1994
Tematy archiwalne
Re: gabinet stomatologiczny - uważajcie na ten gabinet
boss1
2010-11-04 20:21:33
lub bierzcie rachunki za każdą wizytę
(Powod skasowania nazwy: napisz konkretnie o co Ci chodzi - podaj jakiś przykład, a nie oczerniaj firmy)
lub bierzcie rachunki za każdą wizytę
(Powod skasowania nazwy: napisz konkretnie o co Ci chodzi - podaj jakiś przykład, a nie oczerniaj firmy)
cliooo
2010-11-04 20:49:10
który to gabinet?
konto usunięte
2010-11-04 21:53:19
No wlasnie boss1, napisz konkretnie o co biega.
konto usunięte
2010-11-05 03:25:06
boss1 a napisz przynajmniej ktora to pani. Ja nigdy nie biore rachunkow za uslugi stomatologiczne a moze powinnam.:)
boss1
2010-11-05 07:25:13
jest bardzo droga i nie wystawia rachunków za usługi stomatologiczne, więc mam przypuszczenie że nie rozlicza się z tych usług na co mam dowód w postaci rachunku o numerze 2/2010 a jest listopad. Postaram się to sprawdzić. Pozdrawiam
polanka
2010-11-05 12:44:46
boss jesli ktoś nie poprosi to stomatolog nie wystawi rachunku co wcale nie znaczy że się nie rozlicza z US , Bo niby na jakiej poddstawie ma legitymować kogoś , aby uzyskać dane na które wystawi rachunek? Jest cos takiego jak utarg nieudokumentowany i napewno taki utarg wykazuje , a czy wszystko dokładnie to i tak nawet US w trakcie kontroli do tego nie dojdzie. Poprosiłeś o rachunek i uzyskałes go , więc w czym problem ?
marian
2010-11-05 14:14:33
OMG... jak zyje tak nie widzialem jeszcze rachunkow od stomatologa... siejesz tylko ferment...
konto usunięte
2010-11-05 15:22:53
Dokładnie zgadzam się z Marianem numeracja rachunków o niczym nie świadczy... poza tym znajdź mi w Limanowej taniego stomatologa?!?! osobiście jeżdżę do Sącza dr. Kmiecik
Aleksandra95
2010-11-05 17:35:25
czemuś biedny-boś głupi.Odnosi się do wszystkich powyżej.
boss1
2010-11-05 20:18:13
gabinet dentino
Logitech31
2010-11-10 21:23:48
oojj.. tez tam bylem... wybulilem kupe kasy na kanalowke, a zab dalej dawal sie we znaki... drugi po naprawie sie rozlecial.. juz nawet nie poszedlem tam z nimi do reklamacji... bardzo drogo i malo profesjonalnie... nie polecam!
eperizu
2010-11-11 22:21:12
Akurat trafiłam tam z córką od innej pani stomatolog i nie żałuje. Znam inny gabinet stomatologiczny w Limanowej, który jest droższy nie dostaniesz rachunku a pani stomatolog z wieloletnim "doświadczeniem" powie klientowi wprost że nie daje gwarancji na naprawionego zęba ani nie bierze za niego odpowiedzialności a o rachunku zapomnij. Fakt autentyczny a chodziło o koronkę na zębie która odpadła po pół roku a nową po dwóch dniach podjęła się podreperować pani z dentino. Więc boss1 nie trafiłeś jeszcze do naprawde drogiego stomatologa.
boss1
2010-11-12 20:03:46
EPERIZU ty masz jakieś braki w edukacji skoro nie wiesz że dentysta ma prawo dać rachunek. a ta z dentino w zieła 500 zł za leczenie jednego zęba w trzech wizytach? z resztą ten gabinet już długo nie będzie funkcjonował z tymi cenami i z taką obsługą
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź