2174
Wydarzenia
Do Dyrekcji Szpiatala w Limanowej i Dyrekcji Szpiatala w Gorlicach
alejaja 2014-06-27 12:09:22
27.06.2014
Niniejszym, na podstawie informacji, które posiadłem w dniu dzisiejszym pragnę przeprosić Dyrekcję Szpitala w Gorlicach w osobie Dyrektora Adriana Nowaka jak i Dyrekcję Szpiatala w Limanowej w osobie Dyrektora Mariusza Bobuli za podanie informacji o tym, iż świadomie narażają zdrowie i życie pacjentów zatrzudniając w podległych im jednostkach lekarza wykazującego większość objawów schizofrenii hebefrenicznej.
Z posiadanej przeze mnie obecnie wiedzy wynika, iż obaj Dyrektorzy po zawiadomieniu ich o sprawie podjęli działania zgodne z prawem i mające na uwadze dobro i bezpieczeństwo pacjentów, oraz rzeczowe wyjaśnienie sprawy.
Pragnę jednoczesnie poinformować osoby zainteresowane, iż doprowadziłem do zamierzonych przeze mnie skutków prawnych mojego postępowania i do czasu roztrzygnięcia sprawy przez niezawisły Sąd nie będę upowszechniał mojej opinii w sprawie lekarza zatrudnionego na SOR w Gorlicach i Limanowej.
Jednocześnie proszę o ewentualne wskazanie jakichkolwiek miejsc i artykułów (przeoczonych przeze mnie), które naruszają dorbe imię Dyrekcji Szpitala w Gorlicach i w Limanowej, podających w dobrej wierze dane zgodne z posiadaną wiedzą do dnia dziesiejszego, celem ich usunięcia i/lub srostowania na adres mailowy: [email protected]
O finalnym roztrzygnięciu sprawy przez Sąd, podanych przeze mnie infrmacji na temat lek. Doroty Bochniarz poinformuję wszystkie zainteresowane osoby w najszybszym możliwym terminie niezależnie od jego wyniku i treści.
Zbigniew Kamiński
Niniejszym, na podstawie informacji, które posiadłem w dniu dzisiejszym pragnę przeprosić Dyrekcję Szpitala w Gorlicach w osobie Dyrektora Adriana Nowaka jak i Dyrekcję Szpiatala w Limanowej w osobie Dyrektora Mariusza Bobuli za podanie informacji o tym, iż świadomie narażają zdrowie i życie pacjentów zatrzudniając w podległych im jednostkach lekarza wykazującego większość objawów schizofrenii hebefrenicznej.
Z posiadanej przeze mnie obecnie wiedzy wynika, iż obaj Dyrektorzy po zawiadomieniu ich o sprawie podjęli działania zgodne z prawem i mające na uwadze dobro i bezpieczeństwo pacjentów, oraz rzeczowe wyjaśnienie sprawy.
Pragnę jednoczesnie poinformować osoby zainteresowane, iż doprowadziłem do zamierzonych przeze mnie skutków prawnych mojego postępowania i do czasu roztrzygnięcia sprawy przez niezawisły Sąd nie będę upowszechniał mojej opinii w sprawie lekarza zatrudnionego na SOR w Gorlicach i Limanowej.
Jednocześnie proszę o ewentualne wskazanie jakichkolwiek miejsc i artykułów (przeoczonych przeze mnie), które naruszają dorbe imię Dyrekcji Szpitala w Gorlicach i w Limanowej, podających w dobrej wierze dane zgodne z posiadaną wiedzą do dnia dziesiejszego, celem ich usunięcia i/lub srostowania na adres mailowy: [email protected]
O finalnym roztrzygnięciu sprawy przez Sąd, podanych przeze mnie infrmacji na temat lek. Doroty Bochniarz poinformuję wszystkie zainteresowane osoby w najszybszym możliwym terminie niezależnie od jego wyniku i treści.
Zbigniew Kamiński
Re: Do Dyrekcji Szpiatala w Limanowej i Dyrekcji Szpiatala w Gorlicach
1234567
2014-06-27 13:29:43
jednym słowem -ALE JAJA !!!
alejaja
2014-06-27 13:42:56
jednym słowem wszyscy uznali, że nic tu dodać nie można ale TWA komentuje...
alejaja
2014-06-27 13:45:06
i proponuje "inteligentnych inaczej" o wstrzymanie się z mądrymi komentarzami do czasu rozstrzygnięcia sprawy przez niezawisły Sąd... choć wy już macie wystrugany dla mnie krzyż... >:-D
bearchen
2014-06-27 14:10:43
Przeprosic tez trzeba umiec.
Milo z Twojej strony :).
Milo z Twojej strony :).
antymon
2014-06-27 14:17:45
To co Pan tutaj wyprawiał, to już ludzkie pojęcie przechodziło. Proszę dać sobie na wstrzymanie.
Doriska
2014-06-27 15:23:03
Boze cos Polske...kilka dni mnie nie było i takie jaja...
Dobrze ze Dyrektor Nowak jak i Dyrektor Bobula podjeli odpowiednie kroki...
Skonczy sie wreszcie ta szopka!
Dobrze ze Dyrektor Nowak jak i Dyrektor Bobula podjeli odpowiednie kroki...
Skonczy sie wreszcie ta szopka!
konto usunięte
2014-06-27 16:21:32
"Jednocześnie proszę o ewentualne wskazanie jakichkolwiek miejsc i artykułów (przeoczonych przeze mnie), które naruszają dorbe imię Dyrekcji Szpitala w Gorlicach i w Limanowej, podających w dobrej wierze dane zgodne z posiadaną wiedzą do dnia dziesiejszego, celem ich usunięcia"
http://kamstudio.wizytowka.pl/
http://kamstudio.wizytowka.pl/
anka1984
2014-06-27 16:40:00
To Ci jaja noooooo. I sprawiedliwosc Pana dopadla...Alleluja !!!
konto usunięte
2014-06-27 16:52:09
Przytoczę ci taką opowiastkę:
Jedzie mama z córeczką w przedziale wagonu kolejowego, siedzą naprzeciwko pewnego pana.
Mała dama mówi do niego "pan jest głupi"
na to mama "przeproś pana"
więc dziewczynka "przepraszam pana za to, że jest pan głupi"
Twoje "przeprosiny" dla mnie mają podobny ton.
Jedzie mama z córeczką w przedziale wagonu kolejowego, siedzą naprzeciwko pewnego pana.
Mała dama mówi do niego "pan jest głupi"
na to mama "przeproś pana"
więc dziewczynka "przepraszam pana za to, że jest pan głupi"
Twoje "przeprosiny" dla mnie mają podobny ton.
alejaja
2014-06-27 16:56:23
"dobrzy ludzie" pomiędzy:
"rozstrzygnie niezawisły Sąd",
a "sprawiedliwość Pana dopadła"
jest ogromna różnica...
Wydawanie wyroku za Sąd jest świadczy jedynie o ignorancji i zadufaniu w sobie i ślepej wierze w swoją nieomylność...
poczekajmy na wyrok Sądu...
Cieszę się, że podjęto odpowiednie kroki... jestem gotów bronić prawnie zarówno swojego postępowania jak i działań, które podejmowałem.
Zgodnie z moją deklaracją doprowadziłem do rozpoczęcia ścieżki prawnej i dlatego wstrzymam się (również zgodnie z tym co pisałem) od wygłaszania jakichkolwiek opinii do czasu rozstrzygnięcia przez Sąd.
Zatem jeśli komentatorzy i dyskutanci chcą zachować klasę proszę o wstrzymanie się od jakichkolwiek opinii na temat sprawy do czasu prawomocnego wyroku Sądu.
Jednocześnie pragnę przeprosić osoby postronne, za to, że dążąc do określonego celu wprowadziłem gnój na ten portal - ale niestety nie miałem innego wyjścia.
"rozstrzygnie niezawisły Sąd",
a "sprawiedliwość Pana dopadła"
jest ogromna różnica...
Wydawanie wyroku za Sąd jest świadczy jedynie o ignorancji i zadufaniu w sobie i ślepej wierze w swoją nieomylność...
poczekajmy na wyrok Sądu...
Cieszę się, że podjęto odpowiednie kroki... jestem gotów bronić prawnie zarówno swojego postępowania jak i działań, które podejmowałem.
Zgodnie z moją deklaracją doprowadziłem do rozpoczęcia ścieżki prawnej i dlatego wstrzymam się (również zgodnie z tym co pisałem) od wygłaszania jakichkolwiek opinii do czasu rozstrzygnięcia przez Sąd.
Zatem jeśli komentatorzy i dyskutanci chcą zachować klasę proszę o wstrzymanie się od jakichkolwiek opinii na temat sprawy do czasu prawomocnego wyroku Sądu.
Jednocześnie pragnę przeprosić osoby postronne, za to, że dążąc do określonego celu wprowadziłem gnój na ten portal - ale niestety nie miałem innego wyjścia.
alejaja
2014-06-27 16:57:50
miejsce wskazane przez Kolorowy Motyl - zmienione
proszę wciasnąć CTRL + F5 i odświeżyć stronę
dziękuję za przypomnienie
proszę wciasnąć CTRL + F5 i odświeżyć stronę
dziękuję za przypomnienie
konto usunięte
2014-06-27 17:18:44
"Zgodnie z moją deklaracją doprowadziłem do rozpoczęcia ścieżki prawnej i dlatego wstrzymam się (również zgodnie z tym co pisałem) od wygłaszania jakichkolwiek opinii do czasu rozstrzygnięcia przez Sąd.
Zatem jeśli komentatorzy i dyskutanci chcą zachować klasę proszę o wstrzymanie się od jakichkolwiek opinii na temat sprawy do czasu prawomocnego wyroku Sądu."
Dobre sobie ...
http://www.limanowa.fora.pl/plotki,2/lekarz-schizofrenik-na-sor-w-limanowej-i-w-gorlicach,164.html
Zatem jeśli komentatorzy i dyskutanci chcą zachować klasę proszę o wstrzymanie się od jakichkolwiek opinii na temat sprawy do czasu prawomocnego wyroku Sądu."
Dobre sobie ...
http://www.limanowa.fora.pl/plotki,2/lekarz-schizofrenik-na-sor-w-limanowej-i-w-gorlicach,164.html
alejaja
2014-06-27 17:29:15
również dziękuję za wskazanie...
również zmienione...
... i pozwolę sobie nie angażować się w żadne dyskusje na temat tego co jest dobre sobie, a co nie...
rozmowę będę kontynuował po PRAWOMOCNYM wyroku Sądu...
również zmienione...
... i pozwolę sobie nie angażować się w żadne dyskusje na temat tego co jest dobre sobie, a co nie...
rozmowę będę kontynuował po PRAWOMOCNYM wyroku Sądu...
konto usunięte
2014-06-27 17:48:37
Również nie zamierzam - kwintesencja całej sytuacji została już ujęta przez Użytkownika Kurczak.
konto usunięte
2014-06-27 17:49:45
Człowiek który sam nie ma klasy , wymaga tego od innych !!!:D Na forum wylewałeś swoje pomyje , bo Cię kobieta w tyłek kopnęła - żałosne !!!
dyskutant
2014-06-27 17:59:25
Zabawne XD Ciekawa zmiana frontu, czyżby pozew o pomówienie ze strony szpitali/a?
Chciałbym tylko zaznaczyć, że kroki prawne przeciwko oskarżonemu zostały podjęte przez moją mamę zanim dyrektorzy obu placówek zauważyli te wypociny.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że kroki prawne przeciwko oskarżonemu zostały podjęte przez moją mamę zanim dyrektorzy obu placówek zauważyli te wypociny.
alejaja
2014-06-27 19:48:43
Krzysiu zamknij się
alejaja
2014-06-27 19:50:33
Dorotko również możesz przestać się ukrywać za nickiem - nikt mnie nie kopnął w żadną d***... ale o tym będziemy dyskutować w Sądzie na co czekam z utęsknieniem...
Dorotko również możesz przestać się ukrywać za nickiem - nikt mnie nie kopnął w żadną d***... ale o tym będziemy dyskutować w Sądzie na co czekam z utęsknieniem...
alejaja
2014-06-27 19:53:21
a pomyje wylewałem nie ja... tylko między innymi krzysiu na poparcie czego posiadam materiały... ale mam w ***** kłócenie się z Towarzystwem Wzajemnej Adoracji...
Zaznaczam, że nie zmieniłem zdania, nie przepraszam lek. Doroty Bochniarz i zamierzam wykorzystać w sposób właściwy sprawę w Sądzie...
Więc jeszcze raz - zakończmy dyskusje do czasu wyroku PRAWOMOCNEGO.
a pomyje wylewałem nie ja... tylko między innymi krzysiu na poparcie czego posiadam materiały... ale mam w ***** kłócenie się z Towarzystwem Wzajemnej Adoracji...
Zaznaczam, że nie zmieniłem zdania, nie przepraszam lek. Doroty Bochniarz i zamierzam wykorzystać w sposób właściwy sprawę w Sądzie...
Więc jeszcze raz - zakończmy dyskusje do czasu wyroku PRAWOMOCNEGO.
dyskutant
2014-06-27 20:11:11
Ojej, nie krzycz tylko ;(
Czyli rozumiem że pisanie prawdy jest czymś złym?
Jesteś żałosny. Owszem, zakończmy do PRAWOMOCNEGO.
Czyli rozumiem że pisanie prawdy jest czymś złym?
Jesteś żałosny. Owszem, zakończmy do PRAWOMOCNEGO.
dyskutant
2014-06-27 20:24:43
Ty to na serio?
alejaja
2014-06-27 20:27:18
wysłałem ci maila i nie będę z tobą toczył dyskusji na forum...
Doriska
2014-06-27 20:38:20
Niestety i to są pańskie przeprosiny panie Zbyszku... Wszystkich wyzywac od osób chorych... Ech nieładnie, ale czego mozna było sie spodziewac!
konto usunięte
2014-06-27 20:39:13
Oj nieładnie się wyrażasz ! Ja napisałam "w tyłek ". Co do Twoich domysłów - pudło !:?
alejaja
2014-06-27 20:43:57
dobra powodzenia w dyskusjach o wyższości świąt wielkiej nocy nad świętami Bożego narodzenia... narazie - kogo trzeba przeprosiłem i wystarczy... amen
konto usunięte
2014-06-27 20:52:58
No popatrz jak łatwo jest kogoś atakować , a jak Ty zostałeś przyparty do muru to skomlesz jak pies !!!
alejaja
2014-06-27 20:54:25
tak sobie to tłumacz...
Doradca
2014-06-27 22:20:28
Słowa Leszka Millera pasują tu jak ulał "Kiedyś nazwałem Pana zerem ale widzę, że Pana przeszacowałem ".
konto usunięte
2014-06-28 10:43:23
Powiedział również po czym poznać prawdziwego mężczyznę i sam wcześniej skończył niż zaczął.:o)
lokator
2014-06-28 11:41:23
szanowna Doriska się odezwala od afer w szpitalu a gdzie się szanowna podziewala
HMD
2014-06-28 19:45:08
Przeprosiny były skierowane do dyrekcji szpitali, zapewne autor postu poznał reakcję dyrekcji na poruszany przez siebie problem i uznał ją za słuszną. Poszkodowana skierowała sprawę na drogę sądową, poczekajmy więc na prawomocne postanowienie. Będzie ono koniecznym narzędziem w rękach dyrekcji szpitali do dalszych kroków. Tymczasem popularność tematu nie służy dobru poszkodowanej jak i szpitali. Pozdrowienia dla wszystkich.
Doriska
2014-06-28 23:52:57
@lokator
Jezeli Cie tak to obchodzi to byłam hen za chmurami gdzies...nie miałam dojcia do internetu...dobranoc...
Jezeli Cie tak to obchodzi to byłam hen za chmurami gdzies...nie miałam dojcia do internetu...dobranoc...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź