4296
Porady
Bilet miesięczny
imy 2012-05-31 07:20:53
Witam może ktoś z Was mi pomoże. :) Chciała bym kupić bilet miesięczny Max-bus trasa Lwa-Krk. Gdzie w tym celu musze się udać? Czy bilet można miec np od środka miesiąca?
Re: Bilet miesięczny
manga
2012-05-31 08:07:38
z tego, co wiem, to miesięczny zamawia się pod koniec miesiąca i trzeba go odebrać do 2-giego dnia danego miesiąca- tak przynajmniej pisze w busach.
a bilety zdaje się zamawia się u kierowców, ale to najlepiej zapytać u źródła, kiedy będziesz jechać ;-)
a bilety zdaje się zamawia się u kierowców, ale to najlepiej zapytać u źródła, kiedy będziesz jechać ;-)
ramiramik
2012-05-31 19:29:26
A ile tai bilet miesięczny kosztuje??? Dużo jest takich osób co dojeżdzają do pracy codziennie z Lim do Krakowa?
mobilek2000
2012-09-30 13:59:49
Możesz kupić w środku miesiąca jednak zapłacisz za niego tyle co za cały miesiąc. Osobiście nie znam nikogo kto jeździ codziennie do krk. Ale musisz się spodziewać dużej 3cyfrowej sumki.
mobilek2000
2012-09-30 14:01:57
Możesz wziąć od kierowcy kartke która trzeba wypelnic(przystanek na ktorym wsiadasz, na ktorym wysiadasz dane osobowe) albo po prostu sama to napisz i daj kierowcy. Pozdrawiam. Daj znać jaki ksozt takiego biletu.
truskawka321
2012-10-02 13:42:16
Jest wiele osób dojezdzajacych do krakowa do pracy, słyszalam ze duzo np pielegniarek. Wystarczy sie wybrac busem po 5 rano :)
M44
2012-10-02 15:17:24
odnosnie miesięcznego . to do kierowcy on daje karte na której składasz zamowienie czyli wystarczy wypelnic do tego ewentualnie xero legitymacji itp.. i potem odbierasz u kierowcy najlepiej sie dogadac z tym co złozyłas zamowienie przewaznie bilety sa na 2 dzien ja w wrzesniu zamowiłem okolo 5 wrzesnia i nikt mi problemów nie robił . bilet na trasie lim-ns 92 zl z wliczona karta magnetyczna która jest juz twoja (ulga studencka ). a odnosnie ceny http://www.maxbus.com.pl/ zadzwon dowiedz sie
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź