1994
Tematy archiwalne
:czy w dzisiejszych "wyborach" zadziałał tz. [underdog effect] lub [bandwagon effect]?
skorpion 2010-06-20 16:25:36
-reszta po 20-tej...
Re: :czy w dzisiejszych "wyborach" zadziałał tz. [underdog effect] lub [bandwagon effect]?
konto usunięte
2010-06-20 18:55:35
Tak cała kampania wyborcza to strategia i "pranie mózgu" potencjalnym wyborcom,podświadomie zmuszając ich do określonego działania.Moim zdaniem nie powinno być sondaży.Wyborca widząc słabe poparcie dla swojego kandydata zmienia zdanie i głosuje na któregoś z czołówki sondaży,kto ma podobne pogłądy.Nie chce aby jego głos był "zmarnowany".Zresztą dzisiejsi kandydaci są mniej wyraziści.
Re: :czy w dzisiejszych "wyborach" zadziałał tz. [underdog effect] lub [bandwagon effect]?
konto usunięte
2010-06-20 19:17:17
Fabri, coś w tym niestety jest.
chlop
2010-06-20 20:44:29
O tym było kazanie w Bazylice o godz.9 i 16-tej.
chlop
2010-06-20 20:52:40
Ważne ,że wygraliśmy,wygrał patriotyzm Polaków.
sencio
2010-06-20 21:06:09
Pisałem już o tym tutaj http://www.limanowa.in/forum,828.html ale chętnych do dyskusji jakoś nie było :(
Bogdan
2010-06-21 07:59:29
Skorpion;najwięcej Ty zdziałałeś.
zdrajca
2010-06-21 09:53:53
Za działała obłuda! i głupota!bo nas stać tylko na marzenia, zrywy heroiczne obojętnie za jaką cenę , bieganie do kościoła, liczenie na opatrzność i żebranie o wszystko Tego co nad nami w myśl ,, bądź wola Twoja, ale spróbuj zrobić inaczej jak Ja to chcę.O rozsądku i kulturze politycznej nie wspomnę.
skorpion
2010-06-21 10:06:13
-biedna Polska WIEŚ---dalej lubi ciemne kartofle-nic nie widzi i nie słyszy-szkoda-wszystko w rękach Grzegorza-będzie wesoło popatrzeć jak Jaruś płaszczy się przed Grześkiem...
gringo
2010-06-21 14:59:11
biedna Polska wieś- bo pozbawiona światłego skorpiona-światłego chyba tylko w jego własnym mniemaniu- o prostaczku !!!
zdrajca
2010-06-21 16:04:16
gringo - wiesz co to znaczy Gringo!!! jeżeli nie wiesz to przeczytaj twoją wypowiedddźźźź
ale jestem pewny że umrzesz w nieświadomości, gdybyś wiedział co znaczy prostak to nie pisałbyś bzdetów.Skorpion dla mnie ni swat ni brat , ale mówiąc o tobie burak to przepraszam ale obrażam tę roślinę
zdrajca
2010-06-21 16:18:02
Skorpion - oni wszyscy łącznie z PRYMUSEM KOWAKCZYKIEM będą płaszczyć się ,nie przed Grzegorzem ale przed jego elektoratem i o głosy chodzi!!!!! tu chodzi o władzę i many many, a grzesiu to mydłek ale jeżeli dostanie fuchę wice premiera a może ministra spraw zagranicznych no to warto grać gieroja.
111ksiadz
2010-06-21 17:18:23
No i może się Jaruś kajać u stóp Grzesiowi,a i tak elektorat Napieralskiego nie zagłosuje na homofoba.Rzecz następna-co mu może Jaruś obiecać? Natomiast Platforma może mu coś podarować.Chociażby na Limanowszczyźnie Jaruś wIIturze uzyskał 99,9 to i tak,na terenie całego kraju przerżnie.Za dwa tygodnie widzę miny PISiorów-jak po kwaśnych jabłkach.
zdrajca
2010-06-21 17:25:13
Oby słowo stało się ciałem w tedy będziem troszkę swobodniej oddychać
gringo
2010-06-22 08:24:52
zdrajco- puknij się w ten zdradziecki łeb i przeprowadź w inny rejon Polski jak ci limanowszczyzna i jej preferencje polityczne nie pasują.
zdrajca
2010-06-22 10:44:56
Spóźniłeś się z twoją doradą ja na ten pomysł w padłe 45-lat temu, no ale serdeczne dzięki może i z ciebie coś jeszcze da się zrobić
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź