre-myślałem, że mnie roz......li-nie dałem i przegoniłem,ale potem żałowałem w obawie o samochody ,więc musiało być pilnowanie ich. I jeszcze najważniejsza sprawa-cyganie.
andi
2013-10-03 22:56:19
Pozdrowienia dla par młodych
https://img.limanowa.in/img/emotikony/favorite.png">
Ale dla żulów też >:-D
Ale dla żulów też >:-D
harnas19777
2013-10-04 10:28:08
Tak się nauczyli bo wiedzą że każdy da im flaszkę żeby się dpier..lili. Tu nie chodzi o wódkę ale oni psują całą cermonię a ksiądz proboszcz jest jakby władający i powinien zrobić z tym porządek. To wygląda tak jak żul stoi pod moim domem i chce wódkę. Kościół jest wspólny i dla każdego ale z żulami jest problem. Ktoś powie że piszę przeciw proboszczowi ale on jest gospodarzem i powinien cos z tym zrobić
Manuella
2013-10-04 14:39:07
@ pinkfloyd
Tylko że oni przenieśli się z bram pod drzwi wejściowe do bazyliki. Noż ku... mać. Młodzi wchodzą do kościoła a oni z nimi po schodach jeszcze drą japy jeden do drugiego. Po ceremoni - zgodnie ze zwyczajem para zbiera cukierki, pieniążki a ten ch..j chwieje się nad siostrą, mało jej nie depcząc. Szok.
Przyszłe młode pary - UWAŻAJCIE i przygotujcie się psychicznie albo mięsniowo ;)
Tylko że oni przenieśli się z bram pod drzwi wejściowe do bazyliki. Noż ku... mać. Młodzi wchodzą do kościoła a oni z nimi po schodach jeszcze drą japy jeden do drugiego. Po ceremoni - zgodnie ze zwyczajem para zbiera cukierki, pieniążki a ten ch..j chwieje się nad siostrą, mało jej nie depcząc. Szok.
Przyszłe młode pary - UWAŻAJCIE i przygotujcie się psychicznie albo mięsniowo ;)
Spawacz
2013-10-04 14:55:58
A wystarczyło by raz pałą przez plecy
konto usunięte
2013-10-04 16:23:57
Jest na to sposób - nie brać ślubu kościelnego. Do USC nikt żula nie wpuści :D
Renatka86
2013-10-07 10:30:25
nie ma to jak brama od żula...
kpiarz
2013-10-07 11:46:13
A próbował ktoś najprostszej czynności, mianowicie wykonania telefonu do służb mających za zadanie utrzymywać porządek w mieście? Zwą się chyba Straż Miejska i Policja ;) Jak jedni nie pracują, to drudzy muszą. Zgłosić zakłócanie spokoju publicznego i po sprawie. "Panowie nachalni" prześpią się za darmo na dołku najwyżej :)
Renatka86
2013-10-07 12:27:15
to chyba najlepsze wyjście, nauczyli się tak i każdy na odczepnego daje wódkę, żeby sobie poszli, więc stercza tam.
konto usunięte
2013-10-07 12:43:37
Jeżeli nie ma przestępstwa, policjant na teren kościelny nie ma wstępu w celach służbowych.
Za to żule mogą udać się do pięknego skateparku.
Za to żule mogą udać się do pięknego skateparku.
exkalibur
2013-10-07 20:11:18
moral z tego taki ze niewarto sie szczypac na robiacych brame ,a kto jest wyliczony to tak ma,taki los centusia
konto usunięte
2013-10-07 22:06:27
Żule woleliby posiedzieć na przystankach ale te jak na złość są likwidowane przez naszego wspaniałomyślnego imperatora Biedę. W ostateczności może być skate park. Nowa inwestycja to musi "dotrzeć" się do potrzeb tutejszej społeczności :D
saleen22
2013-10-08 03:53:13
WISLAK moze ty bys ich przewiozl na jakas wycieczke twoim busikiem ,,,,bardzo daleko na jakas piekna lake albo do lasu na grzybki i ich zostawil ,,i nie bylo by problemu
malinowa
2013-10-08 10:17:54
Dobrze, że brałam ślub na wsi i takie miejskie natrętne żule jeszcze do nas nie doszły :P U nas kulturka, ani jeden na teren kościoła nie wejdzie. Może jeszcze te nasze wieśniaki mają trochę szacunku do kościoła? Nie wiem co nimi kieruje :)
Dunior
2013-10-08 13:17:18
kpiarz: w sobotę to Ty sobie możesz dzwonić do straży miejskiej i masz szanse że w poniedziałek już ktoś odbierze
Manuella
2013-10-08 20:22:45
exkalibur
nie chodzi o żydzenie. Brałam ślub i ten z kibelka z rynku na rynku zrobił bramę z miotełką, dostał flaszkę i ok, po sprawie. Ale tym ch..om nawet nie chce się coś wymyślić tylko wpieprzają się na chama, przed drzwiami kościoła. Nie chodzi o flaszkę ale może o jakiś szacunek, o odpowiednie miejsce...
nie chodzi o żydzenie. Brałam ślub i ten z kibelka z rynku na rynku zrobił bramę z miotełką, dostał flaszkę i ok, po sprawie. Ale tym ch..om nawet nie chce się coś wymyślić tylko wpieprzają się na chama, przed drzwiami kościoła. Nie chodzi o flaszkę ale może o jakiś szacunek, o odpowiednie miejsce...
exkalibur
2013-10-08 20:48:37
@Manuella z tym sie zgodze ze na rynku to wykonana nawet przez zula to brama ,ale pod kosciolem to troche przesada ze strony niektorych
exkalibur
2013-10-08 20:53:19
mysle ze to jest w kompetencji ksiedza proboszcza jako gospodarza obiektu zrobic z tym porzadek.
konto usunięte
2013-10-09 02:57:50
Może poczęstować ich winem mszalnym :D
@saleen22:
Zabierz ich na farmę. Niech zarobią na wódkę, którą żłopią :)
@saleen22:
Zabierz ich na farmę. Niech zarobią na wódkę, którą żłopią :)
saleen22
2013-10-09 19:57:05
wislaczku ja do farmy mam jakies 30 minut (najblizej mieszkam w pieknym miasteczku nad oceanem w odroznieniu do ciebie ,,,tak ze twoj post znowu jest nie na miejscu ,,lubie ten portal i odrywa mnie od przcy bo jeststem artysta a nie kierowca wesolego busika,,,jak sie nie chcialo uczyc trzeba zapieprzac na busikach,,,do uslyszenia na twojej przerwie :))))zal mi takich jak ty
saleen22
2013-10-09 20:01:13
sorry poprawka 10 minut do oceanu ,,mam pytanko uzbierales na wakacje nad baltyk przez te twoje przejazdy :)))
konto usunięte
2013-10-09 20:24:05
Artysta :P Mianem "artysty" może być określany śpiewak osiedlowy, który wyje do księżyca po spożyciu sporej ilości gorzałki. Skoro to lubisz, cóż ja nikogo nie oceniam :) Też mi jest żal takich ludzi ale co mogę poradzić? :D
saleen22
2013-10-09 20:59:26
JA mam studio artycczne,,ktore bardzo dobrze prosperuje ,,i mam kontrakt do podpisania na powane artshow(ale ty nie wiesz chyba co to znaczy ,,,nie wazne),,,,napisz mi twoj email i ja obiecuje Ci ze Ci wysle moje prace,,,wtwim zamknietym swiecie nie widziales takich artsow,,,ale...z zalem to p isze jak tacy jak ty sa z pisani na ,,,,,nie chce konczyc,,,,pisze ze smartphona nie chwalac sie,,,,ale zal mi cie ze jestes taki agresywny :((( wyluzowalem sie ,,,,jaka piekna jest natura :)))) szok
Manuella
2013-10-09 21:29:12
Ach ci artyści, tacy skromni, tacy oderwani od rzeczywistości, że aż mają problem z pisaniem >:-D
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź