0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
4296

Porady

Dobry stomatolog dla dzieci- kogo polecacie w Limanowej?

neon282 2011-08-21 12:17:11
Nie wiem czy już taki temat był, ale jak w temacie kogo polecacie w Limanowej. Chcę zabrać 5-cio latka. Proszę o odpowiedzi, ponieważ chcę jeszcze w tym tygodniu iść z wizytą.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Dobry stomatolog dla dzieci- kogo polecacie w Limanowej?
bames 2011-08-21 15:41:54
Do dobrego stomatologa to może być ciężko z tak krótkim terminem
karo 2011-08-21 21:16:18
polecam Szczepana Sroke przykmuje na starej wsi woli w szkole.Super dentysta i do dzieco tez ma bardzo dobre podejscie wiem bo chodzilam.
asik 2011-08-21 22:35:53
ja też chodziłam z 1,5 rocznym dzieckiem, Pan Szczepan jest rewelacyjny! wyleczył ząbka chociaż inny chciał go rwać. ma naprawdę super podejście do dzieci. nr tel. 507014141.GORĄCO POLECAM!
konto usunięte 2011-08-21 23:55:29
Tak,Szczepan Sroka to napewno będzie świetny wybór! Ja również chodziłam z moim "panikującym" :) synkiem do Tego stomatologa i już mój malec leczenia ząbków się nie boi:) Spokojny,stonowany głos i dokładne opowiadanie dziecku co będzie po kolei i jak co wygląda,po co jest itd. - to sprawia,że stres związany z czymś nie znanym mija i pojawia się ciekawość :). Polecamy :))
bames 2011-08-22 11:09:17
Komuś tu chyba pacjentów brakuje. Co 5 temat jest o stomatologu i odrazu 10 opinii na temat jednego stomatologa. Dziwne to jest.
neon282 2011-08-22 16:47:40
...albo jest naprawdę dobry- zobaczymy. Po wizycie napiszę jak było, ale to za ok miesiąca- te terminy
boni 2011-08-23 20:39:48
A ja polecam Panią Ewelinę Włodarczyk:)
matty24 2011-08-23 23:15:11
A ja polecam panią Małgorzatę Rojek. Bardzo dobry dentysta. Przyjmuje w Limanowej.
GretaXXX 2011-08-25 13:26:44
mogę polecić p.Rojek - mojemu dziecku bardzo przypadła do gustu... i długo było od urokiem możliwości dentystycznego fotela. Dosyć sympatyczny i z"podejściem" był również dentysta, który ma gabinet przy wejściu do parku, nad bankiem BS - wszystko dokładnie dzieciom tłumaczy pokazuje pozwala dotknąć.
tymka 2013-06-30 20:48:48
Może i kiedyś Pani Małgorzata Rojek się starała, ale obecnie nie polecam jej usług!!! Potrafi zacząć pracę, a jak coś się jej nie powiedzie, może rozgrzebać robotę i wysłać do innego stomatologa. Kto poszukuje profesjonalnego lekarza, którego cechuje etyka lekarska raczej radzę poszukać innego stomatologa, bo zęby to skarb!!!
minka9 2013-07-01 08:02:18
Najlepszy stomatolog to Pani Małgorzata Wadowska zarówno dla dzieci jak i dorosłych, ma wspaniałe podejście do pacjentów, stomatolog z powołania który zna sie na swoim fachu.Polecam!!!
natasza7 2013-07-01 20:13:35
Ja polecam pana Sławomira Szpiecha. Przyjmuje w Limanowej koło policji lub w Laskowej
konto usunięte 2016-04-29 13:33:11
Szczerze mówiąc, to znam tylko jedne dobre i przede wszystkim godne polecenia Centrum Stomatologii Dziecięcej. Zajrzyjcie sobie tutaj http://www.stomatologiadziecieca.com/leczenie-dzieci/ . Mają szeroki zakres różnorodnych usług z zakresu profilaktyki, leczenia czy też korekcji zgryzu.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]