2174
Wydarzenia
Re: 6 Rocznica Śmierci JPII
youremotion
2011-04-03 01:01:55
[*] ... Ech... 6 lat temu byliśmy tacy inni... 6 lat temu modliliśmy się licznie zgromadzeni wokół bazyliki limanowskiej, szliśmy ulicami Krakowa z lampionami... A dzisiaj... hmmm
konto usunięte
2011-04-03 09:50:15
Dzisiaj o godzinie 21,37 mija 6 lat od chwili Śmierci JPII...
Uczcijmy Jego Pamięć zapalając Świeczkę i wspomnijmy iż żył w naszych czasach... mogliśmy cieszyć się Jego obecnością wśród Nas... był Wielkim autorytetem których tak mało w obecnych czasach...[*]
Dzisiaj o godzinie 21,37 mija 6 lat od chwili Śmierci JPII...
Uczcijmy Jego Pamięć zapalając Świeczkę i wspomnijmy iż żył w naszych czasach... mogliśmy cieszyć się Jego obecnością wśród Nas... był Wielkim autorytetem których tak mało w obecnych czasach...[*]
konto usunięte
2011-04-03 11:24:28
(*) (*) (*)
Doriska
2011-04-03 11:59:19
(*)
(*)
(*)
"Góry moje wierchy moje otwórzcie swe ramiona, niech na miękkim z mchu posłaniu cichuteńko skonam... Ojcze mój halny wietrze, powiej ku północy, ciepłą drżącą swoją ręką zamknij zgasłe oczy...
Bym mógł w ziemię wrosnąć, strzelić potem do słońca smreczyną, i na zawsze szumieć już nad moją dziedziną..."
(*)
(*)
"Góry moje wierchy moje otwórzcie swe ramiona, niech na miękkim z mchu posłaniu cichuteńko skonam... Ojcze mój halny wietrze, powiej ku północy, ciepłą drżącą swoją ręką zamknij zgasłe oczy...
Bym mógł w ziemię wrosnąć, strzelić potem do słońca smreczyną, i na zawsze szumieć już nad moją dziedziną..."
Janek64
2011-04-03 12:19:40
Mam ciągle odczucie ze JP2 żyje i jest w śród nas . Jego przesłania jakże aktualne."Nie bój się wypłyń na głębie przy tobie jest Jezus Chystus" ." Chociażby inni od was nie wymagali musicie sami od siebie wymagać"
marita
2011-04-03 22:10:00
(*) (*) (*)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź