4296
Porady
Dobre biuro projektowe w Limanowej lub okolicach
konto usunięte 2013-06-24 15:29:17
Zamierzam rozpoczać budowe domku jednorodzinnego, jakie biuro projektowe polecacie?
Re: Dobre biuro projektowe w Limanowej lub okolicach
majcia
2013-06-24 16:18:28
Ja polecam usługi pana Zbigniewa Dutki. Obsługa kompleksowa, pan uprzejmy, dogadany, zgodny.
konto usunięte
2013-06-24 16:39:44
A co z jakością projektu? bo ostanio znajomy narzekał (nie wiem co to było za biuro) że projekt który dostał w ogóle nie trzyamł się kupy i ciężko było z realizacją.
Doradca
2013-06-24 18:18:25
Polecam "Kam Projekt" Dariusz Monasterski.
adamskirr
2013-06-24 20:46:58
polecam Dom-Bud na ul MBB.Bardzo konkretni,dobry kontakt,szybkosc dzialania,fachowosc.Praktycznie wszystkie papiery sami załatwiają.Polecam bo sam robilem projekt u nich
mimik444
2013-06-25 10:35:22
Witam. Ja polecam chłopaków z www.mzelekprojekty.pl Są młodzi, ale konkretni i doświadczeni, bo maja kilka projektów za sobą. Są dogadani i traktują klienta bardzo poważnie i co najważniejsze nie brakuje mi profesjonalizmu, oraz trzymają terminów.:) Sam robiłęm u nich projekt więc polecam.
majcia
2013-06-25 11:38:56
Dom-bud to właśnie biuro pana Dutki. Co do realizacji u nas wszystko grało.Domek jest już odebrany, zamieszkany, żadnych kłopotów po drodze.Dokonaliśmy parę drobnych zmian w trakcie budowy-pan Dutka naniósł poprawki i wszystko przeszło.
Tak jest jak napisał wyżej adamskirr-zgadzam się z tym w całości.
Tak jest jak napisał wyżej adamskirr-zgadzam się z tym w całości.
tutamka
2013-06-25 12:33:21
Zelek Marcin. Dobrze szybko i niedrogo. No i przede wszystkim poważnie traktuje to co robi więc nie musisz czekać miesiącami a nawet latami na projekt. Polecam z czystym sumieniem.
konto usunięte
2013-06-25 22:18:25
Dzięki za info. Zastanawiam się jeszcze czy warto zapłacić więcej za projekt i czy to może się "zwrócić" w trakcie budowy?. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie?
besik
2016-09-11 21:20:46
Ja polecam biuro z Krakowa - architektowo, mega profesjonalni, projekt indywidualny domku jednorodzinnego + wnętrza, sprawnie, na czas, z efektów jesteśmy niezwykle zadowoleni, wyszło pięknie!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź