0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
1994

Tematy archiwalne

Buzodrom - ostatnie dni....

marcins87 2010-09-27 13:25:32
Inwestycje na Buzodromie powinna być zgodnie z przetargiem skończona do końca września. Gdy dzisiej przechodziłem przez rynek raczej na rychłe skończenie inwestycji się nie zanosi. Wstyd dla firmy która to buduje, żeby przez tyle miesięcy "babrać" się z dość niewielką bydową. Czy są jakiej przewidziane kary za niedotrzymanie terminu?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Buzodrom - ostatnie dni....
marcins87 2010-09-27 13:39:55

Przepraszam za literówkę w pierwszym wyrazie, BTW przydała by się możliwość edytowania postów... Wracając do tematu, firma która wykonuję przebudowę to: Przedsiębiorstwo Robót Budowlanych OLEXBUD Kąty 95, 32-862 Porąbka Iwkowska. http://www.wrotamalopolski.pl/root_BIP/BIP_w_Malopolsce/powiaty/root_limanowski/podmiotowe/Zamowienia+publiczne/Wyniki+przetargow/2009/buzodrom.htm I tak to jest gdy, jedynym kryterium wyboru oferty jest zaproponowana cena przez firmę. Obawiam się też o jakość wykonania przebudowy przez tą nikomu nieznaną firmę. Już teraz widać, że nie będzie to tak fajnie wyglądać (tak lekko) jak na wizualizacjach. Nie chcę narzekać, wkońcu jeszcze końcowego efektu nie ma, trzeba czekać na zakończenie prac, ale mam złe przeczucia.

marcins87 2010-09-27 13:41:43
O świetnie, hiperłącze załapało za dużo tekstu. TOP, dodaj możliowść edycji i usuwania! Dobra, a co Wy myślicie o tej inwestycji i jej przebiegu?
maxxx 2010-09-27 21:25:21
może był aneks do umowy końcowej..
mjaro 2010-09-28 10:05:15
Jak coś nie wyjdzie to moresy chętnie zamieszkają.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]