Przeglądasz dane archiwalne
4464
Porady
Co i gdzie kupić zamiast kwiatów
annskar 2011-02-22 15:37:31
Niedługo wybieram się na ślub i Młodzi życzą sobie czegoś (czego nie sprecyzowali) w zamian za kwiaty...co po za słodyczami mogę im kupić? I gdzie w Limanowej mogę to coś znaleźć8) jakieś oryginalne pomysły? Może z własnego doswiadczenia ktoś coś poradzi;)
Re: Co i gdzie kupić zamiast kwiatów
Mary27
2011-02-22 15:45:42
Kup im losy na Totolotka:-)
tryl
2011-02-22 15:46:13
ja byłem na weselu na którym młodzi prosili o kupony lotka zamiast kwiatów;P
annskar
2011-02-22 15:50:49
Też już byłam na takim weselu:) Ale w tym wypadku wolałabym coś innego - brat P.M. życzył sobie właśnie Lotto więc po co się powtarzać >:-D
neon282
2011-02-22 16:04:18
Dużo Młodych prosi również o zabawki,maskotki zamiast kwiatów,które potem oddają do Domów Dziecka.A zakupem tego nie ma problemu.Duża radość dzieciaków które to dostaną.
naatalinkaa
2011-02-22 16:27:27
los bardzo fajny i popularnyteraz;P Można kupić jakiś kosz ze słodyczami, często też daje się wina czy nawet filiżanki
roxy
2011-02-22 17:07:20
ja polecam zakup książki lub albumu :) w środku koniecznie dedykacja! to będzie na pewno milsza pamiątka niż bukiet czy los :)
aAaAaAa
2011-02-22 18:32:27
...ja zażyczyłam sobie "książki" tzn "my" i powiem Wam świetna sprawa - napradę!!! Mam całą biblioteczkę różnych ksiązek np. poradników o ciąży, facetach :P, książki kucharskie, literaturę współczeną a nawet bajki :) 8)
konto usunięte
2011-02-22 18:47:40
...a może Kamasutrę...?
Frann
2011-02-22 19:58:28
annskar Podpowiedziałabym Ci ale mam jakieś przeczucie, że spotkamy się na tym samym weselu..Acha-filiżanek nie kupuj, bo może się okazać, że już to mają. Podobno jak się kupuje garnitur w jednym z limanowskich sklepów to się dostaje filiżanki na nową drogę życia. Album książka z wierszami czy słodycze to pomysł całkiem ok. Ewentualnie jeśli masz zdjęcie tej pary to u Natanka robią np układankę, którą można oprawić w ramkę itp. Sami dostaliśmy taki prezent i powiem Wam, że wisi na ścianie w miejscu widocznym:) To fajna pamiątka:)
fiolekkk
2011-02-22 21:31:17
My będziemy prosić o książki i wino lub filmy DVD. Uważam, że to lepsze niż 80 bukietów kwiatków, które zaraz zwiędną (uwielbiam kwiaty lecz nie takiej ilości).
Jestem blisko związana z kilkoma Domami Dziecka i Ośrodkami Adopcyjnymi w Krakowie i ludzie nie kupujcie maskotek! Oni naprawdę nie mają co z tym robić. Co innego jakieś wyprawki szkolne czy gry planszowe, ale te zabawki to naprawdę niewypał. Ośrodki wprost mówią, że ich nie chcą.. I uważam, że para sama musi sama poprosić o takie gadżety, a nie kupujemy, bo inne pary o to kiedyś prosiły...
Jestem blisko związana z kilkoma Domami Dziecka i Ośrodkami Adopcyjnymi w Krakowie i ludzie nie kupujcie maskotek! Oni naprawdę nie mają co z tym robić. Co innego jakieś wyprawki szkolne czy gry planszowe, ale te zabawki to naprawdę niewypał. Ośrodki wprost mówią, że ich nie chcą.. I uważam, że para sama musi sama poprosić o takie gadżety, a nie kupujemy, bo inne pary o to kiedyś prosiły...
konto usunięte
2011-02-22 23:40:52
kup im bociana maskotke
;)
;)