Przeglądasz dane archiwalne
4464
Porady
Jaki alkochol na wesele, gdzie kupić i za ile??
spidermonkey 2012-06-19 14:02:25
cześć
Gdzie najlepiej kupić alkochol na wesele? oczywiście zależy mi żeby było jak najtaniej:) A jaki najlepiej kupić? zastanawiałam się nad wódką WYBOROWĄ bo wszyscy moi znajomi polecają właśnie ją bo jest najlepsza, nie gryzie w gardło jak Żołądkowa, pan tadeusz czy jakieś inne. Mi też najbardziej właśnie ta podchodzi.
pozdrawiam i czekam na podpowiedzi B)
Gdzie najlepiej kupić alkochol na wesele? oczywiście zależy mi żeby było jak najtaniej:) A jaki najlepiej kupić? zastanawiałam się nad wódką WYBOROWĄ bo wszyscy moi znajomi polecają właśnie ją bo jest najlepsza, nie gryzie w gardło jak Żołądkowa, pan tadeusz czy jakieś inne. Mi też najbardziej właśnie ta podchodzi.
pozdrawiam i czekam na podpowiedzi B)
Re: Jaki alkochol na wesele, gdzie kupić i za ile??
ABS0LLUT
2012-06-19 15:13:03
Rozumiem, że chodzi Ci o alkohol etylowy, nie metanol, ale literkę *C* (atom węgla) dodaje się w tym wypadku we wzorze sumarycznym, nie w pisowni.
Najlepiej zrób wesele bezalkoholowe - wtedy nikogo nic nie będzie gryzło w gardło. ;)
Najlepiej zrób wesele bezalkoholowe - wtedy nikogo nic nie będzie gryzło w gardło. ;)
konto usunięte
2012-06-19 15:43:39
Absollut, zgadzam się z Tobą absolutnie...choć dziwię się że ktoś o takim nicku lansuje takie poglądy....hmm...
bella519
2012-06-19 19:37:51
Ja na swoim weselu miałam Krupnik, kupiony w hurtowni alkoholi na Tarnowskiej. Pojedź tam i zapytaj o ceny, bo jest faktycznie najtaniej. A co do marki wódki to co kto lubi.
prowoder2
2012-06-19 21:43:19
my także mamy wyborową faktycznie chyba najlepsza. a kupowaliśmy w Dobczycach w hurtowni koło sklepu JAN. polecam:)
upload
2012-06-20 10:13:01
Potwierdzam Wyborowa to chyba jest najlepszy wybór, byłem niedawno na weselu kolegi i wszyscy goście ją chwalili. Nawiasem mówiąc wiem że zostało mu ponad 160 butelek i będzie chciał to sprzedać, kupił w hurtowni w Limanowej więc wódka jest pewna, a że już goście ją pili to i sprawdzona;). Sprzeda napewno dużo taniej niż w sklepie bo kupił w dobrej cenie.
jakby ktoś był zainteresowany to proszę o wiadomość na PW to podeślę nr tel kolegi.
jakby ktoś był zainteresowany to proszę o wiadomość na PW to podeślę nr tel kolegi.
ania2506
2012-06-22 11:54:47
Hurtownia Alti Dobczyce.
konto usunięte
2012-06-22 20:34:01
uchowaj Boże od tych odbarwianych typu żołądkowa ,krupnik czy jeszcze inne,takie to mogą być w kąciku dla drinkowców razem z sokami,ja proponuję półlitrówki STOCKA,ważne że nie rozlewa się wódka po przechyleniu butelki,a jak to czasami wygląda to można zaobserwować po północy a nieraz i wcześniej ile jest jej narozlewane i po stołach i pod stołami
cons
2012-06-22 22:38:27
ania przeciez alti dobczyce to to samo co na ulicy tarnowskiej...to tez oddzial alti to poco ma jechac az do dobczyc?he he no chyba ze ma tam blizej.
wicherek
2013-03-17 23:35:07
a co myślicie o kupnie Pana Tadeusza? sprawdzałem promocje na ich stronie - http://www.pantadeuszwodka.pl/promocje.html całkiem niezłe, do tego można skontaktować się z przedstawicielem, który wskaże, gdzie można trafić najtaniej. tylko jeden szkopuł, że najbliżej, to chyba znalazłem dane przedstawicieli z tarnowa. Ale promocja niezła, poza tym z tego co widziałem opinie to jedna z takich lepszych weselnych wódek.
NOSTRADAMUS777
2013-03-18 00:08:06
Po Krupniku wszyscy byli naebani i było git:)
misiek33
2013-03-18 06:51:38
a ja uwazam ze kazda wodka byle tylko oryginalna zadne domowo rozrabiane...
garbazyn
2013-03-18 08:46:12
polecam Izzy z Bierdronki które jest nisko procentowe i Amarena za 5 zł >:-D
konto usunięte
2013-03-18 12:44:32
zainwestuj w Luxusową czarną...zadnych krupnikow,zołądkowych czy cos./..a jak chcesz tanio to zadzwon do mnie ,a powiem Ci gdzie najlepiej kupic..pozdro
gocha90
2013-03-18 16:55:01
Ja osobiście polecam Sobieskiego na wesele, a na poprawiny kilka skrzynek piwa, może się przydać dla najbardziej zmordowanych :)... my kupowaliśmy w hurtowni w Dobczycach, a zostało nam dość dużo tych flaszek więc odwieźliśmy do hurtowni i przyjęli bez problemu pod warunkiem, że banderole nie były poprzerywane i butelki nieoklejone, dlatego polecam zawieszki na wódkę takie ubierane, szybko się zakłada i ściąga jak coś, a nie trzeba przyklejać itp... :)
M44
2013-03-18 17:20:42
Żubrówka biała tylko i wyłącznie
malinowa
2013-03-18 20:25:25
Wszyscy tacy znawcy alkoholu, a na weselu co jest to piją. I tylko tak jak napisał misiek33 - byleby to nie był bimber pędzony pokątnie, bo to dopiero niszczy. Każda inna jest ok.
imy
2013-03-18 20:41:41
W tesco większość alkoholi jest tańsza niż w limanowskich i okolicznych hurtowniach. Zresztą parę razy widziałam limanowskich handlarzy jak wykupują produkty z wyprzedaży wszystko jak leci i sprzedają u siebie, np. w dołku;)
Marsel
2013-03-19 10:03:01
DURNY TEMAT I NIE NADAJE SIĘ W ŻADEN SPOŚÓB DO KOMENTOWANIA !!
PO PIERWSZE TO ALKOHOL NIE ALKOCHOL
PO DRUGIE : JAKI ALKOCHOL? WÓDKE, WHISKY, WINO ? JAK CI PASUJE
A PO TRZECIE SAM/A ZDECYDUJ O WYBORZE NIE PYTAJ OBCYCH LUDZI, BO JAK GOŚCIOM NIE BEDZIE SMAKOWAŁA TO DO OBCYCH SIE NIE ZWRÓCISZ.
TAK CZY TAK : TEMAT BEZNADZIEJNY ;/
PO PIERWSZE TO ALKOHOL NIE ALKOCHOL
PO DRUGIE : JAKI ALKOCHOL? WÓDKE, WHISKY, WINO ? JAK CI PASUJE
A PO TRZECIE SAM/A ZDECYDUJ O WYBORZE NIE PYTAJ OBCYCH LUDZI, BO JAK GOŚCIOM NIE BEDZIE SMAKOWAŁA TO DO OBCYCH SIE NIE ZWRÓCISZ.
TAK CZY TAK : TEMAT BEZNADZIEJNY ;/