2211
Wydarzenia
Blog na portalu
bearchen 2013-10-28 17:00:03
Zalozylam blog umieszczajac w nim pewnien artykul.
Wydaje mi sie, ze zrobilam wszystko dobrze i powinen on byc widoczny miedzy innymi blogami, jednak nigdzie go nie ma.
Czy musi zatem kazdy artykul oczekiwac na akceptacje redakcji? Bo teraz juz nie wiem czy to ja popelnilam blad dodajac go czy tez nie przeszedl jeszcze przez rece pracownikow redakcji.
Prosze o odp osoby, ktore maja z tym juz jakies doswiadczenie.
Wydaje mi sie, ze zrobilam wszystko dobrze i powinen on byc widoczny miedzy innymi blogami, jednak nigdzie go nie ma.
Czy musi zatem kazdy artykul oczekiwac na akceptacje redakcji? Bo teraz juz nie wiem czy to ja popelnilam blad dodajac go czy tez nie przeszedl jeszcze przez rece pracownikow redakcji.
Prosze o odp osoby, ktore maja z tym juz jakies doswiadczenie.
Re: Blog na portalu
ABS0LLUT
2013-10-28 17:26:45
Widzę tylko jeden niewidoczny blog, który nie zawierał tekstu, atylko linki do prywatnej aukcji.
Czy jest widoczny w Twoim panelu użytkownika? Jeśli tak to czy maustawiony status na widoczny?
Jaka była jegonazwa i kiedy był założony?
Czy jest widoczny w Twoim panelu użytkownika? Jeśli tak to czy maustawiony status na widoczny?
Jaka była jegonazwa i kiedy był założony?
ABS0LLUT
2013-10-28 17:38:30
Wiem o co chodziło. Nie zapisałaś tego jako bloga, tylko temat w dziale "Wy tu piszecie", a tam trzeba faktycznie autoryzować (w blogach nie).
Już jest widoczny.
Już jest widoczny.
bearchen
2013-10-28 18:36:15
Dziekuje za odpowiedz.
ABS0LLUT
2013-10-28 20:10:28
Nie ma za co.
A w blogu trzeba dodać jakiś tekst, nie tylko nagłówek (choćby długi), wtedy się dopiero wyświetli.
A w blogu trzeba dodać jakiś tekst, nie tylko nagłówek (choćby długi), wtedy się dopiero wyświetli.
konto usunięte
2013-11-02 22:42:39
Wyjaśniło się. A już myślałem, że portalowa inkwizycja sięga nawet tutaj. Mnie tylko ciekawi gdzie się podział kpiarzuś. Coś dawno nie widziałem tego trolla ;) Może prawdą jest, że zarywa dniówki wieszając rozkłady Gawrona na polecenie swego mentora :D
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź