4296
Porady
Dom Weselny Diana - Rupniów
gosc013 2012-02-23 16:37:27
Witam
Potrzebuje informacji na temat wymienionego w temacie lokalu weselnego.
Interesują mnie opinie osób zarówno tych, które były tam na weselu jako goście a także tych, które organizowały tam wesele. Mam czas i chcę porządnie to zaplanować. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej na temat:
- dogadania się z właścicielem/managerem
- jakości, ilości jedzenia (głownie czy smaczne, ciepłe)
- obsługi
- czy Goście byli zadowoleni
- czy w lokalu można dopłacić i zamówić alkohol czy trzeba odzielnie na własną rękę
Generalnie pisać kto coś wie, aby ilość informacji była jak największa.
pozdrawiam
Potrzebuje informacji na temat wymienionego w temacie lokalu weselnego.
Interesują mnie opinie osób zarówno tych, które były tam na weselu jako goście a także tych, które organizowały tam wesele. Mam czas i chcę porządnie to zaplanować. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej na temat:
- dogadania się z właścicielem/managerem
- jakości, ilości jedzenia (głownie czy smaczne, ciepłe)
- obsługi
- czy Goście byli zadowoleni
- czy w lokalu można dopłacić i zamówić alkohol czy trzeba odzielnie na własną rękę
Generalnie pisać kto coś wie, aby ilość informacji była jak największa.
pozdrawiam
Re: Dom Weselny Diana - Rupniów
konto usunięte
2012-02-27 18:16:16
z tego co wiem to ten dom weselny nie cieszy się powodzeniem moi rodzice byli tam na weselu jako goście i narzekali raz na obsługe bo się kompletnie nie nadaja do tego herbate kawe to przynosili w rękach bez tacy to jeszcze nie można się było doczekać jeszcze się chamsko odnosiły a jedzenie podane okropnie nie smacznie mało i zimne takrze nie polecam jednak mogę polecić lokal w dobrej za cpnem jak się jedzie od liman osobiście byłamtam na 2 weselach i naprawdę polecam poprostu super
playboy
2012-02-27 18:54:21
Bisss KArolino2006 zachwyca mnie twoja znajomość na ten temat,jestem dogłębnie wstrąśnięta tym co wypisujesz. Byłam w tym lokalu i to niejednokrotnie. Nie mogę mu nic zarzucić,herbata i kawa są na stołach w podgrzewaczach. Bardzo mi się to podoba nie trzeba ciągle prosić o kawe czy cherbate a i jedzenie też pyszne i domowe a przede wszystkim można sie naprawde dogadać z właścicielami.
neska
2012-03-12 20:17:25
Według mnie, a nie jest to tylko moje zdanie, dom weselny ,,Diana" to jeden z najlepszych lokali weselnych w okolicy. Piszę to z własnego doświadczenia i z opinii moich znajomych. Łączą się tutaj elegancja, nowoczesność z naprawdę smacznym, domowym jedzeniem. Właściciele życzliwi, w każdej sprawie można dojść do porozumienia. Z czystym sumieniem polecam każdemu ten lokal, i nie jest to tylko pusta reklama, tylko autentyczna rekomendacja poparta osobistym doświadczeniem i porównawczą obserwacją innych lokali. Polecam.
Zadowolona klientka
Zadowolona klientka
konto usunięte
2012-04-23 17:30:45
witam ja równiez mam TYLKO i wylacznie POZYTYWNE zdanie na temat tego lokoalu,bylem tam na chrzcinach, i bylo super, lokal bardzo, ladny, czysty,zadbany, obsluga mega pozytywna, mila, szybka,niczego nikomu nie brakowalo,kawa na tacach heh:p jedzonko, wysmienite:):)::):):):):) nikt nie chorowal hehe a smakowalo BARDZO!!:):):)A Pani Szefowa Beata mega Wporzadku Kobieta:):)NAPRAWADE POLECAM WSZYTSKIM NA KAZDA OKAZJE:):):):):):):):):)):):):):):):):))):):):):)):):):):):):):)
mdm12
2013-01-14 19:51:57
Dom Weselny Diana w Rupniowie - godny polecenia. Właścicielka - profesjonalistka w organizacji uroczystości weselnych, obsługa - sprawna i uprzejma. Jedzenie wyśmienite, nie do przejedzenia. Życzenia gości realizowane szybko. Czysto, estetycznie, na wysokim poziomie. Goście zadowoleni.
Pozdrowienia i podziękowania dla Pani Beaty i jej pracowników.
Mariola - wesele 25 sierpień 2012.
Pozdrowienia i podziękowania dla Pani Beaty i jej pracowników.
Mariola - wesele 25 sierpień 2012.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź